Kapitel 103

241 2 4
                                    

Jeg vågnede stille og roligt. Jeg satte mig op, og kiggede på klokken. Den var 3 om natten. Jeg sukkede, også kiggede jeg på Shawn. Han lå og sov. Jeg fik pludselig lyst til is. 

Jeg rejste mig op, også gik jeg ind til vores skab. Jeg noget rent undertøj på, også tog jeg en blå nederdel på, med en hvid T-shirt også nogle sandaler. Jeg tog mit hår i en knold. 

Jeg gad ikke til at ordne min makeup, eller tag smykker på

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg gad ikke til at ordne min makeup, eller tag smykker på. Jeg smilede tilfreds, også gik jeg ud af skabet. Jeg tog et stykke papir fra min sangbog, som jeg ikke havde skrevet noget på. Jeg fandt en kuglepen, også skrev jeg en note til Shawn. Da jeg var færdig med at skrive det, så lagde jeg den på natbordet. Jeg gik ud af soveværelset, også ud af vores hotel værelse. Jeg gik hen til elevatoren, ind i den, også kørte den ned. Jeg kom ud af den, da den stoppede, også gik jeg ud af hotellet. Jeg kiggede rundt, og så en lille is bod ved siden af vores hotel. Jeg gik der over, hvor jeg fortalte hvad jeg ville have. Jeg sagde at jeg ville have en jorbær is, i et bær. Der var pludselig en person der bankede ind i mig. 

"Det må du virkelig undskylde frøken"

Jeg ventede mig om og kiggede. Det var Nathan.

"Beth Valentine" "Nathan Sykes. Det er længe siden" "Ja. Det var nogle gode 8 måneder. Så dig og Shawn er sammen igen" "Ja. Vi er faktisk på ferie sammen" "Oh" "Hvad laver du her?" "Det er The wanted sidste tour sammen" "Oh. Det er trist. I er ellers rigtig gode" "Tak. Men vi alle vil forskellige ting. Max vil skuespil, Tom og Siva vil slappe af med deres kærester, Jay vil også bare slappe af. Og jeg vil lave musik" "Oh okay" "Du ser godt ud" "Tak Så hvad synes du om Sao Paulo?" "Her er virkelig flot. Stranden er flot" "Ja det er den. Mig og Shawn har været på den"

Jeg fik min is, også sagde jeg tak.

"Oh jeg har glemt min pung" 

Nathan tog pludselig sin pung frem, og betalte for den. 

"Tak. Det havde du ikke behøvet" "Jo jeg gjorde så. Du viste mig i de 8 måneder, hvad ægte venskab er. Siden jeg kom i The Wanted, så har jeg ikke rigtig haft andre venner, end drengene" "Det var så lidt" "Er dit hoved okay? Du mistede jo hukommelsen" "Ja. Jeg har min hukommelse tilbage igen" "Okay godt. Det vil være"

"Hey babe"

En højre arm kom pludselig rundt om mig. Jeg kiggede ved siden af mig, og så at det var Shawn. 

B: "Oh hey babe. Shawn det her er Nathan. Nathan det her er Shawn" N: "Hej. Hyggeligt at møde dig" S: "I lige måde" N: "Jeg må hellere smutte. Vi ses" B: "Held og lykke med din tour" 

Nathan gik

"Hvem var han?" "En jeg mødte, da vi ikke var sammen" "Så han er en eks kæreste?" "Nej. Jeg mødte ham da vi havde slået op, også blev vi venner" "Oh okay. Er du okay?" "Læste du min note?" "Ja. Der stod kun, at du var gået udenfor. Også hørte jeg din stemme her ude" "Jeg kunne bare ikke sove længere. Så jeg tænkte at jeg kunne gå en tur, imens jeg spiste en is" "Okay. Jeg går med dig" "Men du er træt" "Ja. Men hvis min pige har brug for at gå en tur, så vil jeg glædeligt gå med. Bare for at være sikker på, at du er okay og at du er i sikkerhed"

Jeg smilede. Også begyndte vi at gå. Imens vi gik, så snakkede vi eller spiste af min is.

"Din is smager godt" "Ja det ved jeg" "Havde du din pung med?" "Nej men Nathan betalte for mig" "Oh" "Hvad?" "Du kunne have ringet til mig og sagt at du mangler din pung" "Ja men jeg ville ikke vække dig. Du lå og sov så godt" "Ja. Men hvis du har brug for noget, så kan du altid vække mig op" "Shawn Nathan betalte bare for mig" "Ja. Men næste gang bliver det sikkert værre" "Værre?" "Ja. Det ender nok med at han betaler for din mad, også spiser i pludselig sammen" "Vent mig og Nathan?"

Jeg begyndte at grine. 

"Beth det er ikke sjovt. Jeg kunne se at han blev skuffet, da han så mig. Som om at han ville ønske at han var din kæreste" "Shawn. Nathan og Jeg er kun venner" "Ja nu er i. Men så ender det nok med at i flirter, også er ud pludselig mig Utro" "Tror du virkelig at jeg vil være dig utro?" "Det ved jeg ikke" "Nu er du latterlig Shawn" "Virkelig?" "Tror du virkelig at jeg vil være dig utro?" "Måske. Der er fyre der er bedre end mig" "Okay, nu går jeg og lad være med at følg efter mig. Eller vil du helst følge efter mig, så du er sikker på at jeg ikke er dig utro?"

Også gik jeg hurtigt væk. Jeg smed resten af min is ud i en skraldespand, også gik jeg videre. Imens jeg gik, så kiggede jeg rundt. Nogle gange var der fans der smilede til mig, eller fik taget et billede med mig. 

Jeg var pludselig kommet ned på stranden. Jeg satte mig ned på sandet, kiggede på klokken, og så at der var gået 2 timer. Jeg sukkede, hvor jeg tænkte for mig selv.

Shawn er måske jaloux. Men hvorfor? Han har ingen grund til at være jaloux. Mig og Nathan er kun venner, og det bliver vi kun. Det er Shawn jeg elsker, og kun ham. Det burde han vide. Og jeg viste ham i går, at jeg elsker ham, bare på en anden måde. Han burde vide at jeg aldrig vil være ham utro. Han er sikkert ikke bekymret for mig. 

Jeg sukkede, også rejste jeg mig op. Jeg tog mine sko af også holdte jeg dem i min højre hånd. Jeg løftede min nederdel lidt op, så man kunne se mine knæ med min venstre hånd, også gik ud på det våde sand. Jeg gik lidt længere ud, hvor mine fødder blev våde. Jeg valgte at tag over til hotellet igen. Jeg gik væk fra stranden, hvor jeg tog mine sko på igen, også begyndte jeg at gå hen til hotellet. 

Da jeg var kommet der over, så gik jeg ind af hotel døren og ind til elevatoren. Elevatoren kørte op. Den stoppede, jeg gik ud, også gik jeg hen til vores dør. Jeg gik ind af døren, også lukkede jeg den. Jeg gik hen til stuen, hvor jeg tog mine sko af. Jeg kiggede rundt, men jeg kunne ikke se Shawn. Jeg gik hen til soveværelset, og så at Shawn ikke lå på sengen. Jeg så at døren til balkonen var åben. Jeg gik ud til balkonen, og så at Shawn lå på jorden og sov på et tæppe, med et tæppe over sig. Han lå på hans venstre side, så han kunne se over byen. Jeg satte mig ned, ved siden af ham, også tog jeg min venstre hånd på hans hår, og aede det. Shawn rykkede sig, så han lå på hans højre side. Han tog hans hoved på mit skød, også tog jeg tæppet mere over ham. Jeg rykkede mig lidt, så jeg kunne ligge ned. Shawn åbnede sine øjne, også fjernede han sig fra mig ham. Jeg lagde mig ned på højre side, også fik jeg et tæppe rundt om mig. Shawn lagde sig ned igen, hvor hans venstre hånd kom rundt om mig. Jeg ventede mig om, så jeg lå min venstre side. Jeg tog mit hoved hen til Shawns bryst, også pressede Shawn mig tættere på ham. Jeg lukkede mine øjne, også faldt vi begge i søvn. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now