Kapitel 53

281 3 0
                                    

I dag skulle der tages billeder til mit album, og jeg var spændt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag skulle der tages billeder til mit album, og jeg var spændt. Men jeg var lidt over, at jeg ikke kunne ses med Shawn resten af ugen, fordi vi begge havde travlt.

Jeg sad i min historie time, med Jenna og Anna. Vi skrev med og lyttede med, som altid. Vores lære snakkede og snakkede, som gjorde at de fleste så trætte ud. 

Timen sluttede hurtigt. Vi pakkede vores ting sammen, gik ud af lokalet også hen til mit skab. 

J: "Åh nej" A: "Hvad nu?" J: "Skolen er snart færdig" A: "Og det er godt. Så skal vi videre med vores voksne liv" B: "Og jeg skal videre med min karriere" J: "Nå ja. Jeg glæder mig vildt, til skolen fylder 50, hvor jeg holder en fest på skolen" B: "Skolen fylder 50 om 1 år" A: "Ja nemlig. Så er jeg allerede en makeup artist" J: "Og jeg kommer til at være dyr passer. Jeg har fundet ud af, at jeg virkelig elsker dyr, så enten dyr passer eller dyr læge" B: "Og jeg har udgivet et nyt album" J: "Som sikkert bliver god, ligesom dit første" B: "Som snart skal udgives. Hvad har vi efter pausen?" A: "Fri. Så skal der tages billeder til dit album cover" B: "Ja men jeg vil gerne snak med Shawn først" J: "Så ring til ham" B: "Gør jeg i bilen" J: "Nå jeg må gå, vi ses i morgen" B: "Vi ses i morgen" A: "Vi ses"

Jeg krammede dem farvel, også gik jeg ud af skolens udgang. Jeg begyndte at gå, men så hørte jeg mit navn blive råbt. Jeg stoppede med at gå, også ventede jeg mig om og så Anna komme løbende hen til mig.

"Anna. Jeg troede du skulle hjem" "Ja men jeg gider ikke rigtig. Må jeg komme med hen til stedet, hvor du skal tag billeder? Så kan vi tag ud og hygge os bagefter" "Det må du vel godt. Det lyder som en god ide, men vi kunne tag hjem til mig i stedet og lave lektier" "Ja okay, det er nok klogest"

Jeg smilede, også begyndte vi at gå. Den adresse som Scooter havde sendt til mig, var lidt ude fra byen. Max 4 kilometer gå tur, så det var ikke så galt at gå der over. Imens mig og Anna gik, så snakkede vi og grinede. 

Efter et stykke tid så kom vi der over. Vi gik ind af en dør, hvor Scooter kom hen til mig. 

"Hey Anna og Beth. Anna du var rigtig god i musikvideoen. Beth vi har alt muligt tøj klar, makeup og ideer til dit cover, men først så har jeg en lille overraskelse" "En overraskelse?" "Dig og Shawn kommer ikke til at være sammen så meget i den her uge, og det synes jeg er synd for det er tydeligt at i er glade for hinanden. Så du har ingen planer i weekenden, og så fik jeg snakket med Shawn's manager, så følg med mig"

Jeg kiggede forvirret på anna, også gik vi med Shawn. Vi kom pludselig ind til et stor rum. På midten af rummet, så var der kamera, lys og andre ting. Jeg kiggede rundt.

"Beth vi er klar til at ordne dit makeup"

Jeg ventede mig om og så Shawn. Jeg begyndte at smile, hvor jeg hurtigt fik mine hænder rundt om ham, og krammede ham. Vi trak os ud af krammet, hvor Shawn smilede. 

"Hvad laver du her? Burde du ikke være i studiet, eller til et interview?" "Jo, men så snakkede jeg med Andrew. Han fortalte mig at Scooter havde rykket dine planer til et andet tidspunkt, så du har tid i weekenden. Og så synes Andrew at han også lige skulle gør det samme" "Vent så du skal intet i weekenden?" "Jeg har ingen planer i weekenden, men det har jeg nu håber jeg" "Hvad mener du?" "Jeg har mødt din familie, men du har ikke mødt min. Vi kunne være hos min familie hele weekenden, så de kan lære dig at kende, og du kan lære dem at kende. Vi har datet i et stykke tid nu. Snart 6 måneder, og jeg synes at det er på tide at min familie møder den pige, jeg er forelsket i" 

Jeg begyndte smile, også kyssede jeg ham. 

"Beth vi skal til at komme i gang"

Jeg trak mig fra kysset, også kiggede på Shawn med et smil.

"Det lyder som en god ide. Jeg må gå" "Og jeg bliver lige her" "Skal du ikke i studiet?" "Det har jeg været. Og interview er først i aften, som jeg håber du vil med til" "Altså hvor jeg er bag kameraet?" "Ja" "Oh okay, det vil jeg gerne" "Nu må du hellere komme videre"

Jeg smilede, også gik jeg hen for at få ordnet mit hår og få noget tøj på. Da jeg var færdig, så begyndte jeg at få taget billeder, og det var faktisk sjovt. 

Efter et par timer, så var jeg endelig færdig. Vi havde prøvet alt mulige forskellige outfits, og makeup looks, og til sidst så var billedet der bare. 

Jeg havde fået mit eget tøj på igen, også gik jeg hen til Shawn og Anna.

"Hey Beth" "Ja?" "Er det okay vi dropper vores planer? Min moster skal ud og shoppe bryllup kjole, og jeg skal med" "Åh. Det helt okay. Vi ses i morgen?" "Vi ses i morgen" 

Vi krammede farvel, også gik hun. Jeg kiggede på shawn. 

"Mit interview er blevet rykket til i morgen tidlig. Er der mulighed for at du kan få fri, for skole i morgen også komme med?" "Det vil jeg gerne, men jeg kan ikke få fri for skole, fordi jeg skal kigge på dit interview" "Nej det er ikke det jeg mener. Andrew har skrevet til mig. De vil gerne have dig med. Altså lave et interview med os begge" "Os begge? Så det er mit første interview?"

"Beth"

Jeg ventede mig om, og så Scooter komme hen til mig. 

"Good morning america har lige ringet til mig. De vil gerne have dig med i et interview, med Shawn" "I morgen, så jeg skal have fri for skole" "Ja, hvordan vidste du det?" "Shawn har lige fortalt mig det. Fra Andrew" "Oh. Men du får fri i morgen, også vil Shawn hjælpe dig med resten angående interviewet" "Okay" "Vi ses i morgen" "Vi ses i morgen" 

Også gik Scooter. Mig og Shawn gik ud af stedet, også gik jeg ind i en bil, som var Andrew. Andrew var sød og kørte mig hjem.

Secret GeekWhere stories live. Discover now