Kapitel 114

295 4 10
                                    

(Outfit hun har på) 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Outfit hun har på) 

I dag vågnede jeg til min alarm, fordi jeg skulle mødes med hele holdet, som skal med på tour. 

Jeg stod i køkkenet og spiste cereal fra en skål, imens jeg tjekkede mails på min telefon. Jeg mærkede pludselig 2 hænder komme rundt om mig, som fik mig til at smile. Jeg fik et kys på min venstre kind, som fik mig til at stoppe med at spise. Jeg lænede mig ind til Shawn. 

"Godmorgen" "Godmorgen. Undskyld hvis min alarm vækkede dig" "Det gør ikke noget. Hvorfor var den tændt?" "Jeg skal møde med hele holdet, hvor vi skal snakke om de sidste detaljer om Tour, også skal jeg prøve tøjet som jeg skal have på til koncerterne" "Nå okay" "Hvad med dig? Hvordan går det med din Tour?" "Godt. Vi er begyndt at snakke om det. Lige så snart at din tour begynder, så sætter vi min Tour til salg" "Fedt" "Ja. Babe?" "Ja?" "Vil du love mig noget?" "Kommer an på hvad" "Vil du love mig, at vi skriver, ringer og video chatter med hinanden mindst 3 gange om ugen?" "Nej. Jeg vil love at vi skriver sammen hver dag, ringer til hinanden hver anden dag, og video chatter 3 gange om ugen" "Det lyder helt fint med mig. Så hvornår vil du flytte ind med mig?" "Hvad med efter min Tour?" "Der er jeg stadig på Tour i 2 måneder" "Ja. Men så kunne jeg få din nøgle til dit hus, også kunne jeg pakke nogle af mine ting og passe på huset imens" "Okay. Men hvad for nogle ting mangler du?" "Min computer, alt mit tøj, mine smykker, makeup, bøger" "Okay. I stedet for at du får min nøgle, så kan jeg få lavet en kopi af den" "Okay det kan vi også gør" "Fint. Jamen så flytter du bare ind, når din Tour er slut" "Okay" 

Jeg fjernede hans hænder fra mig, ventede mig om også kiggede vi på hinanden. Jeg smilede lidt, hvor Shawn også gjorde. Han tog begge af hans hænder på bordet bag mig, så jeg ikke kunne komme forbi ham. Shawn stoppede med at smile. Han kiggede på mine øjne, på mine læber også på mine øjne. Han tog hans hoved tættere på mit men rykkede sit hoved lidt tilbage. Jeg stoppede med at smile, også tog jeg mit hoved tæt på Shawns og kyssede ham. Hans højre hånd kom på min venstre kind, også kunne jeg mærke at han begyndte at smile i kysset. Vi trak os fra kysset, hvor vi begge smilede. 

"Jeg må hellere smutte. Scooter og de andre venter på mig" "Okay. Skal i mødes henne ved studiet?" "Nej over ved en tøj butik som laver tøj til folk som Little mix, Selena Gomez. Det var faktisk Little mix pigerne der fortalte mig om butikken" "Nå okay. Er det butikken tøjet bliver købt ved?" "Nej. Ejeren af butikken, er i hemmelighed designer til kendte folk" "Nå okay. Hvor ligger det henne?" "Har du set den der restaurant som er pink og temaet er enhjørning?" "Ja?" "Den ligger lige overfor den" "Nå okay. Har du de ting du har brug for?" "Ja min telefon er på bordet, som jeg tager" "Okay" "Men jeg må smutte, så vi ses senere" "Ja det gør vi"

Shawn tog hans hænder til ham selv, også ventede jeg mig om. Jeg tog min telefon ned i min lomme, også gik jeg hen til hoved døren. Jeg ventede mig om, hvor mig og Shawn smilede til hinanden.

"Babe" "Ja?" "Jeg elsker dig" "Jeg elsker også dig"

Shawn gik hen til mig, også gav vi hinanden et farvel kys. Efter kysset så gik jeg ud af hoved døren, også ind i en bil som ville kører mig over til stedet. Jeg kom ind i bilen, fik en sele på også kørte den. Imens jeg var på vej over til stedet, så kiggede jeg ud af vinduet. Jeg tog min mobil ud af min lomme, også skrev jeg til Scooter. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now