Kapitel 108

212 2 0
                                    

Jeg vågnede op stille og roligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede op stille og roligt. Jeg satte mig op, gabte også kiggede jeg rundt. Shawn lå og sov, som fik mig til at smile. Jeg tog min mobil fra natbordet, også kiggede jeg på klokken. Den var 07 Am. Jeg rejste mig stille og roligt op, lagde min telefon ned på natbordet, også gik jeg hen til min kuffert. Jeg åbnede den, også fandt jeg mit trænings tøj, også ting jeg havde brug for til mit træning. Jeg tog tøjet og tingene ind på badeværelset. Jeg tog Shawn's T-shirt af også tog jeg mit trænings tøj på. Jeg ordnede hurtigt mit makeup og mit hår. Efter jeg havde gjort det, så tog jeg nogle høretelefoner i mine øre, min MP3 afspiller i min lomme, også tog jeg et ur på.

Jeg gik ud af badeværelset, ud af værelset også ud af hoved døren. Jeg tog min MP3 afspiller op af min lomme, startede noget musik også puttede jeg den ned i min lomme igen. Jeg smilede, også begyndte jeg at løbe. Imens jeg løb, så nød jeg musikken. Nogen gange stoppede jeg med at løbe, fordi fans ville have en autograf eller et billed.

Efter et stykke tid, så kom jeg endelig hen til Shawn igen. Jeg kom ind af hoved døren, hvor jeg så Shawn i køkkenet. Han stod med hans telefon. Jeg tog begge af mine høretelefoner ud af mine øre, så gik jeg hen til Shawn. Shawn kiggede op på mig og smilede.

"Nå der var du" "Jep" "Var du ude og træne?" "Ja. Jeg tog en løbe tur og nu føler jeg mig klam, så jeg vil tag et bad" "Okay. Må jeg komme med?" "Ja det må du" "Virkelig?"

Jeg gik hen til hans værelse, stoppede med at gå og ventede mig om. Jeg smilede til ham.

"Kom ud på badeværelset om 10 minutter, så venter jeg på dig i badet" "Seriøst? Jeg må komme med?" "Ja du må komme med"

Jeg gik ind på badeværelset, hvor jeg tog mit trænings tøj af. Jeg lagde det ved vasken, også fandt jeg et håndklæde, som jeg lagde ved siden af vasken. Jeg tog min makeup af, mit undertøj af også tog jeg min hestehale ud. Jeg gik ind i bruseren og tændte for vandet. Jeg hørte pludselig døren til badeværelset blive åbnet.

"Babe?" "Jep det mig" "Okay. Skal jeg vente med at gøre mit hår våd?" "Nej du starter bare" "Okay"

Jeg smilede, også gjorde jeg mit hår våd. Shawn kom ind til mig, hvor vi kiggede på hinanden. Han kiggede ned og op.

"Ikke kigge for meget"

Vi grinede. Vi stoppede, også kyssede vi. Vi trak os fra kysset, hvor vi tog et bad. Imens vi var i bad, så snakkede vi lidt eller grinede.

Efter badet, så gik Shawn ud. Jeg gik ud af bruseren, hvor Shawn sagde at jeg skulle vende mig om. Jeg ventede mig om, også fik jeg et håndklæde rundt om mig. Jeg ventede mig tilbage om, så mig og Shawn kunne kigge på hinanden. Han havde fået et håndklæde rundt om sig. Han tog et håndklæde, puttede det på mit hoved, også tørrede han mit hår. Han blev færdig med at tørre mit hår, hvor vi tørrede resten af vores krop. Da vi havde gjort det, tog jeg mit undertøj på, også noget behageligt tøj på, som bestod af jogging bukser og en T-shirt.

Secret GeekWhere stories live. Discover now