Kapitel 68

210 2 0
                                    

Jeg vågnede op endnu engang til min alarm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede op endnu engang til min alarm. Jeg satte mig op, og slukkede for min alarm fra min telefon. Jeg kiggede i mine beskeder, og så intet fra Shawn. Jeg sukkede. Jeg gik hurtigt ind på twitter, og så billeder af fans med min cd, som jeg gav en autograf på, billeder af fans og mig, eller tweets fra fans, som var glade på grund af i går. Jeg besluttede mig for at tweet noget. 

BethValentine: Tusind tak til alle der kom i går, og til koncerten. Der kommet et kæmpe smil på mig, når jeg ser fans der viser at de har haft en fed dag i går, og til koncerten. Elsker jer <3 

Jeg smilede tilfreds. Jeg rejste mig op, også gik jeg nedenunder. Jeg fandt en skål frem, også cereal i skålen, med mælk i. Jeg begyndte at spise, også kom min mor pludselig. 

"Oh Beth jeg så dig slet ikke. Hvorfor er du oppe så tidligt?" "Interview" "Nå ja. Jeg skal vende mig til at min datter er berømt" "Shawn stadig ikke kontaktet mig" "Han har brug for mere tid. Du kunne tag over og besøg ham" "Måske. Men ikke nu, for jeg har et par interviews jeg skal til" "Held og lykke" "Tak"

Jeg blev hurtigt færdig med at spise. Jeg tog det til vask, også gik jeg ovenpå igen. Jeg gik hen til mit skab, fandt noget tøj frem, også tog jeg mit nattøj af og puttede mit tøj på.

Mit tøj bestod af grå nederdel, hvid top, hvide hælede sko, en jakke, også nogle øreringe. Jeg ordnede mit makeup, også mit hår.

 Jeg ordnede mit makeup, også mit hår

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds. Jeg tog min mobil i lommen, gik ud af mit værelse, også gik jeg ned af trappen. På vej ned af trappen, så faldt jeg. Jeg ramte ned på gulvet, hvor min højre fod gjorde ondt. 

"MOR"

Jeg hørte nogle komme ned af trappen, også kom personen foran mig. Det var Leon. 

"Oh det ser slemt ud"

Han satte sig ned, også prøvede han at løfte min fod, men så kom der en stor smerte frem.

"AV" "Mor er taget på arbejde. Jeg ringer til mor, og fortæller at du er faldet. Måske gå stille og roligt ned, når du går med hæle" "Det lyder som en god ide. Jeg ringer til Scooter" "Okay"

Jeg tog min mobil op af lommen, hvor jeg ringede til Scooter. 

*"Hallo?" "Hey Scooter" "Hey Beth. Er du på vej?" "Ikke rigtig. Jeg kan ikke komme" "Hvorfor ikke?" "Jeg er lige kommet til skade med min højre fod. Jeg faldt ned af trappen, og jeg tror at det eneste sted jeg skal hen nu, er til sygehuset" "Av. Jeg fortæller det videre. Ring endelig, hvis i ved mere om det" "Skal jeg nok. Vi ses" "Vi ses"*

Jeg lagde på, også blev døren pludselig åbnet. Min mor kom ind.

"Åh mit lille barn dog. Leon hjælp hende op, også køre vi til sygehuset" 

Leon nikkede, også rejste han sig op. Han hjalp mig op, hvor jeg stod på 1 ben. Leon løftede mig pludselig op i brudform, også gik vi udenfor og ind i bilen. Vi alle kom ind i bilen, hvor jeg sad bag i, også kørte vi.

"Siden hvornår er du blevet stærkere?" "Siden jeg fik en kæreste, som jeg gerne vil beskytte" "Dig og Anna?" "Ja" "Yaay. Hvor er det fedt" "Har du ikke en kæreste du skal ringe til" "Nej jeg gider ikke. Han er sur på mig, over noget jeg ikke kan gør for" "Nå okay" 

Efter et stykke tid, så var vi ved sygehuset. Jeg kom ud af bilen, hvor Leon løftede mig igen. Vi kom ind til sygehuset, hvor Leon satte mig på en stol, også gik de hen til disken. Jeg kiggede rundt, hvor mit blik stoppede ved en lille pige. Hun kiggede på mig med store øjne. Jeg smilede, hvor hun gemte sig bag sin mor. Min mobil begyndte pludselig at ringe, og det var Shawn. Jeg ignorerede den, også kiggede jeg videre rundt. 

Min mor og min storebror kom hen til mig. 

"Vi skal vente her, indtil der en læge ledig" "Okay" "Shawn ringer til dig" "Ja, men det er ligemeget. Han vil sikkert brokke sig mere til mig" "Eller også ringer han, fordi der er billeder af dig, der bliver løftet ud af mig, også ind til sygehuset" "Hvordan er det sket?" "Der er mennesker der genkender dig nu"

Jeg sukkede, hvor jeg brugte min mobil lidt. Efter et stykke tid, prikkede Leon til mig. Jeg kiggede på ham, også på lægen. Leon hjalp mig ind til lægens kontor, også satte jeg mig ned på en stol. 

"Så du har været lidt uheldig med din fod" "Ja" "Okay. Jeg mærker lige her, også siger du bare av hvis det gør ondt" "Okay. Av. Av" 

Lægen stoppede, også kiggede lægen på mig. 

"Du har fået et hårdt slag. Din fod drejede en vej, den ikke plejer og ikke burde. Jeg foreslår at du slapper af i din fod i 2 uger. Du får nogle krykker med, også får du forbinding på din fod" "Okay"  

Min mor tog min sko af, også puttede lægen forbinding på den. Jeg fik nogle krykker, også gik vi ud af lægens kontor. Leon stoppede med at gå, som også fik mig til at stoppe. Han kiggede på nogen, også kiggede jeg på den samme person. Det var Shawn, han sad på en stol.

"Shawn?"

Han kiggede hurtigt op på mig, hvor han skyndte sig over til mig. 

"Beth. Åh nej du er kommet til skade. Hvor slemt er det? er den brækket? Kan du gå? hvorfor skal du gå med krykker? Hvordan skete det?" "Shawn. Hvad laver du her?" "Jeg så billeder fra folk på twitter, at du blev løftet her ind, så jeg kom her over så hurtigt jeg kunne" "Jeg er okay. Min fod har bare fået et hårdt slag, så jeg skal slappe af i den i 2 uger" "Oh okay. Du må virkelig undskylde, at jeg har været en idiot. Det er ikke din skyld at du har travlt, men det har du fordi det har folk i musik verden. Og jeg må være en god kæreste, støtte dig og være der for dig"

Jeg begyndte at smile. Shawn tog sit hoved tæt på mit, men stoppede inden han nåede mine læber. Han kiggede på mine øjne, mine læber også på mine øjne igen. Jeg smilede, også tog jeg mit hoved helt hen til hans og kyssede ham. Hans hænder kom rundt om mig, også tog jeg mine hænder rundt om hans nakke, hvor Leon greb mine krykker. Vi trak os fra kysset, hvor Shawn smilede. Han løftede mig op i brudform, også gik vi ud af sygehuset. Jeg kiggede på Shawn. 

Vi kom hen til min mors bil, hvor Shawn satte mig ned i bilen. Jeg tog mine hænder til mig selv, også kiggede jeg på Shawn, som også havde taget sine hænder til sig selv.

"Vil du med?" "Vil du virkelig gerne have mig mig?" "Du sagde at du vil være en god kæreste og støtte mig. Nu vil jeg virkelig gerne have din støtte, og at du bare er der, for jeg har savnet dig"

Shawn smilede, også satte han sig i bilen. Da vi alle var i bilen, så kørte vi hjem. Da vi var kommet hjem, så løftede Shawn mig igen. Vi kom ud af bilen, ind af hoved døren, også ovenpå til mit værelse. Shawn satte mig ned på min seng, hvor han kiggede på mig. 

"Beth" "Hvorfor har jeg en fornemmelse af at det du skal til at sige, er negativt?" "Vi begge har helt vildt travlt. Jeg skal videre med mit album, som stadig mangler at blive udgivet. Du skal fokuser på dit album, din musik verden" "Shawn" "Vi kommer ikke til at se hinanden i rigtig lang tid, og vi begge savner hinanden. Jeg tror det er bedst at vi fokuser på vores karriere i et stykke tid, og ikke hinanden" "Så du slår op med mig" "Nej. Jeg ved det ikke. Jeg siger bare at vi skal holde fokus på vores karriere. Vi ses Beth"

Også gik han ud. Jeg kunne mærke at jeg blev ked af. Havde Shawn slået op med mig, eller havde han ikke?. Jeg lagde mig ned på min seng, også begyndte jeg at græde. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now