Kapitel 71

247 4 0
                                    

Jeg sad i en lille cafe, med Anna og snakkede om hvad der skete i går mellem mig og Shawn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sad i en lille cafe, med Anna og snakkede om hvad der skete i går mellem mig og Shawn. Jeg skulle først være i studiet om 1 time, og jeg glædet mig for jeg skulle optag min sang med Zedd, eller skrive videre på den. Mig og Anna sad med en kop kaffe.

"Også sige han at han vil have mig i hans liv som kæreste" "Waow. Som om at du vil det. Du ser ham igen efter 2 måneder, også siger han sådan noget" "Nemlig. Så jeg sagde at jeg kun kan være hans ven, hvilket han respekterede. Han vil hellere have mig som ven, end slet ikke have mig i hans liv. Han kommer over til studiet, sammen med Matt" "Fedt, så kan han se at dine sange er blevet bedre" "Ja nemlig. Og Zedd kommer til at være der" "Hvilket vil gør Shawn Jaloux" "Det er jeg ret ligeglad med. Han er kun min ven. Skal vi smutte?" "Jep"

Vi gik ud af cafeen. Vi havde betalt for vores kaffe, da vi fik dem ved disken. På vej ned til studiet, var der fans der tog billeder af mig kom gående. Jeg vinkede til dem, eller smilede til dem. 

Vi kom hen til studiet, også ind. Zedd var der allerede. Jeg krammede ham, også satte vi os ned, for at snakke om melodien.

"Der kunne være noget i starten, også efter et lille stykke kunne du synge" "Det lyder fedt. Prøv at kom med en melodi" "Okay"

Anna kom pludselig hen til mig, og hviskede noget til mig

"Shawn og Matt er udenfor"

Jeg kiggede på hende, også på Zedd.

"Jeg kommer igen"

Jeg rejste mig op, også gik jeg hen til hoved døren, og åbnede den. Jeg krammede Shawn, og sagde Hej til Matt. De gik ind, også lukkede jeg døren, og gik ind til Zedd. Zedd ventede sig om.

B: "Zedd det her er Shawn Mendes og hans bedste ven Matt. Shawn og Matt, det her er Zedd" Z: "Hej jeg er Zedd og DJ" Matt: "Du er en fantastisk DJ" Z: "Tak" B: "Der er tennisbord, et lille køkkenet og et sted, man kan slappe af, som i må være i" S: "Okay cool" Z: "Beth jeg har fundet på noget, der lyder vildt fedt"

Jeg satte mig ned, også tog jeg høretelefoner på, hvor jeg lyttede til melodien Zedd var kommet på. Da jeg var færdig med at lytte til melodien, så tog jeg høretelefonerne af, også begyndte jeg at synge lidt. 

  If you want it, take it
I should've said it before
Tried to hide it, fake it
I can't pretend anymore

I only wanna die alive
Never by the hands of a broken heart
Don't wanna hear you lie tonight
Now that I've become who I really am  

Jeg skrev det ned på et papir, også arbejde vi videre. Efter et stykke tid, så valgte vi at holde en pause. Jeg rejste mig op, hvor jeg kiggede på Shawn med et smil, også på Zedd.

"Hvad med at jeg henter noget af spise og drikkelse, også kan vi arbejde videre på sangen?" "Ja det lyder fint"

Jeg smilede, også gik jeg hen til Shawn. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now