Kapitel 31

369 5 0
                                    

Jeg sad i min matematik gruppe, hvor vi snakkede om alt muligt matematik halløj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sad i min matematik gruppe, hvor vi snakkede om alt muligt matematik halløj. 

K: "Så hvis vi divider det med 32, så vil det gi 285,1875" M: "Hvad så hvis vi ganger det, med det samme? Beth? " G: "Beth" Sa. "Måske er hun død" B: "Hvad nej, jeg er ikke død" K: "Hvad sker der med dig? " B: "Undskyld, jeg har bare mange ting at tænke på" M: "Vil du dele det med os? " B: "Jeg skal til et vigtigt møde efter skole, som kommer til at afgøre min karriere" M: "Oh. Kommer du til at snakke med en matematik lære, om lære plads? " K: "Eller skal du til møde, hos en forsker? For det kunne være vildt fedt" G: "Eller skal du til møde med en engelsk lære om lære plads? " B: "Nej til det hele. Jeg skal mødes med Scooter Braun" M: "Scooter Braun som i Justin Bieber, Usher og den værste Kanye manager? " B: "Ja" Sa: "Hvorfor skal du dog mødes med ham? " B: "For at skrive under på en kontrakt, om at jeg hans nye kunstner"  K: "Det er nok den dummeste ide du kan gøre" B: "Hvorfor? " M: "Fordi så kommer du til at bruge tid på at skrive dumme sange. Du burde gøre skolen færdig uden at tænke på at skrive musik" B: "Jeg har brug for at have travlt, og det kan jeg gøre ved at tænke på musikken og skolen" K: "Du behøves ikke at have travlt" B: "Jo jeg gør" Sa: "Hvorfor? "B: "Fordi når man har fået knust sit hjerte, så vil man helst glemme personen. Tak fordi i støtter mig"

Jeg tog mine ting, også gik jeg ud af lokalet. Med det samme jeg kom ud på gangen, så jeg Shawn. Han kiggede rundt, også stoppede hans blik på mig. han løb hen til mig. Han tog sit hoved hen til mit og prøvede at kys mig, men jeg afviste ham.

"Hey. Du svare ikke på mine opkald, eller på mine SMS. Og nu afviser du mig, når jeg prøver at kys dig. hvad sker der?" "Det spørger du mig om? Du burde ikke kys din eks kæreste" "Hvad? eks kæreste?" "Du vil ikke engang være hos mig, for du ville jo koncentrer dig om din karriere, hvilket jeg også vil. Jeg skal mødes med Scooter efter skole. Det burde jeg ikke engang fortælle dig. Som du sagde i brevet, så er det bedst at jeg ikke kommer i nærheden af dig. Du har jo Camilla. Vi ses måske på den røde løber. Jeg ønsker det bedste for dig, og jeg håber dig og Camilla holder længere end vi gjorde. Vi ses"

Også gik jeg ud af skolen. Jeg kom hurtigt ned til byen, også hen til Starbucks. Scooter var der allerede. Vi gav hinanden hånden, også satte vi os ned. Jeg tog kontrakten op af min taske, også tog jeg en kuglepen frem.

"Hej Beth" "Hej" "Okay så du har læst hele kontrakten igennem?" "Jep og drt hele ser fint ud" "Godt. Jamen så skal du bare skrive under her, og der. Også der"

Jeg gjorde som han sagde, også skrev jeg under på stederne.

"Perfekt. Tak fordi du vælger mig som din manager, vi kommer helt sikkert til at have det fedt. Du har nu 5 måneder til at skrive dit første album, men i weekenden skal vi til presse Møde, hvor jeg siger at jeg har en ny kunstner som er dig, også skal du sige et par ord. Husk at være klædt fint på. Jeg Kommer og henter dig klokken 08:00 Pm om aften" "Okay" "Godt. Det var vidst det, vi ses på fredag også tager jeg kontrakten med mig" "Okay. Vi ses på fredag" " Vi ses på fredag"

Også gik vi. Jeg havde lige skrevet under på en kontrakt, og nu bliver jeg sanger. Og jeg får travlt, hvilket er godt.

Med det samme jeg kom hjem, laver jeg lektier og jeg sagde ikke et ord resten af dagen

Secret GeekWhere stories live. Discover now