Kapitel 106

259 4 0
                                    

Jeg vågnede op til lyden, af min telefon der ringede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede op til lyden, af min telefon der ringede. Jeg satte mig op også tog jeg min telefon fra mit natbord. 

*"Hallo?" "Heey Beth. Vækkede jeg dig?" "Hej Scooter. Ja det gjorde du, men det er okay. Hvad så?" "Jeg ved godt at du lige er kommet hjem fra ferie, men vi skal til at have planlagt den tour noget mere. Så det ville være fedt, hvis du kom over til studiet, så hurtigt du kan" "Okay" "Godt jamen så ses vi snart" "Ja det gør vi. Farvel" "Farvel"

Jeg lagde på, også gik jeg hen til mit skab og ledte efter noget behageligt at have på. Jeg fandt noget, tog det ud af skabet også tog jeg mit nattøj af, og tøjet på. 

Mit outfit bestod af en grå top, nogle shorts, hvide sko, en hudfarvet cardigan også mine øreringe. Jeg ordnede hurtigt mit hår og min makeup. 

Jeg smilede tilfreds

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds. Jeg tog min telefon fra mit natbord, puttede den ned i min lomme, også gik jeg ud af mit værelse. Jeg kom nedenunder, også gik jeg ud af hoved døren. En bil var kommet for at hente mig. Jeg gik ind i bilen, lukkede dens dør også kørte vi. 

"Godmorgen frøken Valentine" "Godmorgen" "Sovet godt?" "Jeg kunne godt have sovet længere. Mig og kæresten kom hjem fra vores ferie i går, og det blev sent" "Sådan går det jo. Men det er godt at du kun skal i studiet i dag" "Ja. Hvor er den chauffør som plejer at køre mig?" "Han blev fyret" "Hvorfor?" "Fordi han åbenbart prøvede at kys en anden kvindelig sanger som Scooter er manager for" "Oh" "Men bare rolig, det er første gang det er sket. Og ikke sidste gang" "Hvorfor er det ikke sidste gang?"

Bilen stoppede pludselig, også kiggede manden på mig. 

"Fordi nu er det din tur" 

Manden kom hurtigt bag om, hvor han prøvede at kysse mig. Jeg prøvede at få ham væk. Jeg sparkede ham i maven, hvor han kom væk. Jeg tog hurtigt min mobil frem, hvor jeg ringede til Scooter.

*"Hallo?"

Min mobil blev hurtigt fjernet hvor manden kom hen til mig. Jeg skreg lidt, hvor jeg prøvede at få manden væk.

"KOM AF MIG" "Helt ærligt. Faktisk er jeg træt af at jeg er en chauffør. Jeg fortjener at være sammen med smukke kvinder hver dag. Kom nu kys mig, eller bare have sex med mig" "Aldrig"

Secret GeekWhere stories live. Discover now