Kapitel 113

257 3 7
                                    


Jeg vågende med et lille smil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågende med et lille smil. Jeg kiggede til højre og så en sovende Shawn. Hans højre arm var rundt om mig. Jeg fjernede stille og roligt hans arm, kyssede ham på hans højre kind, også rejste jeg mig stille og roligt op. Jeg gik ud på badeværelset, fandt et håndklæde også lagde jeg det ved siden af vasken. Jeg tog T-shirten af, også ind i bruseren. Jeg hørte pludselig en komme ind til badeværelset.

"Babe?"

Det var Shawn. Jeg smilede.

"Ja?" "Må jeg komme med ind?" "Altid"

Jeg startede vandet, også kom Shawn ind til mig. Jeg havde ryggen til ham. Jeg mærkede pludselig 2 hænder komme rundt om mig, også et kys på min venstre kind.

"Godmorgen" "Godmorgen"

Han tog hans hænder til sig selv, også tog vi et bad. Shampoo kom i vores hår, også vaskede vi det ud. Balsam kom i vores hår, hvor vi vaskede det ud. Til sidst tog vi krop sæbe på vores kroppe, også vaskede vi det af. Fordi jeg havde langt hår, så tog jeg længere tid til at blive færdig. Shawn gik ud, hvor jeg blev færdig med at vaske min krop. Jeg stoppede vandet, også prøvede jeg at presse lidt af vandet ud af mit hår.

"Babe?" "Ja?" "Vend dig om" "Okay"

Jeg ventede mig om, også fik jeg pludselig et håndklæde rundt om mig. Shawns hænder kom pludselig på mit hår bagfra, også pressede han, som gjorde at mit hår ikke længere dryppede.

"Gør det ondt?" "Nej" "Okay. Hvorfor valgte du pludselig at tag et bad, med det samme du vågnede?" "Det ved jeg ikke. Jeg havde bare lyst til at tag et bad" "Nå okay"

Shawn tog sine hænder væk fra mit hår, også gik jeg ud af bruseren. Jeg fik pludselig et håndklæde på mit hår, også begyndte Shawn at tørre det. Imens han tørrede det, så grinede jeg lidt.

"Skal jeg vende mig til det her?" "Hvad mener du?" "Når jeg er flyttet ind hos dig, kommer du til at tørre mit hår tit, eller gå i bad med mig tit?" "Ja det gør jeg sikkert" "Okay. Jamen så skal jeg vist vende mig til det"

Shawn grinede lidt. Han blev færdig med at tørre mit hår, hvor han puttede håndklædet til vask. Vi kiggede på hinanden og smilede. Shawn tog sit hoved tæt på mit, også kyssede vi. Vi trak os fra kysset, hvor jeg smilede.

"Jeg er glad for at vi er okay igen" "Næsten. Det er meget svært at tilgive det du gjorde, men jeg prøver at glemme det" "Det skal du ikke" "Hvorfor?" "Fordi jeg har stadig planer om at gør alt hvad jeg kan, for at du tilgiver mig, og for at bevise for dig at jeg er den bedste kæreste for dig" "Jeg er allerede ved at tilgive dig. Og jeg ved allerede at du er den bedste kæreste for mig" "Godt. Men jeg har stadig tænkt mig, at forkæle dig ekstra meget" "Oh virkelig. Hvordan?" "Med romantiske dates, mig der flirter med dig hele tiden" "Det gør du allerede sådan set"

Secret GeekWhere stories live. Discover now