Kapitel 58

266 1 0
                                    

I dag var en dag uden skole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag var en dag uden skole. I går skulle vi rydde op på skolen, så det betød at vi skal læse op til eksamen i 3 uger, hvilket er masser af tid for mig. Om 1 uge, så skulle jeg til bryllup hos Annas familie, og Shawn var min date. Mig og Shawn havde aftalt at vi skulle mødes der over, fordi han skulle optræde til brylluppet, så han skulle være der før. 

Jeg sad på min seng og skrev i mit hæfte, imens jeg læste opgaver i min matematik bog. Jeg lyttede til musik fra min computer. 

Der blev pludselig banket på min dør, hvor jeg kiggede op. Det var Leon.

"Hey" "Hey. Hvad så?" "Du har gæster"

Jeg kiggede forvirret på ham. Jeg rejste mig op, gik ned af trappen også ind i stuen, hvor jeg så Shawn.

"Shawn" "Hey" "Jeg troede jeg fortalte dig, at jeg skulle læse op til min eksamen" "Ja det gjorde du. Jeg glemte bare at fortælle dig noget" "Okay"

Han gik hen til mig, også kyssede han mig. Vi trak os fra kysset, hvor Vi kiggede på hinanden. Han kiggede på mig, med et smil.

"Tak fordi du var der for mig" "Det var så lidt. Jeg vil altid være der for dig" "Jeg ved at du skal læse op til eksamen, men du har da også brug for en pause" "Ja det har jeg. Hvad har du da i tankerne?" "Måske en is tur?" "Is tur?" "Der er en mega god is restaurant nede i byen, og isen er virkelig god" "Okay. Lad os gå"

Shawn smilede. Vi gik ud af hoved døren, også gik vi ned imod gågaden. På vej der ned, så snakkede vi og grinede, imens min venstre var flettet ind i hans højre. 

"Så hver gang du har fødselsdag så får du sendt muffins fra en random fan?" "Ja. De ved hvor højt jeg elsker muffins" "Waow" "Så hvad kommer dine fans til at sende dig til fødselsdags gave?" "Popcorn. Jeg elsker popcorn" "En papkasse fuld af popcorn" "Det kunne være mega fedt"

Også grinede Shawn. Vi kom ned til gågaden, også gik vi ind i en is restaurant. Vi fandt en plads, hvor vi sad overfor hinanden. En tjener kom, hvor vi fik en menu hver. Tjeneren gik, også kiggede vi på menuen. 

"Wow. Man kan få bacon is" "Og en is med muffins i" "Lad mig gætte, den skal du have" "Jep" "Så tager jeg isen med brownie i" "Okay. Eller cookie dough" "Okay. Jeg tager is med cookie, brownie og bacon for jeg vil vildt gerne vide, hvad det smager af" "Så tager jeg muffin, mint og jordbær"

Tjeneren kom hen til os, hvor vi sagde hvad vi ville have af spise, og af drikkelse. Efter et lille stykke tid, så kom det. Vi begyndte at spise, imens vi snakkede.

"Omg tænk at Bacon smager godt i is" "Det er Bacon vi snakker om. Det smager altid godt, i det meste" "Tak for det her. Jeg kan mærke at jeg har haft brug for at være sammen, med min kæreste og bare have det sjovt med dig" "Det var så lidt. Bare fordi du skal læse op til eksamen, så skal du også have det lidt sjovt" "Så længe at jeg kan alle svarene til min eksamen så er jeg tilfreds" "Waow du vil virkelig bestå. Du behøves ikke engang den eksamen. Du kan begynde på din karriere nu" "Men det vil jeg ikke. Jeg er klar til at begynde på den, men jeg vil hellere have papir på at jeg er færdig med skolen, også have en karriere end at tag skolen om, hvis jeg nu ikke klare det i musik verden" "God pointe" "Tak for is. Det smagte virkelig godt" "Det var så lidt"

Vi rejste os op, hvor Shawn lagde nogle penge under hans tallerken, også gik vi ud. Da vi kom ud, så flettede vi vores hænder ind i hinanden. Imens vi gik, så snakkede vi og grinede. Vi stoppede med at få, fordi der var nogle der sagde vores navne. Vi ventede os om, også kom der 3 piger løbene hen til os. 2 af pigerne gik hen til mig, og fik taget et billede med mig, hvor den anden kiggede ondt på mig. Bagefter gik de hen til Shawn. Hende der kiggede ondt på mig, skubbede mig væk fra Shawn, også begyndte hun at flirte med ham, hvor Shawn ikke opdagede noget som helst. Hun hendes hånd på hans bryst, og hendes hoved lidt for tæt på hans. Jeg kiggede ned på jorden, også begyndte jeg at gå lidt. Jeg gik hen til en butik, som solgte sko. Jeg kiggede ind af vinduet, hvor jeg så nogle sorte støvler. Jeg smilede, også gik jeg indenfor. Jeg gik hen til hvor de havde støvler, også kiggede jeg. 

"Undskyld kan jeg hjælpe dig med noget?"

Jeg kiggede til venstre og så en mand, som arbejde her.

"Oh nej jeg kigger bare" "Er du ikke Beth Valentine? Hende som er scooter brauns nye kunstner? Og som har lavet sangen Right there?" "Jo det er mig" "OMG jeg er fan. Må jeg få et billed med dig?" "Selvfølgelig"

Han tog sin mobil op, også tog vi et billed sammen. 

"Skal du have nogle nye støvler, til at optræde med?" "Det ved jeg ikke. Men de ser godt ud" "Du kan prøve et par, og se hvordan det er"  "Okay"

Jeg tog et par støvler ned fra hylden. Jeg satte mig ned på en stol, også tog jeg mine sko af, også tog jeg støvlerne på. Jeg rejste mig op, hvor jeg kiggede mig selv i et spejl. De så rigtig godt ud på mig. Jeg smilede, også satte jeg mig ned igen. Jeg tog støvlerne af, også tog jeg min egne sko på igen. 

"Jeg kan godt lide dem, men jeg har en der sikkert venter på mig udenfor" "Hvem Shawn Mendes?" "Ja. Hvordan vidste du det?" "Der er billeder af jer på facebook eller instagram" "Jeg kommer lige igen" "Okay"

 Jeg gik ud af butikken, hvor jeg kiggede rundt. Jeg så Shawn stadig snakke med pigerne, også gik de lige pludselig. Shawn kiggede rundt, også så han mig. Han gik hen til mig.

"Hey. Hvorfor gik du?" "Fordi jeg ikke kunne lide hvad jeg så" "Hvad mener du?" "Virkelig? Du opdagede ikke at hun flirtede med dig?" "Flirtede med mig?" "Hun tog sin hånd på dit bryst, fik dig til at grine. Men du gjorde ikke noget ved det" "Fordi jeg tænkte på dig. Så du ikke at jeg kiggede på dig, med et smil" "Nej. Jeg kiggede ned på jorden, fordi jeg ikke kunne lide at hun flirtede med mig"

Han gik helt hen til mig, hvor vi kiggede på hinanden.

"Undskyld at jeg ikke sagde til hende, at hun skulle stoppe med at flirte med mig. Men bare så du ved det, så bliver jeg ikke tiltrukket af det. Jeg er allerede tiltrukket af en anden pige, og hun står lige foran mig"

Jeg begyndte at smile, hvor jeg krammede ham. Vi trak os ud af krammet.

"Jeg skal lige ind i butikken, fordi jeg fandt nogle støvler som jeg måske kunne bruge, til at optræde i. Jeg har prøvet dem, og de sidder virkelig godt på mig" "Okay"

Vi gik ind i butikken, hvor jeg gik hen til hvor skoene var. Fyren var der stadig.

"Jeg tager dem" "Perfekt. De sad også virkelig godt på dig, som om du er skabt til at have sådan nogle hæle på" "Tak tror jeg"

Han tog støvlerne, også gik vi hen til disken. Jeg tog min pung frem, men Shawn stoppede mig. jeg kiggede op på ham.

"Jeg gir" 

Jeg smilede, også betalte han. Skoene kom i en pose, også gik vi ud af butikken. Jeg holdte posen i min venstre hånd. Da vi gik ud af butikken, så tog jeg Shawns hoved tættere på mit, også kyssede jeg ham. Vi trak os ud af kysset, også kiggede Shawn på mig.

"Hvad var det for?" "For at købe skoene til mig, også fordi du er dig. Jeg elsker dig" "Og jeg elsker dig"

Jeg smilede, også gik vi. Jeg flettede min højre hånd i Shawns, også lagde jeg mit hoved på hans skulder. 

Vi kom hjem til mig. Ind af hoved døren, også ventede jeg mig om, fordi Shawn skulle videre. 

"Tak for i dag. Jeg havde virkelig brug for det" "Det var så lidt. Jeg må videre, for jeg har et album jeg skal skrive" "Skal du skrive videre på Honest?" "Ja" "Held og lykke" "Tak. Vi ses" "Vi ses"

Vi kyssede farvel, også gik han. Jeg smilede, også gik jeg ovenpå og gik videre med at læse op til eksamen. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now