Kapitel 96

205 2 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede stille og roligt. Jeg satte mig op og kiggede rundt. Jeg begyndte at smile, da jeg kom i tanke om hvad der skete i går. 

Flashback

Mig og Shawn kom ind af hans hoved dør. Jeg kiggede rundt, også ventede jeg mig om. Shawn stod og smilede. 

"Bor du virkelig her?" "Ja det gør jeg" "Det er virkelig flot" "Tak. Hvis du er tørstig så har jeg vand, mælk, sodavand eller juice i mit køleskab" "Godt at vide. Men efter den Cola jeg drak på stranden, så tror jeg ikke jeg skal have mere af drikke" "Haha okay. Var maden god?" "Ja vild god. Jeg har aldrig fået sushi før" "Men nu har du" "Jep. Og det er ikke sidste gang, at jeg spiste det" "Jamen så skal jeg inviter dig ud på sushi en dag"

Jeg grinede. 

"Hvor kan jeg få noget til at sove i?" "Kom med mig"

Jeg fulgte efter ham. Vi stoppede pludselig med at gå, fordi vi var kommet ind til et soveværelse. Shawn gik hen til et skab, tog noget ud også ventede han sig om. Han gik hen til mig, og gav mig en sort T-shirt

"Du plejer altid at sove med den" 

Jeg smilede. Shawn gik ud på badeværelset, lukkede døren også tog jeg mit tøj af og tog T-shirten på. Da jeg var færdig, så lagde jeg mit tøj på en stol. Badeværelse døren blev åbnet, hvor Shawn tog sit hoved ud og kiggede på mig. 

"Alt okay?" "Ja"

Han smilede, også tog han sit hoved ind til badeværelset igen. Jeg kiggede rundt, også stoppede mit blik ved badeværelset. Shawn tog hans Trøje af, hvor jeg så hans mave. Jeg rødmede, og så kiggede han pludselig på mig. 

"Er du sikker på alt er okay?" "Ja

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Er du sikker på alt er okay?" "Ja. Jeg ligger mig bare til at sove" "Okay. Godnat" "Godnat"

Jeg gik hen til hans seng, lagde mig ned, tog dynen på mig, hovedet på puden også faldt jeg I søvn

Flashback slutter

Jeg smilede, også kunne jeg pludselig dufte pandekager. Jeg rejste mig op, gik ud af værelset, også hen til køkkenet. Da jeg var kommet der ind, så stod Shawn i jogging bukser og bar overkrop. Han var i gang med at tag en pandekage på en tallerken. Han kiggede pludselig op på mig og smilede.

"Godmorgen" "Godmorgen. Kan jeg godt lide pandekager?" "Ja det kan du" "Okay. Skal bare lige være sikker" "Det helt okay"

Jeg kiggede ned på hans mave, hvor jeg smilede. 

"Du må godt røre det"

Jeg kiggede op på ham forvirret.

"Min mave. Du må godt røre den" "Oh nej tak" "Virkelig? Det var ret sødt da du rødmede i går" "Det gjorde jeg ikke" "Det gjorde du" "Nej" "Jo" "Nej"

Shawn kom hen til mig, hvor han prikkede til mig, som fik mig til at grine. Vi begyndte at prikke til hinanden. Vi begyndte at løbe, fordi jeg sprøjtede med vand på ham. Pludselig imens jeg løb så var jeg ved at falde, fordi jeg tog min venstre fod for hurtigt foran den anden. Shawn kom hurtigt hen til mig, og greb mig. Vi rejste os op, hvor jeg grinede. Shawn grinede også.

"Er du okay?" "Ja"

Shawn tog sine hænder til sig selv, også gik han hen til køkkenet igen. Han gik videre med at gøre morgenmaden klar. Jeg gik hen ved siden af ham, også tog jeg min højre hånd på hans mave. Shawn kiggede ned, hvor jeg kiggede på hans mave. Jeg tog min hånd op til hans brystkasse, hvor han kiggede på mig og smilede.

"Se det er ægte"

Jeg grinede. 

"Så før min hukommelse smuttede, så var vi kærester" "Ja det var vi" "Betyder det, at jeg stadig må kys dig, når jeg har lyst?" "Ja det gør det" "Okay"

Shawn kiggede ned på tallerknerne og tog en pandekage mere på dem. Jeg tog min højre hånd på hans kind, drejede hans hoved så han kiggede på mig, også tog jeg min hånd bag hans nakke. Jeg tog mit hoved tættere på hans, også kyssede vi. Hans hænder kom pludselig på min talje, også drejede han sig, så min ryg var imod nogle skuffer. Jeg tog begge af mine hænder på hans kinder, også løftede han mig pludselig op på bordet. Han tog hans hoved væk, også begyndte han at kysse højre side af min hals. Jeg lukkede mine øjne. Jeg åbnede mine øjne, også skubbede jeg hans hoved væk stille og roligt. Jeg tog mine hænder på hans skulder. Vi kiggede på hinanden, hvor vores næser var imod hinanden. 

"Jeg vil gerne tag det langsomt imens min hukommelse ikke er der" "Det helt okay" 

Vi tog vores hoveder til os selv, også fandt Shawn bestik frem. Han puttede flormelis i en pandekage, skar den i små stykker også på gaflen. Han tog gaflen hen til mit hoved, også fik jeg den i munden, tog pandekage stykke af og begyndte at spise. Imens vi spiste morgenmad, så snakkede vi. 

"Jeg er bange for at synge" "Det skal du ikke være. Du har en smuk stemme. Vi kan gøre det sammen første gang" "Hvad for nogle sange har jeg lavet?" "Du har lavet 2 album. Men jeg kan vise dig en af dine sange, eller en tekst" "Okay"

Shawn tog sin mobil frem, søgte på noget også viste han mig det. Det var en tekst til sangen Right there. Jeg blev færdig med at læse teksten, hvor jeg kiggede på Shawn.

"Har jeg skrevet den?" "Ja det har du" "Jeg er ikke klar til det" "Okay. Tag den tid du har brug for"

Vi blev færdig med at spise, hvor Shawn gik hen til mig igen. Han kyssede mig på min højre kind, som fik mig til at smile.

"Vil det være dumt, hvis jeg sagde at jeg elsker dig?" "Nej. Men jeg vil nok ikke sige det tilbage, fordi jeg har lige lært dig at kende. Og jeg ved at det måske er dumt at vi kysser, men det følelse rigtigt" "Okay" "Men når jeg skal synge igen, vil du så være der?" "Selvfølgelig vil jeg det. Så kan jeg spille guitar" "Nemlig. Jeg må hellere komme hjem af. Min familie venter sikkert på at jeg kommer hjem. De er sikkert bekymret" "Det er nok en god ide"

Jeg hoppede ned fra bordet, også gik jeg ind på Shawns værelse og klædte om. 

Da jeg var færdig med at tag mit tøj på, så tog jeg min mobil og gik ind til køkkenet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg var færdig med at tag mit tøj på, så tog jeg min mobil og gik ind til køkkenet. Shawn havde fået en T-shirt på. Vi gik ud af hoved døren, ind af hans bil også kørte vi hjem. Imens vi kørte, så snakkede vi eller grinede. 

Efter et stykke tid, så kom vi hen til hvor jeg boede. Shawn stoppede bilen, også kiggede vi på hinanden.

"Tak for køreturen og alt" "Det var så lidt. Ring eller skriv hvis der er noget. Jeg hedder Din guitar dreng på din telefon, også er der et billede af os" "Nååå okay. Det skal jeg nok" "Du må selvfølgelig også skrive, bare for hyggens skyld" "Det skal jeg nok. Vi ses" "Vi ses"

Jeg kyssede ham på kinden, også gik jeg ud af bilen. Jeg gik hen til hoved døren, ind af den også fik jeg pludselig en del kram af min familien.

Resten af dagen blev brugt på at snakke med familien, og slappe af. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now