Kapitel 63

266 3 0
                                    

Endnu engang var det en eksamens dag, men den her gang er den anderledes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Endnu engang var det en eksamens dag, men den her gang er den anderledes. Jeg skal op i geografi og biologi. Hvis jeg nu en dag, skal på tour, så vil jeg helst gerne vide, hvor byerne ligger, og i hvilket land. I morgen havde jeg mine 2 sidste eksamener, hvilket er Italiensk og historie. 

Jeg sad i min mors bil, fordi hun åbenbart skulle være vores lære til vores eksamen, hvilket gør det fedt, fordi så kan jeg få et lift hjem, hun kan tydeligt se om jeg er okay. 

"Er du nervøs for prøven?" "Ikke rigtig. Jeg har læst meget op til eksamen, og jeg skal bare bestå min geografi" "Den er også vigtig, hvis du skal på tour" "Nemlig. Men så kendt tror jeg nu ikke at jeg bliver" "Er du spændt til Fredag?" "Fredag?" "Det er der i får jeres eksamens bevis. Det er Onsdag i dag, så er der i morgen hvor i tager jeres sidste test, også på fredag så skal i op på skolen, i jeres dimension tøj" "Også bliver mit album udgivet" "Nå ja. Hvad klok bliver det udgivet?" "Klokken 12:00 Am" "Der er du stadig på skolen" "Jep. Ved du om der bliver holdt afgangs fest for os?" "Ja det gør der. Klokken 07:00 Pm, til klokken 10:00 Pm" "Så i 3 timer. Det er jo fedt. Ligesom skolefest" "Ja nemlig. Ved du hvad du skal have på?" "Ja. En pink kjole med nogle sko, øreringe" "Fint"

Hun smilede. Vi kom hen til skolens parkerings plads, også stoppede hun bilen. Vi gik ud, også ind af hallens indgangen. Jenna kiggede forvirret på mig. Vi kom ind, også satte alle eleverne ned. Vi tog vores penal hus frem, også gim min mor rundt med et papir, som hun lagde på vores bord. Da hun var færdig med det, så sagde hun at vi måtte gå i gang, også ventede vi vores papir om, også begyndte testen. 

Jeg skulle skrive byer ned på et kort, eller tegn en pil på hvor byerne ligger i hvilken stat, land. Vi havde 2 timer til at lave vores geografi test. Vores test bestod af 2 sider. Den ene side, var jeg allerede i gang med, imens den anden siden skulle man skrive mindst 3 ting som steder var kendte for. 

Jeg blev færdig med den første side, også gik jeg i gang med den næste side. 

*Canada er kendt for deres flag, ishockey, og Jim curry. England er kendt for Big ben, det kongelige familie og london eye. Japan er kendt for Sushi, Cherry blossoms og for deres bygninger med spidse tag. Kina er kendt for den kinesiske mur, pandaer, og deres mad*

Jeg blev færdig efter 2 timer. Min mor kom rundt og samlede vores papir sammen, også gav hun os et nyt papir, som var biologi. Hun sagde begynd, også gik vi i gang.

På papiret, var der alle mulige spørgsmål om kroppen, Naturen, om dyr. Jeg svarede på alle spørgsmålene så godt jeg kunne, hvor jeg tænkte godt på spørgsmålet. Nogle gange kunne man høre elever lyde irriteret, hvilket er forståeligt for nogle af spørgsmålene var svære.  

Når vi var færdige, så skulle vi aflevere papiret til min mor, også vil hun sende vores karakter i et brev, men fordi hun er min mor, så vil hun bare fortælle mig svaret.

Min mor rejste sig op fra disk. 

"Så er tiden gået. I aflever papiret, også må i tag hjem"

Secret GeekWhere stories live. Discover now