Kapitel 61

246 3 0
                                    

I dag skulle jeg op til min første eksamen, hvilket var Matematik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag skulle jeg op til min første eksamen, hvilket var Matematik. 

I de 3 uger jeg havde til at læse op i, havde jeg brugt på at læse op. Siden Tildes død, så har jeg lukket mig ude. Jeg har været inde på mit værelse for det meste, og bare læst op til mine eksamener. Jeg havde ikke taget telefonen når Shawn ringede eller skrev. Og hver gang han kom på besøg, så sagde min mor at jeg ikke var hjemme, eller at jeg havde brug for at være alene. Min mor tror at jeg ikke vil se Shawn fordi vi har været op i et kæmpe skænderi. Mig og Anna er ligesom vi plejer. Hun har prøvet at ringe, eller skrive men jeg ignorerede dem. Til sidst skrev jeg til Anna at jeg bare var rigtig ked af, men ikke hvorfor. 

Jeg var inde på mit værelse, hvor jeg pakkede mine matematik ting. Jeg blev færdig efter et kort stykke tid, også tog jeg min taske på min højre skulder. Jeg gik ud af mit værelse, ned af trappen også ud af hoved indgangen. 

Vi alle skulle mødes ved hallen, så der var jeg på vej hen.

Jeg kom der over, efter et lille stykke tid, hvor Anna hurtigt kom hen til mig. 

"Hey. Vi må ikke komme ind endnu, for vores lære er i gang med at forbrede de sidste ting. Hvad er der sket, siden at du er så trist?" "Tilde" "Hvad med hende? " "Dagen efter brylluppet, så aflivede vi hende, fordi hun var gammel og hun spiste ikke. Min mor og storebror tog besluttningen, uden at fortælle mig det" "Vent så Tilde er død? Din hund du har haft i 13 år?" "Ja. Jeg fik hende et par uger efter hun blev født" "Det kan jeg godt huske. Hun var din fødselsdags gave" "Ja nemlig. Det ser ud til at vi gerne må gå ind"

Vi begge kiggede der op, også gik vi inden for. Vi fandt en plads, også tog vi vores matematik ting frem. Vores lære gik rundt med noget papir, og delte det ud til der hvor vi sad. Da vi alle havde fået vores papir, så fik vi lov til at gå i gang.

Jeg ventede mit papir om, også begyndte jeg at svare på alle spørgsmålene. Nogle gange så tænkte jeg meget over spørgsmålene, og hvad svaret var. Andre gange kunne jeg svaret med det samme. Hvis en elev blev færdig inden de 4 timer vi havde til testen, så skulle de vente på deres pladser, indtil alle var færdig. 

Jeg blev endelig færdig med testen, hvor jeg rejste mig op, gik hen til min lære og gav ham dem. Jeg satte mig ned på min plads igen, hvor jeg ryddet op. Alle var endelig færdige, hvor vi gik ud af hallen, også ventede vi. Imens vi ventede, så snakkede mig og Anna.

"Den test var virkelig svær" "Ja" "Hey. Tilde havde et fantastisk liv, med mennesker der holder af hende. Hun døde lykkeligt, og ved siden af den person som elskede hende højest, som hun har tilbragt det meste af sit liv hos. Dig. Og den bedste måde at dø på, for en hund er rundt om mennesker de holder af. Og tilde var i live 1 år mere end hunde normalt plejer. Hunde plejer normalt kun at være i live i 12 år, men du fik et år mere med hende" "Ja. Du har ret" "Jeg har også ret i, at piger kommer til at skrige nu, for nu kommer der en lækker berømt fyr" "Hvad?"

"Beth"

Jeg ventede mig stille og roligt op, hvor jeg så Shawn. Han stod ved parkerings pladsen, ikke så langt væk fra hvor jeg stod. Han stod ved sin bil. 

"Gå over til ham Beth. Hvis læren siger dit navn, så skal jeg komme hen til dig" "Okay"

Jeg gik stille og roligt hen til ham. Da jeg kom hen til ham, så kiggede han på mig. 

"Hvorfor har jeg ikke hørt noget fra dig i 3 uger? Jeg ved at når din mor sagde at du ikke var hjemme, så var det løgn. Du har ikke svaret på mine beskeder eller svaret når jeg ringede" "Undskyld, men jeg gjorde det altså også hos Anna" "Hvorfor gjorde du det?" "Det burde du vide. Jeg ringede til dig, og lagde en besked" "Jeg fik ingen besked" "Men jeg ringede til dig og sagde at jeg havde brug for dig" "Matt havde min telefon. Han må have slettet beskeden" "Undskyld at jeg bare har ignoreret dig, men jeg har haft det svært" "Hvorfor? Fortæl mig det. Jeg er her for dig nu"

"Beth Valentine"

Jeg kiggede bag mig, og så min lære kigge på mig. Jeg kiggede på Shawn.

"Jeg må gå" "Jeg venter her"

 Jeg gik hen til min lære, også gik jeg ind. Vi gik hen til hans disk, hvor han satte sig ned.

"Der overrasker mig ikke, at du har fået en af de højeste karakter her. Jeg vil have givet dig højere, men din hjerne var et andet sted lidt" "Undskyld. Min hund er død, og jeg er stadig ikke kommet over det" "Oh okay. Du har fået 12. Alle svarene er rigtige, men du var ved at svare forkert på en, så derfor får du kun 12" "Okay tak"

Jeg fik mit papir med mine karakterer, også gik jeg udenfor og hen til Shawn. 

"Nå hvad fik du?" "12" "Det er jo flot. Men fortæl hvorfor du har haft det så svært?" "Tilde.........Vi aflivede hende, fordi hun ikke spiste noget, hun var rigtig gammel. Min mor og bror tog besluttningen uden mig" "Men Tilde er din hund. Du burde have været der" "Ja nemlig. Men det er derfor jeg har det så svært. Jeg savner at høre en gø, løbe rundt eller sove ved siden af mig om natten"

Jeg kunne mærke at jeg pludselig blev ked af. Shawn tog mig ind til ham, hvor jeg græd lidt.

"Hey det er okay" 

Jeg trak mig ud af krammet, hvor Shawn kiggede på mig. Han tog mine tåre væk med sin tommelfinger. 

"Du har brug for en sjov dag. Hvad med at vi tager ned i byen, også hygger vi os bare?" "Okay"

Jeg smilede, også gik vi ind i Shawns bil. Imens vi kørte, så flettede Shawn sin højre hånd i min venstre. Jeg kiggede på ham, hvor vi hurtigt kiggede på hinanden, og smilede. 

Vi kom pludselig hen til en parkeringsplads, hvor vi gik ud af bilen. Jeg gik hen til Shawn igen, også flettede jeg min venstre ind i hans højre. Vi gik ned af gågaden, hvor vi kiggede rundt. 

"Vil du købe noget tøj du kan optræde i, til din første koncert? Den er jo snart" "Nå ja. Det behøves vi ikke. Jeg vil ikke kede dig, imens jeg shopper for tøj jeg skal bruge til at optræde med" "Men jeg vil gerne. Jeg vil gerne købe dit første tøj til at optræde i" "Okay fint. Men jeg tager det stille og roligt. Jeg tænker en nederdel, en top også nogle hælede sko" "Fint"

Shawn smilede, også gik vi ind i en tøj butik. Vi kom der ind, hvor mig og Shawn ledte og ledte efter noget tøj som kunne ligne noget tøj, man kunne optræde i, men også noget ikke var for upassende. 

Jeg pludselig lidt væk fra Shawn, hvor jeg så en top. Den var sort, også var der forskellige farvede blomster på den. Jeg smilede, også tog jeg den. Jeg så pludselig en hvid nederdel, hvor jeg også tog den. Bagefter gik jeg hen til skoene, og ledte efter nogle hvide sko. Jeg fandt nogle der var perfekte, også tog jeg dem. Jeg gik hen til Shawn, og sagde at jeg ville prøve det på, hvilket var fint for ham. Imens han ledte efter, så gik jeg ind i prøverummet, og prøvede det på. 

Da jeg havde fået det på, så kiggede jeg mig i spejlet og smilede. Jeg tog det af igen, også mit eget tøj på. Jeg tog tøjet med, hvor jeg gik ud af prøverummet, også hen til Shawn. Han ventede sig om, og kiggede på mig. 

"Jeg har fundet noget tøj, som jeg vil bruge til koncerten" "Virkelig? Må jeg se det" "Nej. Ikke før jeg skal optræde, fordi du kommer til at være backstage" "Nå okay" "Men du må gerne vide noget, om det. Nederdelen sidder lidt højt op, så man kan se mine lår" "Waow. Du håner mig. Lad os købe det, også kan vi få en is. Vent har du smykker til det?" "Ja det har jeg der hjemme" "nå okay"

Jeg smilede, også gik vi hen til disken. Kvinden tog tøjet i en pose, også betalte Shawn for det. Vi gik ud af butikken, hvor vi brugte resten af dagen, på at have det sjovt i byen. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now