Kapitel 100

299 2 0
                                    

Jeg åbnede mine øjne stille og roligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg åbnede mine øjne stille og roligt. Jeg tog mit hoved væk fra Shawns skulder, også kiggede jeg på ham. Han var faldt i søvn. Jeg smilede, også kyssede jeg hans højre kind. Jeg fjernede hans højre arm, også åbnede jeg min taske. Jeg tog vores vand, også en pose slik ud af den, og stillede det på bordet som Shawn havde. Bagefter, så åbnede jeg posen med slik i, også tog jeg nogle høretelefoner frem, tog dem på, også ind i en lille computer som var bag sæderne. Jeg startede en film med navn Divergent. Imens jeg så filmen, så spiste jeg lidt af slikket. Jeg mærkede pludselig en hånd på min venstre. Jeg kiggede på Shawn og smilede. Han havde lukket sine øjne, men han smilede. Jeg tog høretelefonerne af, pausede filmen, også lænede jeg mig ind til Shawn. Jeg kiggede på ham, også grinede vi pludselig. Han åbnede øjne, også kiggede han på mig.

"Godmorgen" "Godmorgen"

Vi kyssede godmorgen, også satte Shawn sig ordentligt op. 

"Hvilken film ser du?" "Divergent" "Nå den. Er den god?" "Ja faktisk" "Du spiser slikket uden mig" "Du lå og sov. Og du ser vildt nuttede ud, når du sover på et fly" "Jeg tager min telefon frem, også laver vi en sød video" "Okay"

Jeg fjernede mig fra Shawn, ogs tog han sin telefon frem. Jeg lænede mig ind til ham igen, også klikkede han på optag. Han var inde på Snapchat.

"Mini ferie med min dejlig prinsesse. Det bliver skønt. Hvor skal vi hen?" "Brasilien" "Nemlig. Og det bliver super skønt"

Shawn lavede et fjollede ansigt, også grinede jeg. Han stoppede videoen, også gemte han den i hans telefon. Bagefter så delte han videoen ud. Han tog sin telefon i min taske, også kiggede vi på hinanden. 

" Du kaldte mig for din prinsesse" "Ja. Det er fordi du fortjener alt, hvad du kan få, også ligner du også en prinsesse" "Skal du så være min prins på den hvide hest?"

Vi grinede, også kiggede Shawn på vinduet. 

"Så er vi her"

Jeg fjernede mig fra Shawn, også kiggede jeg ud af vinduet. Der var mega smukt. Pilotens stemme kom pludselig i højtalerne. 

"Mine damer og herre. Vær venlig at sætte jer ned, og tag sele på. Vi gør klar til at lande"

Mig, Shawn og alle andre mennesker gjorde hvad piloten sagde. Vi tog vores seler på, også begyndte flyet at komme nede af. 

Efter et lille stykke tid, så var flyet kommet ned. Da flyet var stoppet, så klappede folk. Alle tog deres seler af, også tog jeg min taske. Mig og Shawn rejste os op, og så kom vi ud af flyet. Vi kom hen til stedet, hvor man fik ens kuffert. Mig og Shawn fik vores kufferter, også gik vi hen imod en stor dør. 

Vi gik ud af døren, og så at vi var kommet hen til centeret af lufthavnen. Der kom pludselig en del kamera blitz. Det var paparazzi som sagde vores navne. Jeg kiggede rundt, hvor jeg ledte efter Shawn, men det gik ikke så godt fordi jeg ikke kunne se, på grund af blitz fra kamera. 2 vagter fra lufthavnen kom pludselig hen til mig, og skubbede dem væk. Jeg holdte begge af mine kuffert med min højre hånd, så jeg ikke vil miste dem. Jeg mærkede pludselig en hånd flette ind i min venstre, også blev jeg trukket med personen. En af vagterne tog begge af mine kuffert, også kunne jeg se at jeg gik imod udgangen. Da vi var kommet ud, så tog vagten mine kuffert i en bagage rum, til en bil der vil køre os hen til vores hotel. Jeg gik ind i bilen, hvor døren blev lukket. Min hånd var flettet ind i Shawns højre. Jeg begyndte at smile, hvor jeg krammede Shawn. Vi trak os ud af krammet. Shawn kiggede på mig bekymret. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now