Kapitel 30

403 5 0
                                    

I dag var det Shawn's koncert og jeg glædet mig til at se den i aften

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag var det Shawn's koncert og jeg glædet mig til at se den i aften. Jeg havde aldrig set Shawn optræde før, hvilket gør det hele endnu mere spændende. 

Jeg sad inde på mit værelse, på min seng og læste en af mine ynglings bøger, imens jeg lyttede til musik. Jeg kiggede ned på kontrakten, også tog jeg den op. Jeg holdte den i mine hænder, hvor jeg læste lidt på den. Der blev pludselig banket på døren, også blev døren åbnet. Det var Leon.

"Hey. Er det kontrakten? " "Ja" "Oh okay. Så lader jeg dig være i fred" "Det behøves du ikke. Hvad vil du? " "Vil bare lige spørger hvad du skal i aften? " "Jeg skal til Shawn's koncert, også efter hans koncert så skal vi ud og hygge os i byen" "Hyggeligt, så det er okay at jeg har en ven over i et par timer? " "Ja. Hvem? " "Bare en kvindelig ven. Jeg har lovet at lave middag til hende" "Oh. En dame ven. En jeg kender? " "Nej overhovedet ikke" "Oh okay. Men ja det kan du vel godt" "Okay fedt. Mor arbejder sent igen" "Okay" "Har du besluttet dig endnu? " "Nej, men jeg overvejer at sige ja" "Du kan lave en listen om hvad der er negativt og hvad der er positivt, hvis du siger ja" "God ide" "Lad mig høre de negative ting" "De negative ting er at jeg får måske rigtig travlt, jeg får ikke så meget privat liv, jeg kommer til at få haters" "Hvad med de positive ting? " "Jeg kommer til at synge for mange mennesker som kan lide min musik, jeg kommer til at give penge til folk der behøver det, jeg kommer til at give min familie et bedre liv, jeg kommer til at opleve nogle fede ting. Og jeg kommer til at hjælpe folk der har det svært måske" "Det ser ud til at der er flest positive ting. Nu lader jeg dig være i fred"

Leon gik ud, også rejste mig op. Jeg lagde min bog og kontrakten på min seng igen, også tog jeg min mobil. Jeg gik ud af mit værelse, kom nede under, også gik jeg ud af hoved indgangen. Jeg kom hurtigt hen til studiet, hvor jeg gik ind. Jeg kiggede rundt, også bankede jeg ind i en. Jeg kiggede op og så Andrew. 

"Beth" "Hey Andrew. Hvor er Shawn? " "Det kan være ligemeget, jeg er rigtig glad for at se dig. Jeg synes vi skal tag en snak, alene" "Oh okay" "Følg med mig"

Jeg nikkede, også gik vi. Vi kom ind kom ind i køkkenet, hvor Andrew lukkede døren, også kiggede han alvorligt på mig. 

"Jeg ved godt at du har en fantastisk stemme, men jeg vil ikke have dig som min kunstner. Det her kommer nok til at være rigtig hårdt at høre på, men jeg vil ikke have dig i nærheden af Shawn og det vil Shawn hellere ikke. Jeg har en note fra ham, som jeg skulle give fra ham. Her"

Jeg fik noten, også læste jeg den. 

*Undskyld at det skal være sådan, men jeg kan ikke. Jeg kan ikke være i et forhold med en pige, som forstyrre min karriere. Jeg har brug for at tænke på mit album, min karriere. Ingen kærester, ingen forhold. Undskyld men jeg kan ikke være sammen med dig, især ikke en normal pige som dig som tænker mest på skolen. Også er der også andre piger der ser bedre ud end dig, som Camila Cabello. Undskyld -Shawn*

Jeg kunne mærke at jeg blev ked af. Så han vælger Camila i stedet for mig. Jeg kiggede ned på jorden. 

"Jeg synes bare du skulle vide det. Shawn vil have at du holder dig væk fra ham, og det synes jeg også du skal gøre. Kom ikke i aften, overhovedet og bare glem Shawn. Tænk på din karriere i stedet. Jeg skal nok sige til Shawn at du har det fint med hans beslutning, og at du kun ønsker det bedste for ham. Lad være med at kontakt ham, se ham, bare lad som om at du aldrig har mødt Shawn. Farvel"

Jeg gik ud af køkkenet, hurtigt ud af studiet også gik jeg hjem. 

Jeg kom hurtigt hjem, hvor jeg løb op på mit værelse, lagde mig på min seng, og græd. Der blev banket på døren, og ind kom Leon.

"Hey jeg troede du skulle være hos Shawn hele aften" "Vil du ikke bare gå" "Hvorfor hvad er der sket? " 

Jeg tog noten frem, også gav jeg den til Leon. Efter et lille stykke tid, så lagde han den på sengen. 

"Jeg kommer til at knuse den fyr" "Nej ikke gør noget" "Hvorfor ikke? Han knuste min søsters hjerte. Vælger Camila Cabello fordi hun er berømt, åbenbart ser bedre ud end dig. Han kommer aldrig nogensinde til at se dig igen" "Bare rolig. Hans manager sagde at jeg bare skulle lade som om at jeg aldrig har mødt Shawn. Shawn vil ikke have mig i nærheden af mig, så det får han" "Godt" "Jeg ved hvad jeg skal gøre med kontrakten" "Virkelig? " "Jep. Jeg giver mig selv travlt, så jeg glemmer alt om ham"

Jeg satte mig op, tog min mobil også ringede jeg til Scooter. 

*"Hallo? " "Hej Scooter, det er Beth. Jeg vil gerne. Giv mig 5 måneder til at skrive mit første album, også mød mig ved starbucks, samme tid som sidst, lige efter skole i morgen" "Okay fedt. Ja det lyder perfekt, så kan du tag kontrakten med, også kan vi skrive under" "Okay. Tak" "Det var så lidt. Farvel" "Farvel*

Jeg lagde på, også kiggede jeg på Leon, som havde lavet store øjne. 

"At have travlt, så tænkte jeg at du vil have travlt med skolen, ikke din sanger karriere" "Det var det jeg tænkte. Hvis Shawn vil tænke på sin karriere, så vil jeg gøre det samme" "Og få ham til at fortryde at han sårede dit hjerte" "Ja nemlig" "Fed ide. Jeg ved lige hvad for noget tøj du skal på, til den røde løber" "Det snakker vi om senere. Lige nu, så skal jeg gøre mig klar til at blive en sanger" "Okay. Så går jeg ud. Jeg aflyser min date, for min søster har brug for mig" "Okay. Tak" "Det var så lidt" 

Også gik han ud af mit værelse. Jeg smilede lidt, også tørrede jeg mine øjne.

Secret GeekWhere stories live. Discover now