Kapitel 91

285 3 0
                                    

I dag var en særlig dag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag var en særlig dag. Det var min fødselsdag. Jeg blev endelig 18 år og jeg havde fået lov til at få fri i aften for at øve, men så skulle jeg øve om morgen, og det havde jeg det helt fint med.

Jeg vågnede stille og roligt med fødselsdags sang. Jeg satte mig op, hvor min bror og min mor sang færdig. Jeg smilede, også klappede jeg. Min mor satte sig ned på min seng, hvor hun gaven pakke. Jeg åbnede den og så at det var en sangbog. 

"Til at skrive dine sange i" "Det ved jeg. Tusind tak. Det manglede jeg"

Jeg krammede min mor, også gav Leon mig en gave. Jeg åbnede pakken, hvor jeg så at det var en bog. Jeg åbnede bogen, hvor jeg så billeder fra mit liv, til nu. Jeg kunne mærke at jeg blev lidt ked af, fordi billederne viste gode minder. 

"Tusind tak Leon" "Det var også fra mor. Hun hjalp med at finde billederne" "Tak mor. Den kommer jeg til at bruge meget, på tour. Jeg må hellere gøre mig klar, men tusind tak for alt" "Det var så lidt. Kom hjem klokken 06:00 Pm (16:00 om aften) senest" "Hvorfor?" "Fordi du skal gør dig klar til en date med din familie. Shawn kunne desværre ikke komme med til middagen, fordi han har travlt" "Oh okay. Det fint" "Du skal være fint klædt på, for det er en fin restaurant" "Hvor fin?" "Rigtig fin" "Hvordan har i råd til det?" "Scooter tilbød at betale for det" "Oh okay" "Og nu skal vi nok gå ud, så du kan øve til din tour"

De gik ud, hvor jeg smilede. Jeg rejste mig op, gik hen til mit skab, tog noget tøj ud, også tog jeg mit tøj af. Bagefter tog jeg tøjet på. 

Mit stod bestod af grå shorts, hvid top, grå hætte trøje, hvide sko også nogle øreringe. Bagefter ordnede jeg mit makeup og mit hår. 

Jeg smilede tilfreds

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds. Jeg gik hen til min seng og tog min mobil i min lomme. Jeg gik ud af mit værelse, ned af trappen også krammede jeg min mor og min bror farvel. Jeg gik ud af hoved døren, også hen imod danse studiet. Imens jeg gik så smilede jeg, vinkede til fans hvis jeg så nogen.

Jeg kom der over, hvor jeg gik ind af hoved døren. Scooter og danserne begyndte at synge fødselsdags sang, hvor jeg smilede. Imens de sang, så holdte scooter en fødselsdags kage til mig. De blev færdige hvor jeg klappede. Jeg gik hen til dem, ønskede noget, også pustede lysene ud af kagen. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now