Kapitel 73

248 2 0
                                    

Jeg sad i en bil, på vej over til Capital FM for at lave et interview med dem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sad i en bil, på vej over til Capital FM for at lave et interview med dem. Jeg var spændt om altid. Anna sad i bilen med mig, og vi sad og snakkede lidt.

"Helt seriøst som om at det kommer til ske" "Jeg tror på at Leonardo kan vinde en grammy. Han er en virkelig god skuespiller, og han fortjener det" "Jeg tror ikke på at Michael Jackson ville have vundet en i dag" "Det tror jeg. Han var king Of Pop" "Ja det var han. Hvordan går det med at finde outfit til dig, til din næste store koncert?" "Godt. Jeg har fundet en hel del søde ting. Scooter har sagt at jeg burde planlægge min tour" "Allerede? Men dit album er ikke engang blevet udgivet endnu, og vi ved ikke om dit andet album bliver populært" "Det er derfor, at jeg har travlt med at lave det" "Hvor mange sange mangler du at lave?" "13. Jeg har kun lavet 2 sange" "Ja så har du travlt, men det klare du" "Shawn flirtede med mig i går" "Som sagt, så var dit første album........... Vent hvad? SHAWN flirtede med dig?" "Ja" "Fortæl" "Andrew var en nar overfor mig i går, så Shawn sagde at jeg var fantastisk og at jeg betyder meget for ham. Han flettede hans hænder i mine" "Waow" "Men så finder jeg ud af i morges, at ham og Camila åbenbart har flirtet en del, efter jeg gik" "Oh. Dårlig stil Mendes" "Ja. Men det er ikke det værste" "Kyssede de? Eller kyssede i?" "Nej. Mine følelser for ham, er vendt tilbage igen" "Lille Beth valentine er forelsket i Shawn mendes" "Ja, men han har Camila fra Fifth Harmony" "Så gør ham jaloux" "Hvordan?" "Du skal til Shawns koncert i aften, ikke?" "Jo" "Sig til Scooter at du har fundet en ny stil til når du skal optræde. Du optræder Problem. Dit tøj er 80 agtig, men mega sexede. På den måde, så finder Shawn ud af hvad han går klip af" "Jeg kan spørger Scooter om det er okay, at synger 1 eller 2 nye sange til i aften" "God ide"

Jeg smilede. Vi kom pludselig af bilen, også ind til stedet. Vi gik ind af hoved døren, også ind til hvor interviewet blev holdt. Jeg satte mig ned, også begyndte det.

"Halløj alle sammen. Jeg er Roan og vi er live med Beth Valentine" "Hej alle sammen" "Du ser fantastisk som altid" "Jeg føler mig også i et fantastisk humør" "Det er jo godt. Så andet album, hvordan går det" "Det går meget godt. Jeg synger måske eller måske ikke 2 nye sange fra albummet, til en koncert i aften" "Åh dog. Jamen hvilken koncert er det? " "Shawn Mendes inviterede mig til showet, og han håber at jeg også lige giver et nummer. Så måske gør jeg, eller måske gør jeg ikke" "Hurtigt få billetter til Shawns koncert i aften. Er dig og Shawn blevet gode venner igen? For der er et par billeder af jer, der går sammen og det ligner at i hygger jer" "Ja vi er gode venner igen. Han er en god fyr og en god ven" "Er der mulighed for at i bliver mere end venner?" "Det tror jeg ikke. Jeg er gift med min karriere, og min familie. Det er det som er vigtigst lige lige for mig. Mine venner, familie og min karriere. Så kæreste der har jeg ikke tid til" "Nå okay. Men ellers så går det meget godt for dig. Er der nogle samarbejdes sange på dit album?" "Jeg var faktisk i studiet i går med Iggy Azalea, så ja det er der. Mit album bliver meget anderledes end det første, men jeg håber stadig at fansene kan lide det" "Det tror jeg de gør"

Interviewet blev ved i 1 time, også sluttede det. Jeg sagde pænt farvel, også gik jeg ud af stedet. Jeg kunne se at klokken næsten var 08:00 Pm, så jeg kørte hurtigt hjem for at skifte. Da jeg kom hjem, så gik jeg hurtigt ovenpå, og skiftede til noget andet tøj.

Secret GeekWhere stories live. Discover now