Kapitel 20

664 7 2
                                    

I dag skulle jeg være sammen med shawn hele dagen, og jeg var lidt nervøs for det

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag skulle jeg være sammen med shawn hele dagen, og jeg var lidt nervøs for det. En pige som mig, som har været en nørd hele sit liv, altid blevet mobbet og været usynlig, er lige pludselig blevet synlig for en fyr, som kan lide mig som jeg er. En fyr som faktisk gerne vil kys mig, og en fyr som gerne vil ses med mig. 

Shawn havde skrevet en adresse til mig, som han forklarede at det var studiet, som vi skulle mødes ved. 

Jeg sad i en taxa på vej over til studiet. Imens jeg ventede på at komme der over, kigge jeg ud af vinduet, imens jeg hørte musik fra mine høretelefoner. 

Efter et lille stykke tid, kom jeg af. Jeg tog mine høretelefoner ud, også puttede jeg dem ned i min lomme, i min kjole. Jeg kiggede på bygningen, hvor jeg sukkede lidt. Hvad nu hvis Shawn's manager, eller hans band ikke kunne lide mig. 

Jeg gik ind af hoved indgangen, hvor en vagt kom hen til mig.

"Du må ikke være her. Det er adgang forbudt, for fans" "Jeg er......" "Ikke bare en fan, den har jeg hørt før"

"Willy?"

Vagten som åbenbart hedder Willy kiggede bag sig. En fyr med sort hår og briller kiggede på vagten, på mig, også på vagten igen. Han gik hen imod hos, hvor han smilede lidt. 

"Det er okay. Hun er Shawn's kæreste"

Vagten nikkede, også gik han. 

"Du må være Beth Valentine. Hyggeligt at møde dig" "I lige måde" "Shawn har været spændt på at du, skulle tilbringe hele dagen med ham, og det har vi andre også faktisk. Bare rolig, Shawn har nævnt at du måske vil være genert" 

"Andrew, hvornår kommer du? Beth"

Jeg kiggede bag Andrew og så Shawn. Han begyndte at smile, hvor han kom hen til mig. Han tog sine hænder på mine kinder, også kyssede han mig. Vi trak os fra kysset, hvor han tog hans, venstre arm rundt om mig, også hans højre væk fra min kind, også trak han mig ind til ham. 

"Andrew, nu har du vel ikke fortalt kedelige historier" "Nej slet ikke. Jeg reddet hende bare fra Willy" "Nå okay" "Nu vil jeg lade jer 2 være alene"

Andrew gik, også gik Shawn foran mig. Vi smilede til hinanden, også flettede han begge sine hænder, ind i mine. 

"Nu håber jeg ikke at du blev skræmt" "Fremmed mennesker, gør mig skræmt. Jeg kan ikke lide at være genert" "Nej, men du ser helt vildt sød ud, når du er det"

Imens han sagde det, tog han sit hoved ned til mit, og kyssede min venstre kind. Han tog sit hoved væk fra min kind, også smilede han. 

"Kom lad mig vise dig rundt ved stedet"

Han flettede hans venstre hånd ud af min, hvor hans højre stadig var flettede i min. Han ventede sig om og skulle til at gå, men jeg trak lidt i hans arm. Han ventede sig om og kiggede forvirret på mig. Jeg gik tættere på ham, tog min venstre hånd bag hans nakke, også kyssede vi. Vi trak os fra kysset, hvor vi begge smilede.

"Hvad var det for? " "Fordi jeg havde lyst til at kys min kæreste, og trængte bare det" "Trængte du bare et kys fra din kæreste? " "Ja" "Så trænger jeg virkelig også til et kys fra min kæreste" "Nå virkelig? " "Ja" "Tror du ikke, at din kæreste bliver sur, hvis du kysser med en anden? " "Det tror jeg nu ikke. Den eneste pige jeg kommer til at kysse er min kæreste" "Nå virkelig. Hvad hedder så din kæreste?" "Valentine. Beth Valentine, hun står lige foran mig og jeg holder meget af hende"

Jeg grinede lidt, hvor Shawn smilede, også tog han sit hoved ned til mig og kyssede mig. Vi trak os fra kysset, også viste Shawn mig rundt. Der var et lille køkkenet, et rum hvor han optager musikken, et toilet, også et hygge rum. Det sidste rum han viste mig, var rummet fuld af instrumenter og mikrofoner. 

Shawn slap min hånd, hvor han stod ved døren og lod mig gå ind i rummet, og kigge. Jeg gik hen til mikrofonen, hvor jeg tog min hånd på den. Jeg havde aldrig rigtig rørt en mikrofon. Til talent showet, var første gang jeg holdte en, ellers har jeg bare kigget på dem.

"Kan du lide den? " 

Jeg ventede mig og kiggede på shawn. Jeg nikkede, hvor han kom hen til mig. Han tog mikrofonen op til min højde, stillede den som den nu skulle stilles, også kiggede han på mig. Han begyndte at smile.

"Hvorfor kigger du sådan på mig? " "Hvordan opdagede du mig?" "Opdagede dig? " "Ja. Før du kom, så den eneste fyr der så mig, var min bror. Alle de andre fyre, så mig ikke eller også mobbede de mig" "Hvordan kan man ikke lægge mærke til dig. Første gang jeg så dig, så havde du de her store brune øjne. Nogle fyre er åbenbart ikke særlig god til at se dig for den du er" "Så det var mit udseende du blev tiltrukket af?"

Jeg tog mine hænder væk fra mikrofonen, også gik jeg lidt væk fra ham, hvor jeg kiggede skuffet på ham. 

"Hvad nej"

Shawn gik tæt på mig igen, hvor han tog sine hænder på mine kinder og aede dem, med hans tommelfingre. 

"Ja jeg synes du var smuk, men da vi så begyndte at snakke og lære hinanden at kende, så var det umuligt for mig, at ikke være forelsket i dig. Det var svært nok i forvejen at lade som om, at vi var venner. Men det er din personlighed, jeg blev forelsket i og er forelsket i"

Også kyssede han mig. Vi trak os fra kysset, hvor jeg smilede. Resten af dagen, slappede jeg af med Shawn. Han sang nogle gange, eller spillede på guitar. 


Secret GeekWhere stories live. Discover now