Kapitel 7

770 18 0
                                    

Jeg var nede i byen, fordi jeg skulle mødes med Shawn, som jeg var nervøs for

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg var nede i byen, fordi jeg skulle mødes med Shawn, som jeg var nervøs for. 

Jeg kom hen til den cafee, som mig og Shawn skulle mødes ved. Jeg satte mig på en af stolene udenfor, hvor jeg kiggede rundt. Efter et lille stykke tid, så jeg Shawn kom hen til mig. Han satte sig på stolen, hvor han tog bøgerne op på bordet.

"Hey Beth. Du behøves ikke at være genert overfor mig" "Hej" "Hej. Så det første jeg skal op i, er matematik. Så jeg har alle de her matematik bøger, som vil kunne hjælpe mig med at læse op til den. Hvad med at du giver mig nogle regnestykker, også prøver jeg at regne dem ud i hovedet" "Okay. 2643/12 er = Hvad?" "221" "Forkert. Prøv igen" "220" "Komma hvad?" "25?" "Ja. Stykket giver 220,25" "Så jeg havde rigtig. fedt" "Så prøv at gange det med 34" "Det giver noget med 7 først" "Ja" "7099,5?" "Næsten rigtig. Prøv igen" "7499,5" "Meget tæt på" "7488,5" "Ja" "Waow" "34/5?" "12,2" "Forstil dig at der er 5 mennesker, som skal dele 34 kager. Hvor mange stykker får de hver?" "Nåååå. 6,8 stykker hver" "Nemlig" "Virkelig? Det var jo let" "Så minus det med 12" "Hvad?" "En af de mennesker har allerede spist 12 stykker kager. Hvor mange får de så hver?" "5.2" "Nemlig" "Det jo vildt let. Tak beth" "Det var så lidt" "Hvordan ser du ud uden briller?" "Det ved jeg ikke. Prøv at gange det med 8" 

Shawn tog mine briller af, hvor han prøvede dem.

"Er de ikke ret lave i styrken?" "De er læse briller. Jeg kan se med dem og uden" "Så du har dem bare på, fordi du er usikker på om du har brug for at læse noget i skolen?" "Ja" "Kan du også læse uden dem?" "Ja" "Hvorfor har du dem så på?" "De er en del af den identit jeg har fået skabt"

Han tog dem af, hvor han kiggede på mig, med et lille smil.

"Du ser smuk ud uden dem. Men det gør du også, når du har på dem" "Tak" "41,6" "Hvad?" "5,2*8 er = 41,6" "Rigtigt" "Her" "Tak"

Jeg tog imod mine briller, hvor jeg tog dem på. 

"Jeg må smutte. Mit album laver ikke sig selv. Skal vi lave det videre i morgen? Hvor du kan komme forbi studiet?" "Okay. Hvad skriver du ned?" "Adressen til studiet. Bare kom efter skole" "Kommer du ikke i morgen?" "Nej desværre ikke" "Oh okay" "Ville du da gerne have at jeg kom i morgen?" "Det ved jeg ikke. Måske" "Vi ses i morgen" "Jep"

Shawn rejste sig op, hvor han smilede. Han tog sine ting, hvor han smuttede. Jeg rejste mig op, hvor jeg gik hjem med et lille smil.

Secret GeekWhere stories live. Discover now