Capitolul XI

4.6K 295 9
                                    

Soarele strălucea mai puternic decât ieri, aruncându-si razele orbitoare pretutindeni. 
Colturile gurii mele se arcuiau într-un zâmbet mic, lucru ce nu se putea întâmpla decât în compania lui Luke. Ei bine, uite ca lucrurile s-au schimbat puțin... Nu mai ești centrul universului meu, Luke. Cel puțin,  n-am sa-ti permit sa mai fi. 

Când mașina se opri în fața scolii, fluturașii din stomacul meu se zbăteau în disperare. Mi-am închis ochii, străduindu-ma sa nu vomit chiar acolo.
Matt îmi deschise portiera, zâmbindu-mi încurajator. Îmi făcu semn sa rămân pe loc, cât el își ia ghiozdanul din mașină.

Apoi i-am văzut mașina... Se opri brusc, după ce făcu un cerc perfect, la locul sau. M-am auzit înghițind în sec.

Ieși, ținând blonda de gat strâns lângă el. Parul sau era ciufulit în modul acela sexy în care îmi place mie, bănuiesc ca special sa mă vadă holbandu-ma... Ochii ardeau de ceva aparte... Superioritate. Luke iubea sa fie privit, iubea sa îi facă pe ceilalți sa se simtă inferiori. Nu într-un sens rău... Nu, Luke nu era rău. Pur și simplu prefera sa le arate din când în când cine e șeful.
Ochelarii de soare închiși îi acopereau ochii perfecți și îi ofereau un aer încă și mai sexy.
Își roti ochii în jur, holbandu-se efectiv când ajunse la mine. Stătu locului un moment, înainte sa se apuce sa alerge spre mine. Ceea ce am făcut în continuare m-a făcut sa mă întreb de unde prinsesem tot tupeul ăsta. M-am agățat de gatul lui Matt, ferindu-ma din calea lui Luke. Încremeni, strafulgerandu-l din priviri pe prietenul său.
-Ce faci cu el, Katey..?
-Ce vrei sa spui, Lucas? Numai tu ai dreptul sa ti-o tragi cu păpușa ta Barbie?
Nu pot sa cred ce tocmai spusesem... Acum chiar și Matt mă tintuia cu privirea, într-un mod amuzat totuși.
-Ce tocmai ai spus..?
-Ce ai auzit. Ce? Acum ai probleme și cu auzul?
-Katelyn... Am fost un prost.
-Era și timpul... Știu ca ai fost.
M-am întors spre Matt, doar sa-mi ascund figura îndurerată. Mă abțineam mult de tot sa nu-i sar de gat chiar atunci. Băiatul brunet îmi surprinse expresia și se apropie de mine, trăgându-ma într-un sărut intens și dulce. Cu toate acestea, eu nu pe el voiam sa-l sărut. Când îmi dădu drumul, amândoi respiram sacadat.
Dura doar o fracțiune de secunda ca Luke sa realizeze ce tocmai se întâmplase în fata lui, înainte sa-i dea un pumn puternic în maxilar lui Matt. Am dat un țipat, când brunetul se clatină pe picioare și se lovi de masina. Când se ridica, am putut observa sângele ce îi siroia din nara stânga și buza sparta.
-Ce te-a apucat, Hateway!?
-Ai atins-o!
Ochii săi scăparau de furie, aruncând flăcări și văpaie. Nu-l mai vazusem niciodată atât de nervos... Niciodată.
-Ea m-a sunat după ce tu ai lăsat-o plângând pe strada, boule!
Matt se repezi la el, dar Luke îi para lovitura cu o viteza uimitoare.
-Nu uita cine te-a învățat tot ce știi!
Și cu asta, îi suci brațul la spate si-l împinse în direcția mașinii. Acesta căzu cu un pocnet peste ea, rămânând exact unde era. M-am cutremurat, lăsându-ma pe vine lângă el.
-Monstrule... ești un monstru, Lucas Hateway..! Un monstru!
-Katey... te-a atins. Chiar și după ce l-am avertizat.
-Am mințit! Doar am dormit la el, pentru ca tu erai prea ocupat sa mă mai bagi în seama!
Ochii săi se îmblânzira și încerca să vină spre mine. I-am îndepărtat mana cu lehamite.
-Te urăsc, Luke...
-Ce..? Katey...
-Nu! Te urăsc din tot sufletul meu! Urăsc atât de mult felul în care ai ajuns sa mă tratezi, urăsc atât de mult felul în care ai început sa te porti, urăsc cât de mult te-ai schimbat, o urăsc pe blonda și cât de mult te iubesc! Urăsc cât de mult timp ti-am permis sa profiți de sentimentele mele pentru tine... Gata... Vreau... vreau sa mă lași în pace de tot. Haide,  Matt... Te duc la asistenta.
L-am ajutat sa se ridice, punându-i o mana pe după gatul meu. Vinovăția rodea în carne vie , mă consuma... Mă simțeam oribil ca îi făcusem așa ceva lui Matt... nu mă așteptam ca Luke sa reacționeze așa. Nu mă așteptam nici măcar sa-i pese vreun pic. Și totuși ce voia sa spună prin" după ce l-a avertizat." Cu ce l-a avertizat..?

L-am așezat pe Matt pe patul infirmierei, așezându-ma pe un scaun de lângă acesta. O femeie mica de statura, cu un zâmbet cald intra și începu sa aibă grija de băiat. M-am lăsat purtata de propriile-mi gânduri departe, la vacanta de vara, unde nu aveam sa mai dau ochii cu Lucas Hateway. Pentru ca îl iubeam... și uram atât de mult acest lucru.

Prima Noapte -[ Volumul I + Volumul II ]Where stories live. Discover now