Kapitel 21

622 10 0
                                    

Jeg var inde i min matematik, hvor jeg skrev noter som altid

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg var inde i min matematik, hvor jeg skrev noter som altid. Der kom en note på mit bord, hvor jeg kiggede rundt. Jeg åbnede papiret, hvor jeg læste hvad der stod. 

*Dig, mig, Biograf*

Jeg kiggede forvirret. Jeg ventede mig om, hvor jeg så Peter smile til mig. Jeg ventede mig om igen, og fulgte med i timen. Da klokken ringede, tog jeg mine ting og skulle til at gå ud, men jeg blev stoppet. Peter lukkede døren, da alle var gået, også kiggede han på mig. 

"Sæt dig"

Jeg gjorde som han sagde, hvor jeg kiggede ned på bordet. 

"Hvad siger du så? Dig, mig, biograf" "Nej tak" "Kom nu Beth. Jeg ved at du altid gerne vil blive set. Det kan du med mig. Jeg lover at hvis du tager i biografen med mig, så fortæller jeg alle at pige, med den smukke stemme har mistet sin mødom til mig, og at vi har været på date" "Nej tak" "Vil du ikke være populær? " "Nej" 

Peter gik tættere på mig, hvor jeg kunne mærke at jeg var ved at blive bange.

"Kom nu Beth. Vis hvad du har under trøjen"

Han var kommet helt hen til mig, hvor han tog sin hånd på mit venstre bryst, også klemte han. Jeg fjernede hurtigt hans hånd, hvor jeg rejste mig hurtigt op og gik væk fra ham. Jeg blev hurtigt vendt om, hvor hans hånd var på min arm. Han klemte til, hvor jeg kunne mærke smerten i min arm. 

"Slip mig" "Kom nu Beth. Lad os gøre det lige her"

"HVAD FUCK SKER DER HER"

Vi begge kiggede hen imod døren. Det var Jenna.

"Ikke noget babe. Det var hende, der ville gøre det med mig"

Hun kiggede surt på mig.

"Hvad? Er shawn ikke god nok for dig, også tager du min kæreste? DIN LILLE LUDER"

Hun gik hurtigt hen til mig, hvor hun gav mig en lussing på højre kind. Peter slap min arm, hvor jeg hurtigt løb ud af klassen. Jeg løb hurtigt hjem, imens jeg kæmpede for at ikke græde for højt. 

Jeg kom hjem, hvor jeg løb hurtigt op på mit værelse. Jeg smed mine bøger på gulvet, også satte jeg mig i et hjørne i mit værelse. Jeg tog mine knæ ind til mig, også mine hænder rundt om mine ben. Jeg lagde mit hoved på mine knæ, også begyndte jeg at græde. Der blev pludselig banket på min dør. Jeg løftede mit hoved lidt op. 

"Gå din vej" 

Også blev døren åbnet, det var Leon. 

"Beth. Hvad er der i vejen" "Ikke noget" "Jeg kan se at du er ked af. Fortæl" "Nej. Bare gå. Lad mig være i fred" "Må jeg i det mindste låne din telefon, til at skrive til en ven? Min mobil ligger på skolen" "Fint"

Leon tog min telefon fra mit skrivebord, skrev noget, også lagde han den på plads igen. Han gik ud, hvor jeg lagde mit hoved på mit knæ igen. Efter et stykke tid, blev der banket på igen. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now