Kapitel 19

621 9 0
                                    

Weekenden var endelig over, og efter mig og Shawn's make out, havde jeg ikke snakket med ham

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Weekenden var endelig over, og efter mig og Shawn's make out, havde jeg ikke snakket med ham. Mig en nørd, kysse sådan med en popstjerne som Shawn, er forkert. 

Jeg var inde i et lokale sammen med mine matematik venner. 

M: "Så gennemsnittet af det er 432,5" K: "Ja men hvis man forkorter det, så bliver der til 43" B: "Og hvis man dividerer det med 3, så bliver det 144,1666666666667" G: "Forkortelsen på det er 144.7" Sa: "Eller 144, hvis man ikke gider at have et komma" K: "Sandt. Men så gang det med 5, kloge åge" M: " 720,8333333333333" K: "Dividerer med 8" M: "90,10416666666667" B: "Forkert. Det er faktisk 90,10416666666666" K: "Ha. Du lavede fejl, men hvornår gør Beth ikke det" M: "Nemlig. Det er derfor hun er så fantastisk" B: "Jeg må gå venner. Vi ses i morgen" Sa: "Hyg dig Beth"

Jeg smilede også gik jeg ud af lokalet, med mine bøger ind til mit bryst, også på vej til, musik lokalet. Med det samme jeg kiggede hen imod hoved indgangen til skolen, så jeg Shawn og Jenna. Jenna var helt tæt på ham, havde hendes finger på hans bryst, mens hun snakkede med ham. Hun sagde noget, kiggede på mig med et ondt smil, også kyssede hun ham på kinden. Jeg sukkede, kiggede ned på jorden, også ventede jeg mig om og begyndte at gå lidt. Jeg kom hen til mit skab, hvor jeg åbnede det stille og roligt. Det blev med det samme lukket, som gav mig et chok. 

"Beth"

Shawn kom foran mit skab, hvor jeg kiggede ned, med lukkede øjne. 

"Jeg har ikke lyst til at snakke med dig. Jeg skal til time" "Hvad skete der i går? Du flygtede nærmest væk fra mig" "Fordi du gjorde mig bange" "Bange? Hvorfor gjorde jeg dig bange? " "Jeg er ikke klar, og jeg kunne tydelig mærke at du havde lyst til mere" "Lyst til mere? Kom med mig. Please"

Jeg åbnede stille og roligt mine øjne, hvor jeg så Hans hånd var på min. Jeg fulgte efter ham, imens vi gik. Vi kom ind i musik lokalet, hvor han fjernede sin hånd fra min. Jeg gik hen til siden af en reol, hvor jeg lænede mig helt ind til væggen, som gjorde at Shawn ikke kunne se mig. Jeg kiggede ned på jorden med lukkede øjne, og sukkede. Døren til lokalet blev lukket, også kunne jeg høre Shawn's skridt komme hen til mig. 

"Ja jeg havde lyst til mere. Mere af følelsen som du gir mig, hver gang vi kysser. mere af følelsen, som du gir mig, hver gang dine hænder er rundt om mig. Som om du siger at jeg er din. Hey"

Jeg mærkede pludselig 2 fingre komme på min hage, som gjorde at mit hoved kom op. 

"Må din egen kæreste ikke se, dine smukke brune øjne, eller dit smukke smil"

Jeg smilede hurtigt, også væk igen med smilet. Jeg åbnede mine øjne, hvor Shawn kiggede på mig dybt i øjne. 

"Jeg vil aldrig gøre noget du ikke er klar til. Hvis du først er klar i morgen eller om 80 år, så er det okay"

Jeg skubbede hans hånd væk fra min hage, også kiggede jeg til venstre ned på jorden. 

"Skal du ikke tilbage til Jenna, som åbenbart har taget dig fra mig" "Jeg går ingen steder, og der er ingen der kan tag mig fra dig. Jeg er lykkelig med den pige, som står lige foran mig"

Secret GeekWhere stories live. Discover now