Kapitel 83

227 1 0
                                    

Jeg sad inde på vores sofa, så Pretty Little liars, imens jeg spiste is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sad inde på vores sofa, så Pretty Little liars, imens jeg spiste is. 

Jeg havde snakket med Scooter, om at lige fået noget tid alene, og det måtte jeg godt, så længe at jeg stadig kunne lave et interview. Anna kom i går, hvilket var rart. For vi brugte dagen på, at ordne makeup mest hende, snakke, se film, spise popcorn, grine, også sang vi med på sangene, fra radioen som jeg har på mit værelse. 

Lyden af hoved døren kom pludselig, hvor jeg kiggede hen imod Køkkenet. Det var min mor, som var kommet hjem, efter at være ude og handle. Hun kom ind i køkkenet, hvor hun kiggede på mig.

"Har du bare været der hele dagen?" "Nej da. Jeg har også gået på toilettet, i køkkenet" "Beth altså. Snak med Scooter og få det interview klaret" "Men det er så hyggeligt at have det her på, og isen smager så godt" "tøjet og uden, vil stadig være her, efter dit interview" "Okay fint. Bare lad mig spise min is færdig" "Okay"

Jeg smilede, også så jeg videre på Pretty Little Lairs. Da jeg havde set 1 episode færdig, så var jeg færdig med min is. Jeg rejste mig op og smed min is ud. Jeg gik ovenpå, også ind på mit værelse. Jeg gik hen til mit skab og tog noget tøj ud. Bagefter, Tog jeg mit tøj af, og tog det andet på.

Mit outfit bestod af en grøn top uden stropper, sort nederdel, hvide sko og hvide øreringe. Jeg ordnede mit hår og mit makeup

 Jeg ordnede mit hår og mit makeup

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds. Jeg tog min jakke, puttede min mobil i lommen på den, også gik jeg ud af mit værelse, ned af trappen og hen til hoved døren. Jeg sagde farvel til min mor, også ud af døren. Bagefter gik jeg ind i en taxa, fortalte hvor jeg skulle hen, også kørte den. min mobil ringede pludselig. Jeg tog min mobil op af lommen, også hen til mit øre.

*"Hallo?" "Beth. Undskyld jeg ved godt, at jeg sagde at du havde brug for tid til, at blive okay igen. Men Radio Disney vil vildt gerne have et interview med dig" "Oh jeg er allerede på vej" "Virkelig?" "Ja jeg sidder i en bil, på vej der over" "Perfekt. Jeg er der over allerede. Jeg skulle til at sende en bil til dig, men det behøves jeg vidst ikke" "Ikke længere. Vi ses der over" "Det gør vi. Vi ses"*

Jeg lagde på, også kiggede jeg ud af vinduet. Efter et stykke tid, så stoppede bilen. Jeg gik ud af den og skulle til at betale, men blev stoppet af Scooter. Han betalte. Bilen kørte, også gik jeg hen til fansene. Jeg tog billeder med dem og gav autografer. Jeg blev færdig med det, efter et lille stykke tid, hvor jeg gik indenfor. Jeg gik hen til stedet, hvor interviewet ville blive holdt. Jeg sagde hej til folk. Bagefter, så satte jeg mig på en stol, også gik interviewet i gang.

*Goddag alle sammen. Jeg er booke Taylor, og du lytter til Radio Disney. Jeg sidder med Beth Valentine" "Heeej" "Hvordan har du det?" "Jeg har det meget godt. Og dig?" "Jeg har det fedt. Dit nye album My Everything er kommet ud, for 1 uge siden og nogle dage. Hvordan har det været?" "Det har været stille og roligt. Altså mange fans skriver på Twitter, eller Instagram at de elsker albummet, at de glæder sig til nogle videoer, hvilket gør mig glad" "Du optrådte på Victoria secret. Hvordan var det?" "Det var fantastisk. Det var vildt sjovt, at danse og synge Mine egne sange, fra det nye album, imens modellerne kom gående" "Dit tøj var også Anderledes" "Ja det var det. Jeg plejede altid at have tøj der ikke viste så meget, hvor her der viste jeg meget. Men jeg kan godt lide det" "Det så også virkelig godt ud på dig. Kommer der en Tour også?" "Måske. Vi har faktisk snakket om det. Og det kommer an på hvor godt albummet sælger" "Og hvordan går det med dig og Shawn?" "Oh umm. Op og ned, som det typisk gør" "Var han der til showet?" "Min manager så det, og det gjorde min mor også. De er meget stolte" "Tusind tak fordi du ville være her" "Det var så lidt"* 

Interviewet stoppede. Jeg sagde pænt farvel, også rejste jeg mig op og gik ud af stedet. Mit navn blev sagt, hvor jeg ventede mig om. Det var Scooter.

"Beth. Du ignorerede spørgsmålet, om shawn var til showet" "Det var med villige" "Hvorfor?"

Jeg sukkede. Jeg tog min mobil frem, også viste jeg beskederne sidste gang jeg skrev med Shawn. Scooter blev færdig med at læse det, hvor han kiggede på mig.

"Jeg troede kun i var op og skændes, men at Shawn er dig utro, havde jeg ikke regnet med" "Det havde jeg hellere ikke. Jeg troede at shawn aldrig ville gør sådan noget men det at han faktisk kunne betyder bare at han er ligesom alle de andre fyre at han er en idiot som kun tænker på sig selv" "Wow wow. Rolig Beth. Trak vejret. Kom her"

Også gav Scooter mig et kram. Vi trak os fra krammet, hvor Scooter kiggede på mig.

"Det kan godt være at han ikke er dig utro. Hvad med at finder ud af, hvem denne Camilla er" "Okay" "Tag du bare hjem, men om 3 dage, så har vi altså et show, som du skal optræde" "Et show?" "Ja. Din helt egen koncert. Du synger dit gamle album, også dit nye. Men mest dit nye. Billetterne puttes i morgen" "Okay. Lyder fint" "Godt så. Hyg dig der hjemme" "Tak"

Jeg satte mig ind til en bil, som ville køre mig hjem. Bilen kørte, også kiggede jeg ud af vinduet. Min mobil begyndte at ringe, som fik mig til at kigge på den. Det var Shawn. Jeg sukkede også ignorerede jeg det.

Bilen stoppede, hvor jeg gik ud. Jeg sagde tak for køreturen. Jeg gik indenfor, også ovenpå. Jeg tog mit nattøj på igen, også lagde jeg i min seng

Secret GeekWhere stories live. Discover now