Kapitel 8

733 17 0
                                    

Jeg var henne ved mit skab, hvor jeg tog mine bøger ud

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg var henne ved mit skab, hvor jeg tog mine bøger ud. Jeg blev hurtigt vendt om, hvor jeg så Jenna's kæreste Peter og Jenna. Peter lukkede mit skab, hvor han skubbede mig ind til mit skab.

"Hej Beth. Du har bare at holde dig væk fra Shawn, for han er Karens kæreste. Hvis du overhovedet snakker med ham, eller bare kigger på ham igen, så lover jeg at du aldrig kommer til at se dig selv i spejlet igen, eller noget som helst igen. Du er heldig at jeg ikke får Peter til at slå dig i hovedet, for så ville han ødelægge dit ansigt mere end det er i forvejen. Bliv væk fra Shawn, ellers bliver det værst for dig selv"

Også smuttede de. Jeg skyndte mig hurtigt ind til musiklokalet, hvor jeg satte mig på en af stolene, hvor jeg begyndte at græde lidt. 

 Center of attention once again
They don't understand
They don't understand, no
Then they try to tell me who I am
But they don't understand
They don't understand, no
 

Jeg stoppede med at synge, hvor jeg hørte nogen komme. Jeg tog hurtigt mine ting, hvor jeg rejste mig op og gemte mig bag en af reolerne. 

"Hallo?"

Hvad laver Shawn her?

"Hvem er du? Jeg kan se at du ikke vil svare, så jeg vil bare sige at du har en fantastisk stemme. Det du sang virker negativt, har du en dårlig dag? Vil du komme frem?" "Det kan jeg ikke" "Waow du snakker. Hvorfor kan du ikke komme frem?" "Fordi det sikkert er en skuffelse at vide hvem jeg er" "Måske er det ikke. Din stemme er virkelig god" "Tak. Skal du ikke til time?" "Nej men jeg skal faktisk hen til mit studie. Hvad er dit navn?" "Anonym" "Okay, så kalder jeg dig det, hver gang jeg ser dig. Jeg leder efter min ven Beth. Har du set hende?" "Nej, men jeg har snakket med hende. Hun sagde til mig, at du skal lade hende være, bare glem hende" "Hvorfor?" "Ingen spørgsmål. Bare glem hende, og ikke snak med hende når du ser hende" "Har du også sagt det til hende? Jeg er sammen med hende, hvis jeg vil"

Jeg hørte lyden af døren lukke, hvor jeg gik væk fra reolen. Jeg sukkede, hvor jeg hurtigt gik ud af døren også ind til min time. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now