Kapitel 92

248 2 0
                                    

Beth's synsvinkel 

Jeg vågnede stille og roligt med et lille smil. Jeg kiggede bag mig og så en sovende Shawn. Jeg smilede, også satte jeg mig op. Jeg Shawns grå trøje op fra gulvet, også tog jeg den på. Jeg rejste mig op, tog min mobil, også gik jeg ud af mit værelse, også nede under. Min mor, og min bror sad og spiste morgenmad. De begge kiggede op. 

L: "Godmorgen søs" B: "Godmorgen. Hvor er hunden jeg fik af Shawn?" D: "Jeg viste den rundt i huset, fordi den sad på trappen og kiggede rundt. Den er inde i stuen nu" B: "Nå okay" L: "Huskede i beskyttelse?" D: "Leon altså" B: "Ja vi huskede det" L: "Haha det svar havde jeg ikke lige forventet" D: "Hellere ikke jeg. Beth" B: "Mor før du siger noget, så har jeg alderen til det" D: "Det ved jeg" B: "Og nu er det ikke første gang at du høre at mig og Shawn har gjort det"

Leon begyndte at grine, hvor min mor rystede på hovedet. Jeg gik ind i stuen, hvor jeg så hunden på sofaen. Jeg gik der over, også løftede jeg hunde op, også ind til mit bryst. Jeg smilede, også ventede jeg mig om. Shawn var kommet ind i køkkenet. Jeg gik ind til køkkenet, hvor Shawn kiggede på mig. Han smilede, også gik han hen til mig. Han kyssede mig, også aede han hunden. 

"Kan du lide ham?" "Ja. Han er dejlig. Tak for ham" "Det var så lidt"

Jeg kiggede op på Shawn, også kyssede jeg ham på hans højre kind. Han kiggede på mig, smilede. Han kiggede op og ned af mig, også på mig igen.

"Nå der var min T-shirt" "Ledte du efter den?" "Ja det gjorde jeg faktisk. Men nu har jeg fundet den, og den ser virkelig godt ud på dig" "Du får den tilbage, når den ikke længere dufter af dig" "Det helt fint med mig"

Jeg grinede, også løftede jeg hunden ned igen. Mig og Shawn gik ind til køkkenet, hvor min mobil pludselig ringede. Jeg tog min mobil hen til mit højre øre. 

*"Hallo?" "Hey Beth det er Scooter" "Oh hey" "Stedet den første koncert bliver holdt, har vi fundet. Vi har det hele klar, men vi har brug for at du kommer i dag, så vi kan test noget" "Okay. Jeg kommer med det samme" "Jeg sender dig adressen. Vi ses" "Vi ses"*

Jeg lagde på.

"Jeg skal hen til stedet, hvor koncerten bliver holdt, til min første dag af tour"

Shawn kiggede på mig. 

"Jeg kan køre dig der over"

Jeg kiggede på ham og smilede. Jeg gik ovenpå, også ind på mit værelse. Jeg kom der ind, hvor jeg gik hen til mit skab og tog noget tøj ud. Jeg tog Shawn's T-shirt af, også tog jeg nogle grå shorts, en Calvin klein top, hvide sko, en skjorte, også tog jeg nogle øreringe på. Bagefter så ordnede jeg mit hår og mit makeup. 

Jeg smilede tilfreds

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds. Jeg tog min mobil i min lomme, også kom Shawn her ind. Han tog sin T-shirt på, også sine sko. Han havde allerede sine sorte bukser på. Han tog sin jakke, også gik vi begge ud af mit værelse. Da vi var kommet nede under, så sagde min mor at hun nok skulle passe på min hund. Jeg smilede, også gik mig og Shawn ud af hoved døren. Vi kom ind af hans bil, også kørte vi. Imens vi kørte, så snakkede vi.

Secret GeekWhere stories live. Discover now