Kapitel 46

349 6 0
                                    

Jeg vågnede med et smil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede med et smil. Jeg satte mig op og slukkede for min alarm, fra min mobil. Jeg rejste mig op og gik hen til mit skab, hvor jeg tog noget tøj på. 

Jeg tog en kjole på som var sort med små hvide blomster på, sorte ballerinaer, en jakke, også mine yndlings øreringe.  

Jeg smilede tilfreds over mit outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds over mit outfit. Jeg tog mine ting, også gik ud af mit værelse og ned til køkkenet, hvor jeg hurtigt lavede morgenmad. Leon kom hurtigt ned til mig, hvor han kiggede på mig.

"Hvad? " "Hvordan gik det i studiet i går?" "Fint. Jeg er næsten færdig med mit album, så det bliver godt" "Godt. Jeg har hørt et rygte" "Okay?" "Big Sean gik ud af samme studie som du var i" "Oh. Han er lidt af en nar" "Snakkede du med ham?" "Han er med på mit album. Vi har skrevet en sang sammen, som hedder Right there" "Så du har snakket med mig, og sunget med ham" "Ja på en måde, men han er en nar" "Hvorfor er han en nar?" "Han prøvede at kys mig, og han flirtede med mig. Jeg fortalte det til Shawn, og han virkede ikke glad for det" "Oh. Jamen så er han en nar. Men man skal være lidt af en nar, for at være en sej rapper, og det er han" "Han var okay" "Har du teksten som i skrev ned, til sangen?" "Ja. Han fandt på rappen, også fandt jeg på resten" "Sejt. Jeg er stolt af dig" "Tak tror jeg. Jeg må hellere komme hen til skolen, jeg skal snart op til eksamen" "Ja om 3 måneder" "Og 3 måneder er ikke ret lang tid" "Søs. Du har masser af tid. Tænk på at lave lektier, på dit album også andre ting som du behøver at tænke på, som er vigtige" "Vi ses" "Vi ses"

Jeg blev færdig med at spise, hvor jeg gik ud af døren, også hen imod skolen. Jeg kom der over efter et stykke tid, hvor jeg gik hen til mit skab. Anna og Jenna kom.

J: "Hey Beth" A: "Hey" B: "Hey" A: "Så hvordan gik det i studiet i går?" B: "Godt. Jeg fik indspillet en ny sang, som hedder Right there, med en rapper" J: "Oh. Hvem?" B: "Big Sean" J: "Omg han er virkelig nuttet, og god" B: "Og en nar" A: "En nar?" B: "Han prøvede at kys mig. Jeg fortalte ham at jeg havde en kæreste, som er Shawn" J: "Sikke en nar"

Jeg grinede lidt, også kiggede jeg bag Jenna. Anna og Jenna kiggede med, hvor karen og Ellen kom.

El: "Jenna" K: "Vi har en fest i aften, og du skal selvfølgelig med" J: "Nej tak" El: "Men du er altid med til en fest, holdt af mig" J: "Ikke den her gang" K: "Helt ærligt. Du har opført dig anderledes, siden du begyndte at hænge ud, med falske idioter som dem" J: "Falske idioter. Det er jer der er det. De er faktisk venner med mig, fordi de synes at min personlighed er god, eller fordi de kan lide mig. Men jer. I var kun venner med mig, fordi jeg er rig, på grund af de ting jeg kunne give jer, eller de ting vi lavede. Flaske dem? Nej det tror jeg ikke. Og bare så du ved det Ellen, så var det ikke din søster du hørte stønne til din fødselsdags fest. Det var mig, og Roy. Du kan selv spørger ham, om han har haft sex med mig" El: "Du er virkelig en kælling Jenna" J: "Det er jeg kun, når jeg beskytter mine rigtige venner, so faktisk gerne vil høre om mine problemer. Næste gang i snakker til mig, eller Anna og Beth, så gør ved i godt hvad jeg vil gøre. Jeg vil ødelægge jeres makeup, og fortælle at jeres bryster er falske, fordi i har fået en operation"

Også gik de. Jenna ventede sig om, og kiggede på os. Mig og Anna grinede, også krammede vi hende. Vi trak os ud fra krammet.

A: "Det var for fedt. Og fordi du beskyttede os imod dem, så har du fortjent at være en del af bedste ven gruppen" J: "Virkelig?" B: "Ja. Men det kommer nok til at tag tid for os, at stole på dig, for du mobbede mig" J: "Det ved jeg, og det er forståeligt" B: "Lad os smutte til historie time"

Vi smilede til hinanden, også gik vi ind til historie lokalet. Jenna sad bag mig, og Anna sad ved højre side, hvor jeg sad i midten. Vi tog vores bøger frem, også gjorde vi klar. Elever kom og fandt en plads, også kom vores lære. Vi begyndte med det samme, at skrive med og lytte med til hvad vores lære sagde. Nogen gange, så kiggede jeg bag mig, og så at Jenna havde det lidt svært, med at følge med. Jeg smilede, også kiggede jeg videre op til vores lære.

Efter timerne, så gik vi ud af lokalet, også hen til mit skab. Jenna og Anna havde fået lov til at få skab ved siden af mig, hvilket var fint nok, fordi så kunne vi snakke imens vi fandt bøger frem. Jeg kiggede på Jenna.

B: "Jenna" J: "Ja? " B: "Det er snart weekend, hvad med at dig og Anna kommer over og overnatter hele weekenden? Så kunne vi lave lektier, hvor jeg kan hjælpe dig med lektierne. Også kan vi have pige aften, med ansigt masker, ordne hinandens makeup, danse til musik fjollede, pudekamp" A: "Film med masser af chips, popcorn og drikkelse" J: "Mean girls? " B: "The notebook" A: "Og twilight"  J: "Omg jeg har ikke haft sådan en overnatning før" B: "Virkelig? " J: "Ja. Når Ellen og Karen kom over, så blev det altid til en kæmpe fest, med alkohol og fyre, også virkelig høj musik" A: "Jamen så glæd dig, for det er altid hyggelig med sådan en aften hos Beth" B: "Husk dyne, ekstra puder" J: "Slik" A: "Tøj, tandbørste og alle andre ting du behøver" J: "Oh okay" A: "Men ikke hele dit klædeskab" J: "Okay" A: "Nå vi må hellere gå til idræt, og Beth går ind til musik rummet, og skriver sange" B: "Jep" J: "Held og lykke" B: "Tak"

De smuttede, hvor jeg gik ind til musikrummet, hvor jeg satte mig ned på en stol. Jeg fandt mit hæfte frem, hvor jeg fandt på en melodi, også skrev jeg teksten. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now