Kapitel 107

225 3 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede stille og roligt. Jeg satte mig op, hvor jeg kiggede rundt. Shawn var ikke i sengen. Jeg rejste mig op, også gik jeg ud af værelset. Jeg gik ind i køkkenet, hvor jeg så Shawn var i gang med at lave morgenmad. Jeg smilede, også gik jeg hen til ham. Jeg gik bag ham, hvor jeg tog mine hænder rundt om ham. Han drejede sit hoved lidt højre og smilede.

"Godmorgen" "Godmorgen. Tak fordi jeg måtte være her i nat" "Selvfølgelig må du det. Ham chaufføren ved hvor du bor hen, og jeg vil helst ikke have at han kommer hos dig i nat" "Hvis han gjorde, så havde jeg ringet til politiet" "Ja. Men når politiet ville have kommet, så havde han allerede gjort noget ondt ved dig. Hvad med at du er her, i et stykke tid? Bare indtil at politiet har ham" "Shawn. Det kan jeg ikke. Jeg har alle mine ting der hjemme" "Du kan bare pak noget tøj, også kan du overnatte hos mig. Sig til din mor, at du overnatter hos mig fordi jeg hjælper med at forberede dig på dit tredje album" "jeg ved ikke helt" "Vi kunne se masser af film sammen, have det sjovt sammen og vi kommer til at få følelsen af at bo sammen, som jeg håber kommer til at ske" "Virkelig? Håber du at vi kommer til at bo sammen en dag?" "Ja. Det kommer til at være mega fedt. Vågne op sammen, spise morgenmad og aftensmad sammen, have film aften sammen, gøre pligter sammen, og måske få et kæledyr sammen" "Jeg kunne også bare fortælle min mor sandheden. Hun ved hvor meget jeg elsker dig" 

Shawn ventede sig om, også kyssede han mig. Vi trak os fra kysset, hvor Shawn smilede. 

"Jeg elsker også dig"

Jeg begyndte at smile. Shawn ventede sig om igen,  også lavede han morgenmaden færdig. Jeg tog mine hænder til mig selv, også stillede jeg mig ved siden af Shawn. Han tog noget toast med noget æg på en tallerken, også gav han mig den. Jeg stillede min tallerken på bordet, fandt 2 knive og 2 gafler. Jeg gav en gaffel og en kniv til Shawn, også begyndte vi at spiste. Imens vi spiste, så snakkede vi lidt. Efter vi havde spist, så tog jeg vores tallerkner og bestik i opvaske maskinen. Jeg ventede mig om, hvor Shawn kom helt hen til mig. Hans hænder kom rundt om mig, også begyndte jeg smile. Mine hænder kom rundt om Shawn's nakke. Han begyndte at smile. 

"Så hvor lang tid, vil du have at jeg er her i?" "For altid, men det kan du ikke endnu. Så hvad med i 1 uge" "Okay. Det betyder at jeg skal hjem og pakke nogle ting" "Jeg er ikke tryg ved at du tager hjem" "Du kan køre mig. Jeg har brug for tøj, og nogle andre ting" "Okay fint" "Tak. Må jeg låne en trøje?" "Selvfølgelig. Du finder bare en" "Okay"

Vi tog vores hænder til os selv, også gik jeg ind på Shawn's værelse. Jeg gik hen til hans skab, åbnede den også fandt jeg en grå trøje. Jeg tog den sorte T-shirt af, også tog jeg min bh på også trøjen. Jeg tog mine sko på, også mit hår i en knold.

 Jeg tog mine sko på, også mit hår i en knold

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Secret GeekWhere stories live. Discover now