Kapitel 18

727 10 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt med et smil. 

Daten i går, var perfekt af en første date at være nogensinde. Shawn var en gentleman, maden var god også så han også virkelig godt ud.

Jeg tog min mobil fra mit natbord, hvor jeg så at jeg havde fået en besked fra Shawn, som fik mig til at smile. 

*Hey. Tak for en god aften i går. Nu hvor det er sagt, så godmorgen smukke*

Jeg begyndte at smile. 

*Godmorgen :)) -B*

*Sovet godt? -S*

*Jep. Har du? -B*

*Ikke rigtig. Andrew har været på nakken af mig, så var lidt stresset inden jeg gik i seng, som fik mine tanker i gang. -S*

*Det er jeg ked af høre. Har du spist morgenmad endnu? -B*

*Nej det har jeg ikke. Jeg tager noget på vej til studiet. Hvorfor? -S*

*Jeg er sikker på at min mor, og min storebror vil møde fyren, som har mit hjerte for første gang. Du kunne komme over, og få noget ordentligt morgenmad, end Starbucks eller McDonald's. -B*

*Så jeg har dit hjerte? -S*

*Ja det har du :) Hvilket er første gang at en fyr har. -B*

*Jamen så lover jeg at passe godt på det :) Jeg kan være der om 30 min. -S*

*Så ses vi om 30 min :) -B*

Jeg smilede, også rejste jeg mig hurtigt op. Jeg gik hen til mit skab, også fandt jeg hurtigt noget tøj som jeg tog på. 

Mit outfit bestod af grå jogging bukser, grå trøje, grå sokker, mit hår normal også mine briller. 

Jeg smilede lidt over mit outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede lidt over mit outfit. Jeg gik ud af mit værelse med min mobil i hånden, ned af trappen også ind i køkkenet, hvor min mor og Leon var. 

B: "Jeg skal fortælle jer noget vigtigt" L: "Okay?" B: "Shawn kommer forbi og spiser morgenmad" D: "Shawn? " L: "Nå ja. Shawn er Beth's kæreste. Han er cool og berømt" D: "Åh dog. Min lille pige har fået en kæreste, og han er berømt. Men en kæreste. Min lille pige har endelig fået en kæreste. Hvordan er han?" B: "Han er sød, sjov, romantisk, talentfuld, ser godt ud, en gentleman" D: " Jamen så glæder jeg mig til at møde ham"

Det ringede pludseligt på døren. Jeg gik hen til døren og åbnede den. Jeg begyndte at smile da jeg så et smil. Shawn's smil.

"Hey" "Hey"

Jeg gik tættere på Shawn, også bukkede han sit hoved lidt ned, også kyssede vi. Vi trak os fra kysset, hvor vi begge smilede. Jeg tog min højre hånd i Shawn's højre, også gik vi inden for. Vi gik ind i køkkenet. 

B: "Mor og Leon, det her er Shawn. Min kæreste" 

Min mor kiggede hen på os, hvor hun smilede. Hun gik hen til Shawn, hvor jeg tog min hånd ud af hans, også krammede min mor ham. Efter krammet smilede hun til ham. Jeg gik hen Shawn, hvor jeg stod ved hans venstre side. 

D: "Hvor er det dejligt at møde dig Shawn. Så du er virkelig hendes kæreste? " S: "Ja det er jeg. Dejligt at møde dig Ms. Valentine" D: "Kald mig Dina" S: "Okay. Men ja jeg er din datters kæreste"

Shawn kiggede på mig med et smil. Han tog hans venstre hånd rundt om min talje og trak, mig tættere på ham. Leon kiggede hen imod os, hvor han rejste sig op. Han gik hurtigt hen til Shawn, hvor han skubbede mig væk. Shawn så chokket ud, hvor jeg kunne mærke at jeg var bange for at Leon ville skade Shawn.

D: "Leon Rolig nu" L: "Hvis du nogensinde såre min lillesøster, eller bare får hende til at føle sig usynlig, så kommer jeg efter dig" B: "Leon" S: "Jeg lover at jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for ikke at såre Beth. Og desuden, så er det umuligt for Beth at være usynlig, når hun ligner den smukkeste kvinde"

Jeg begyndte at smile, hvor jeg rødmede. Leon smilede tilfreds, hvor han gik hen på sin plads igen. Jeg gik hen til Shawn, hvor jeg tog mine hænder på hans kinder, også kyssede jeg ham. Hans hænder kom rundt om mig. Vi trak os fra kysset, hvor jeg smilede.

"Hvad var det for? " "For at kalde mig for den smukkeste kvinde. Og bare fordi jeg havde løst"

Shawn smilede, også tog jeg mine hænder væk fra hans kinder, også rundt om ham, hvor jeg tog mit hoved på hans bryst og smilede. 

D: "I virker som om i er rigtig glad for hinanden" B: "Det ved jeg ikke. Jeg er i hvert fald, glad for ham" S: "Og jeg er glad for hende" D: "Det er jeg glad for at høre. Shawn kan du lide pandekager? " S: "Ja det kan jeg" B: "Skal du ikke på arbejde? " D: "Ikke endnu. Jeg kan godt bruge et par timer på at spise morgenmad. Jamen så vil jeg lave nogle pandekager. Og Shawn, bare lad som om du er hjemme" S: "Okay" D: "Beth viser du ham rundt? " B: "Okay"

Jeg trak mig væk fra ham, hvor jeg flettede min højre hånd i hans. Vi begyndte at gå, hvor jeg viste ham stuen, badeværelset nede under. Vi gik op af trappen, også vidste jeg ham hvor det andet badeværelse var, hvor min brors og min mors værelse lå. Til sidst gik vi ind på mit værelse. Jeg åbnede døren, hvor vi gik ind.

"Det er så mit værelse" "Det er pænere end jeg forestillede mig. Hundekurven? " "Ja. Hunden er min, så hun sover altid her inde, eller tit" "Hyggeligt. Også har du dit eget badeværelse, kan jeg se" "Ja. Det er luksus" "Det kan jeg godt forestille mig" "Så det var faktisk huset. Vi har også en have" "Pænt hus" "Tak. Skal vi gå nede under igen, eller skal vi blive her? " "Der er faktisk noget jeg gerne vil prøve først. Kan vi blive her inde? " "Okay. Hvad vil du prøve? Hoppe i min seng? For det ret sjovt, især med musik" "Haha. Nej. Faktisk ville jeg prøve det her" 

Shawn gik foran mig, også tog han sit hoved ned til mig, og kyssede mig. Han flettede sin hånd ud af min, også tog hans sine hænder rundt om mig. Jeg tog mine hænder rundt om hans nakke afslappende. Shawn begyndte gå frem af, hvor jeg bankede stille og roligt ind i min dør, som gjorde at den lukkede. Jeg skubbede hans hoved tættere på mit, hvor jeg drejede mit hoved lidt til venstre, hvor Shawn drejede sit lidt til højre. Shawn tog sin mund væk fra min, også begyndte han at kys mig på højre side af min hals. Han stoppede efter et lille stykke tid, hvor han kyssede mine læber igen. 

"BETH, SHAWN. Der er Pandekager klar. BETH"

Jeg trak mig fra kysset, hvor Shawn begyndte at kys mig på halsen igen. 

"Vi kommer"

Shawn tog sit hoved væk, hvor han kiggede på mig. 

"Vi må hellere komme ned, ellers tror de at vi gør noget vi ikke må"

Jeg tog hans hænder væk, hvor jeg gik ud af døren. Da vi kyssede kunne jeg mærke hans lyst til mere, og det skræmte mig lidt. Hvad nu hvis han blev ved med at kys mig, når jeg siger stop. Hvad nu hvis han rørte mig på steder, som jeg vil synes er over min grænse. 

Jeg kom ned i køkkenet, hvor jeg gik hen til min mor. 

"Mor jeg har glemt mine lektier på skolen. Jeg er nødt til at løbe over og hente dem" "Bor Matt og Anna ikke tæt på? " "Jo? " "Du kan da bare løb over og spørger Anna om du må kopier dem" "Okay. Vil du sige til Shawn at jeg er over hos en ven, for at hente noget vigtigt" "Jaja" "Okay vi ses" 

Jeg gik hen til hoved indgangen, løb ud også hen til Anna.  

Secret GeekWhere stories live. Discover now