Epilog

2.8K 169 33
                                    

Soarele strălucea mirific pe bolta cereasca. Parcă totul prinsese culoare în lumea mea, o culoare vie, strălucitoare. Cantul pasarelelor îmi aducea din nou buna dispoziție, în timp ce aerul cald al verii îmi mângâia pielea. Puteam în sfârșit sa bucur din nou de viață, având în vedere ca parcă totul se aranjase de la sine din dezastru în paradis.

Aveam cel mai frumos și grijuliu iubit posibil, iar acum mergeam spre cabinetul doamnei ce urma sa-mi spună ca nu sunt de fapt însărcinată. Scăpasem de tot și de toate, umerii mei fiind acum ușori și fără greutăți.

Doamna doctor era o femeie de vârsta mijlocie, cu o privire agera și un zâmbet cald. După un control scurt, o indemna pe mama s-o urmeze pe hol pentru comunicarea rezultatului. Am oftat scurt, îmbrăcându-ma la loc, când mi-am auzit telefonul sunând strident.
-Alo?
-Iubito... Nu ne vom putea vedea vara asta.
Am rămas înțepenita, cu o privire crispata pe chip.
-Ce vrei sa spui... Luke...
-Se pare ca pana la urma nu scap nepedepsit. Plec mâine la reeducare.

Vocea sa era strangulata și chinuita, semn ca îl dureau enorm vorbele sale. Am lăsat telefonul jos, incapabila sa mai adaug ceva în plus.

Mama intra cu chipul îngrijorat și mâinile tremurânde. M-am așezat pe pat, urmărind-o cum vine spre mine.
-Ei..? Ce a spus?
-Ești însărcinată... Pastilele își pierduseră deja efectul.
M-am lăsat sa cad, privind deznădăjduita ochii mamei. Ceream parcă îndurare din priviri asupra unei asemenea sentințe. Pentru mine ce tocmai imi fusese spus se considera o moarte curata. O sinucidere inevitabila a viitorului... A tuturor planurilor pe care le făcusem vreodată.

lua în brațe, mangaiandu-mi parul.
-E-n regula, scumpo... Trecem și de asta.

SFÂRȘITUL VOLUMULUI -I-

Prima Noapte -[ Volumul I + Volumul II ]Where stories live. Discover now