Kapitel 3

891 22 2
                                    

Jeg havde fået fri fra skole i dag, fordi jeg gik lov af min lære at læse op til vores matematik prøve hele dagen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg havde fået fri fra skole i dag, fordi jeg gik lov af min lære at læse op til vores matematik prøve hele dagen. Heldigt for mig, så kan alle mine lære lide mig, så nogen gange får jeg lov til sådan nogen ting. 

Jeg var inde på mit værelse, hvor jeg lå på maven på min seng og lavede små opgaver, på min computer som min lære havde sendt til mig, imens jeg lyttede til musik. Min mobil brummede, hvor jeg tog den og så en besked fra Anna. 

*Måske kunne det godt ske, at nogen prøvede at lede efter pigen med din stemme, det vil sige dig. -A*

*Hvad mener du? -B*

*Det var Shawn Mendes, der hørte din stemme. Han har spurgt et par piger, om de var inde på musiklokalet, på det tidspunkt du var. Shawn Mendes leder efter dig. -A*

*Åh nej. Jamen held og lykke, for han finder mig ikke. Nu må jeg hellere lade være med at gå ind på musiklokalet. -B*

*Eller du kunne drille ham. Du kunne tag ind på musiklokalet, hver gymnastik time hvor Shawn er ude på gangen. Du kunne synge, også hurtig stop igen, hvor du hurtigt går ind i et andet lokale eller gemmer dig. Så vil Shawn til sidst gøre alt, for at lede efter din stemme. Måske bliver det så slemt, at han ikke længere på være på skolen. Eller at det gøre ham så skør, at han fejler i hans eksamen. -A*

*Hvorfor skulle jeg gøre det? -B*

*For at gøre pigerne sure over, at de ikke har din stemme, også vise pigerne at Shawn ikke er så perfekt som de tror han er. -A*

*Okay fint. Men han må ikke fejle i hans eksamen. -B*

*Okay. Vi ses lige om lidt. -A*

*Okay. -B*

Jeg slukkede for musikken, hvor jeg gik videre med at lave opgaver. Efter et stykke tid, ringede det på. Jeg skyndte mig ud af mit værelse, ned af trapperne, også hen til hoved indgangen hvor jeg åbnede den, også krammede jeg Anna. Vi gik ind i køkkenet, hvor hun satte sig på en af stolene. 

"Jeg har nogle bøger med, som vi kan sidde og lave nogle lektier i" "Bøger?" "Ja. Mine og dine bøger" "Hvordan kan du min kode til mit skab?" "Det var en af de første ting, du sagde til mig da vi kom op i de højre klasser. Du sagde at jeg skulle huske det, vist du ikke var der en dag, eller hvis du havde glemt din kode" "Nå. Heldigt. Lad os komme igang" "Okay. Du skulle have set Shawn, da han spurgte pigerne og de sagde at de ikke havde været der inde. Han blev vildt skuffet" "Nu forstår jeg endelig, hvorfor vi er så gode sammen. Jeg er den søde og kloge af os. Du er den onde, og den flotte af os" "Nemlig. Men jeg er kun sød imod dig og min familie selvfølgelig" "Fordi vi har været bedste venner siden børnehave" "Jep. Jeg har det stadig dårligt, over at jeg kastede en snebold i hovedet på dig, hvor du mistede en tand" "Du kunne ikke vide, at der var små stykker is i bolden. Du tog bare noget sne" "Og i dag, har du de smukkeste tænder, takket være mig" "Nemlig. Nå lad os komme i gang med det sværeste for dig. Rim" "Ja. Og fordi du er god til at skrive sange, så vil det blive let for dig" "Men jeg hjælper. Og de er på engelske" "Ja. Så hvad rimer Turn med?" "Burn. Right rimer på Fight" "Kan vi ikke lave lektier et andet tidspunkt, også sidde og slappe af" "Okay. Men kun fordi jeg kender dig, så godt at jeg ved at du laver dem" "Nemlig. Du er så meget pænere uden briller. Hvorfor har du overhovedet briller på i skole?" "Så drengene ikke vil blive mærkelige overfor mig. Kan du huske hvor meget drengene var efter mig i børnehaven?" "Jeg var vildt sur over at du fik opmærksomhed for drengene" "Det gjorde du også" "Ja. Men stadig. Så du har det fint, med at du bliver skubbet rundt med i skolen? Og mobbet?" "Ja. Jeg er blevet vant til det. Det er bedst sådan" "En dag, giver jeg dig en kæmpe make over, som du skal have på i skolen" "Åh nej" "Åh jo"

Jeg skubbede lidt til hende, hvor hun grinede. Vi snakkede videre, hvor vi grinede og snakkede om alt muligt mærkeligt. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now