Kapitel 55

346 2 0
                                    

I dag var det endelig blevet fredag, så det betød at jeg skulle mødes Shawns familie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag var det endelig blevet fredag, så det betød at jeg skulle mødes Shawns familie. 

Resten af ugen havde jeg brugt på at lave lektier, photoshoots, også nede i byen sammen med Jenna og Anna.

Jeg sad på en stol, i min fysik time, skrev med og lyttede med. Anna sad ved siden af mig, og lavede det samme. Anna skulle bruge hendes weekend med hos sin moster, fordi hun snart skulle giftes, så Anna glædet sig rigtig meget. 

Klokken ringede pludselig, så det betød at vi havde fri. Vi pakkede hurtigt vores ting, også gik vi ud af lokalet. Da vi kom ud, så kunne jeg se Shawn ved mit skab, fordi vi havde aftalt at vi skulle mødes her, også køre hjem til mig, så jeg kan få pakket nogle ting. Jeg ventede mig om, fordi nogle prikkede til mig. Det var en pige jeg ikke kendte så godt, men hun var i min fysik time. 

"Hej Beth" "Hey.......Paula?" "Du kan mit navn" "Ja. Vi arbejdede engang sammen, på en fysik projekt" "Det kan jeg godt huske. Vil bare lige spørger om noget. Og det kommer nok til at lyde lidt mærkeligt, men jeg så dig på god morgen america og du var helt vildt god. Jeg vil bare lige høre om jeg må få din autograf" "Oh. Ja selvfølgelig må du det, og det lyder ikke mærkeligt"

Hun tog et hæfte frem, og en kuglepen, også skrev jeg i hendes hæfte. Jeg blev færdig, hvor hun sagde tak, også gik hun. Jeg smilede, også gik mig og Anna hen til Shawn. Da vi kom der over, så smilede Shawn til mig og kyssede mig på kinden. 

S: "Hey Beth og Anna" A: "Hey. Oh Beth jeg vil faktisk spørger dig om noget, angående min moster" B: "Oh okay" A: "Vil du komme til brylluppet? Og Shawn må også komme" S: "Et bryllup? Det lyder sjovt" B: "Selvfølgelig vil jeg komme. Det er din familie" A: "De kan bedre lide dig, end mig" B: "Ja nemlig. Men hvornår er det?" A: "Om 2 uger. Jeg ved at det er der, hvor vi skal læse op til vores eksamen, som starter om 4 uger" B: "Jeg har 1 uge til at læse op til eksamen, det klare jeg. Men jeg kommer, og forhåbentlig med en date"

Da jeg sagde det, så kiggede jeg på Shawn. Han smilede. 

S: "Hun kommer med en date" A: "Fedt, så siger det videre til min moster" B: "Okay. Held og lykke med din weekend" A: "Tak. Hyg dig hos din sviger familie" 

Vi krammede farvel, også gik Anna. Mig og Shawn gik ud af skolen, ind i en bil, som Shawn kørte. Imens vi kørte, så lyttede vi til radio. 

"Så hvordan var din skole dag?" "Fint. Jeg gav en autograf" "Det så jeg godt" "Nej Shawn. Jeg gjorde det meget i dag, på min skole. Åbenbart er der mange på skolen, som så good morning america, eller Canada" "Good morning Canada?" "Ja, fordi de var her" "De plejer at være i America, men nogle gange rykker de forskellige steder hen. Det var åbenbart Canada's tur" "Åbenbart"

Jeg smilede, også kyssede jeg Shawn på kinden.

"Hvad var det for?" "Fordi du var der for mig, rigtig meget til mit første interview" "Det var så lidt, men jeg vil altid være der for dig. Hvornår er din første koncert så?" "Godt spørgsmål. Jeg tror dagen efter jeg har fået mit eksamensbevis" "Jamen så kommer jeg til at være der" 

Secret GeekWhere stories live. Discover now