Kapitel 34

439 6 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt. Jeg satte mig op, hvor jeg kiggede rundt. Mit blik stoppede ved Shawn, også kom alle minderne frem. Jeg smilede, også tog jeg min mobil fra bordet. Jeg havde fået beskeder fra min mor og min storebror. Med det samme, sendte jeg en besked til min mor. 

*Rolig. Jeg er okay, jeg overnattede hos Shawn. -B*

Jeg kiggede ned på Shawn, også smilede jeg. Jeg lagde mobilen ned igen på bordet, også lagde jeg mig ned til Shawn igen, hvor jeg lagde mit hoved på hans bryst. Jeg kunne mærke at jeg kedet mig lidt, så jeg rejste mig op, tog en af Shawn's trøjer også tog jeg den på. Trøjen var en T-shirt som var helt grå. Jeg tog min mobil, gik ud af værelset, også ind i køkkenet. Jeg fandt en brødrester, som jeg puttede 2 toast i. De poppede op, også begyndte jeg at putte smøre og pålægschokolade på dem. Imens jeg gjorde det, så begyndte at jeg synge lidt. 

 Share my life, take me for what I am
'Cause I'll never change all my colours for you
Take my love, I'll never ask for too much
Just all that you are and everything that you do

I don't really need to look very much further
I don't wanna have to go where you don't follow
I won't hold it back again, this passion inside
Can't run from myself
There's nowhere to hide

Don't make me close one more door
I don't wanna hurt anymore
Stay in my arms if you dare
Or must I imagine you there
Don't walk away from me...
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you, you, you, you, you.  

Jeg stoppede med at synge, hvor jeg ventede mig om og fik et chok. Shawn stod i bar mave, og bukser på. Han kiggede på mig, med et smil. Han gik hen til mig, også tog han sine hænder rundt om mig. 

"Den trøje kender jeg, men den ser godt ud på dig" "Tak" "Bliv endelig ved med at synge, det lød rigtig godt" "Nu er jeg pinlig berørt" "Det burde du ikke. Du er en ny kunstner, også burde du ikke blive pinlig berørt"

Jeg smilede, også kiggede jeg ned på jorden.

"Er du okay, angående i går?"  

Jeg kiggede hurtigt op på ham, hvor jeg smilede til ham.

"Jeg er øm, men ja" "Øm? " "Ja du ved, der nede fordi du tog min mødom, men det er normalt og jeg har det fint med det. Jeg mistede den til den rigtige person" "Det er jeg glad for du synes"

Jeg fjernede hans hænder, ventede mig om, tog det ene stykke toast, ventede mig om, og puttede det i munden på ham. Han tog brødet i sin højre hånd, også spiste vi begge to. 

"Min mor og storebror havde skrevet masser af beskeder i morges" "Ja? Hvad sagde det? " "De spurgte hvor jeg gik hen, efter presse mødet. Jeg forklarede min mor at jeg overnattede hos dig, og nu bliver Leon sikkert sur på dig" "Hvorfor? " "Fordi du sårede hans lillesøster, men jeg skal nok forklare ham alt" "Okay" "Og jeg må også komme videre, jeg har skole i morgen, og jeg har mangler stadig at lave lidt lektier" "Og du har 5 måneder til at skrive dit første album" "Jep"

Vi blev færdig med at spise vores morgenmad, hvor Shawn pludselig løftede mig op. 

"Min pige bliver så hurtigt stor"

Jeg grinede, også løftede han mig ned igen. 

"Din pige? " "Ja? " "Det kan jeg godt lide at høre, men jeg må videre og jeg tager din trøje med mig" "Det har jeg det fint med"

Vi begge smilede, også kyssede vi. Vi trak os fra kysset, også gik jeg ind på Shawn's værelse igen. Jeg tog hans trøje af, også tog jeg min kjole på igen, mine hælede sko, også tog jeg Shawn's T-shirt på også tog jeg mine øreringe på. Jeg gik ud af værelset, også hen til hoved indgangen. Jeg ventede mig om, også kiggede mig og Shawn på hinanden. 

"Vi ses senere? " "Jep" "Jeg elsker dig" "Og jeg elsker dig"

Vi kyssede farvel, også gik jeg ud af døren, ind i en taxa også hjem. 

Da jeg kom hjem, smilede jeg. Jeg lukkede hoved indgangen, også kom min mor pludselig ned af trappen, også hurtigt hen til mig. Hun krammede mig, også trak vi os ud af krammet.

"Hvor har du været henne? Beth? Beth"

Jeg kom pludselig til min egen verden, også kiggede jeg på min mor.

"Hej mor. Hvor ser du dog skøn ud" "Beth hvad er der sket med dig? " "En skøn kæreste er hvad der er sket" "Nå ja, det så vi godt" "Så i at Shawn spillede og sang for mig, til presse mødet? " "Og at du gik ud fra stedet, også så vi dig ikke mere" "Det var hans manager der skrev noten, Shawn sagde intet af det på noten. Bagefter så forklarede Shawn hvor meget jeg betyder for ham, til hans manager, og han siger undskyld" "Godt. Så alt er okay mellem dig og Shawn? " "Alt er perfekt mellem mig og Shawn" "Det var da godt. Er du sikker på at du er okay? " "Mig og Shawn gjorde noget stort i går? " "Nå virkelig? " "Du ved" "Hvad for noget? Oh. Brugte i? " "Ja det gjorde vi. Jeg følte mig klar i lang tid, men i går så gjorde han det romantisk for mig ligesom, jeg vil have det. Også skete det. Han var så forsigtig" "Var han den rigtige? " "Ja. Og jeg ved godt at han er 18 år, og jeg kun er 17, men jeg følte mig klar og han var den rigtige" "Godt. Så længe du ikke fortryder det, så er jeg tilfreds. Og Shawn virker som en god fyr" "Det er han også. Jeg går ovenpå og laver nogle lektier, jeg mangler stadig lidt" "Okay hyg dig. Og Beth" "Ja mor? " "Jeg er stolt af dig" "Tak. Nu har jeg 5 måneder til at skrive et helt album" "Held og lykke" "Tak"

Jeg gik op på værelset, også begyndte jeg på at lave mine lektier. 


Secret GeekWhere stories live. Discover now