Kapitel 36

505 5 0
                                    

Det var endelig blevet weekend efter et par hårde dage, med at skrive mine sange til mit første album, også skolen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det var endelig blevet weekend efter et par hårde dage, med at skrive mine sange til mit første album, også skolen. Hele ugen havde Shawn hjulpet mig med at skrive, eller bare været der for mig. Jeg havde snakket med Scooter angående mine sange, men han har meget travlt, hvilket fint, så kunne jeg skrive flere sange eller lave mine lektier stille og roligt. 

Jeg sad inde på mit værelse, og lavede lektier, imens jeg lyttede til musik. Min mobil begyndte at ringe, og det var Scooter. Jeg tog den op til mit øre. 

*"Hallo? " "Hey Beth. Undskyld at jeg har haft meget travlt" "Det er okay" "Sidst du ringede til mig, så var det angående dit første album" "Ja. Jeg har skrevet et par sange, hvor Shawn spillede på guitar eller klaver, men jeg har ideer til hvordan sangene kan lyde med de instrumenter de behøver" "Okay. Hvad med at du kommer ind til studiet om 2 timer, også ser vi på det sammen? " "Okay det lyder fint" "Godt. Jamen så ses vi om 2 timer" "Okay vi ses" "Vi ses"*

Også lagde jeg på. Jeg smilede, også rejste mig op, og gik nede under og ind i stuen. Jeg havde min telefon med mig. Min mor sad på sin computer og lavede arbejde, imens min storebror var inde på sit værelse. 

"Du virker glad" "Jep. Jeg skal indspille mine sange i dag"

Også kiggede min mor hurtigt på mig.

"Altså kun de sange, som jeg har fået skrevet. Jeg skal hen til studiet om 2 timer" "Hvor er det da godt" "Jep men hvad nu hvis jeg gør noget forkert" "Søde, det er okay at lave fejl. Det er første gang at du laver musik, så du har lov til at lave fejl. Hvad med at du bruger tiden på Shawn, end din familie" "Er du sikker? " "Jep. Han er din kæreste, og i begge at haft travlt. I har ikke været sådan som kærestepar normalt er" "Ja okay. Han er inde i studiet, så jeg kan komme og overraske ham" "Det er en god ide"

Jeg smilede, også gik jeg ud af hoved indgangen og på vej hen til Shawn's studie. På vej der ned, så var der folk der vinkede til mig, hvor jeg vinkede tilbage.

Jeg kom ind til Shawn studie. Nogle af hans bandt medlemmer gik forbi mig og vinkede. Jeg vinkede tilbage, også hørte jeg lyden af guitar. Han var inde i rummet fuld af instrumenter. Jeg gik der hen, hvor jeg stod ved døren. Shawn havde ryggen til mig. Jeg smilede, også gik jeg hen til ham, tog mine hænder rundt om ham bagfra. Hans venstre hånd kom min mine.

"Det godt nok nogle smukke hænder der er rundt om mig. Hvad er grunden til personen er her? " "Personen savner din kæreste" "Men vi har været sammen hver dag" "For at arbejde på mine sange. Vi har ikke været sammen, bare for at hygge os sammen i et stykke tid nu"

Shawn fjernede mine hænder og sin egen, også satte han sin guitar på plads. Han gik hen til mig, tog sine hænder rundt om mig, også kyssede han mig. Jeg tog mine hænder rundt om hans nakke, også smilede jeg i kysset. Vi trak os, hvor vi smilede til hinanden.

"Hvad skal du i dag? " "I studiet om 2 timer, så jeg skal senest gå om 1 time og 30 minutter" "Så lad os bruge den tid på noget sjovt. Kom" "Vent hvad med Andrew? " "Jeg er stadig lidt sur over det han gjorde. Han prøvede at få os til at forlade hinanden. Nogle gange behøves man ikke at sige alt til sin manager"

Secret GeekWhere stories live. Discover now