Kapitel 33

464 5 0
                                    

Det var endelig blevet fredag, og i dag skulle jeg sige til folk i et presse møde, at jeg er scooter's nye kunstner

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det var endelig blevet fredag, og i dag skulle jeg sige til folk i et presse møde, at jeg er scooter's nye kunstner. Og jeg skulle se pæn ud, men ikke for pæn fordi det er første gang at jeg gøre sådan noget. 

Jeg sad på min seng, og lavede de sidste lektier færdige. Jeg kiggede hurtigt på klokken, og så at den var 06:00 Pm. Jeg sukkede, hvor jeg lavede vider på mine lektier. Jo tættere på klokken kom på 08:00 Pm, blev jeg mere og mere nervøs og spændt. Men på den gode måde. 

Der blev pludselig banket på døren, og ind kom min mor og Leon. 

  "Hey. Må vi komme ind?"

Jeg nikkede, også gik de begge ind. 

L: "Så er dagen endelig kommet, hvor du siger til hele verden at, Scooter Braun er din manager" D: "Er du spændt? " B: "Spændt og nervøs. Jeg regner med at jeg tager noget af spise, når vi er færdige" D: "Okay" L: "Det bliver sjovt at se min søster live på fjernsynet" B: "Vent hvad? Bliver det live? " L: "Ja. Det er stort når der kommer en ny kunstner. Alle i hele verden kommer til at se, og hvis de ikke ser det i aften, så gør de det nok i morgen, eller på andre dage. Men bare rolig, du kommer til at klare det godt" D: "Ja det hele skal nok gå fint" B: "Ja i har måske ret. Også er Scooter der også, hvis jeg er for nervøs, eller ikke kan huske hvad jeg skulle sige" D: "Nemlig. Nu vil vi lade dig være i fred, så du kan gøre dig klar" B: "Tak" 

Også gik de ud. Jeg rejste mig op, og gik hen til mit skab, og fandt mit tøj frem. Jeg gik ud på badeværelset og tog det på. 

Mit tøj bestod af en lyserød kjole, hudfarvet hælede sko, korte øreringe, også hvide negle. Jeg ordnede hurtigt mit make up, og tog mine briller af. Til sidst kiggede jeg mig selv i spejlet, og smilede. 

Jeg var tilfreds med mit outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg var tilfreds med mit outfit. Jeg gik ud af badeværelet, hvor jeg tog min mobil. Jeg gik ud af værelset, ned af trappen også ind i stuen. 

"Hvordan ser jeg ud?"

De kiggede begge på mig, hvor jeg drejede stille og roligt rundt. Jeg stoppede, hvor de kiggede på mig, med stolte blikke. Min mor kom hen til mig og krammede mig. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now