kapitel 42

367 4 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede stille og roligt. Jeg kiggede rundt og smilede. Shawn lå stadig og sov. Jeg satte mig op og tog min mobil fra nat bordet, gik ind på YouTube og så at min musikvideo var kommet ud for et par timer siden. Jeg gik ned til kommentarerne, hvor jeg læste dem.

*OMG hendes stemme er fantastisk*

*Hvordan kan man synge sådan? Hun blive stor en dag i musik verden*

*Helt ærligt. Hun ser smuk ud, synger smukt også ser hun smuk ud i en musikvideo*

Jeg smilede, også havde jeg en følelse at nogen kiggede på mig. Jeg kiggede bag mig og så Shawn kigge på mig, med et smil. 

"Godmorgen" "Godmorgen" "Hvad laver du? " "Læser kommentarene på min første musikvideo" "Nå virkelig? Hvad siger det? " "De elsker den. Åh nej hvad nu hvis folk på min skole har set den" "Det har de sikkert. Hvorfor er det Åh nej?" "Det er Åh nej, fordi folk ikke vil behandle mig som de plejer. De kommer til at behandle mig som om, at jeg er berømt" "Det er du også lidt, og det kommer du også til at blive. Men Scooter har lovet dig at dit album først bliver udgivet når du har færdig gjort din skole" "Så jeg kan fokusere på skolen mest, men også lidt på mit album" "Hvor lang tid har du tilbage til at skrive dit album?" "3 måneder. Jeg har brugt 2 måneder på at skrive mit album og jeg er snart færdig" "Nå virkelig" "Ja. Indtil videre, så har jeg to mennesker som rapper i min sang. Og nu skal jeg skrive en sang med en fra The Wanted" "Waow. Det lyder sjovt" "Det bliver det også. Især fordi The wanted var rigtig gode" "Hvem af dem, skal du arbejde med? " "Nathan Sykes" "Oh" "Hvad? " "Ikke noget. Kom lad os få noget morgenmad" "Okay"

Shawn rejste sig op, hvor jeg også gjorde. Vi gik ind i køkkenet, hvor jeg satte mig på bordet. Shawn tog 2 toast i brødristeren, også tog han 2 glas frem. I det ene glas tog han vand i, også i det andet tog han appelsin juice i. Han gav mig glasset med vand i, hvor jeg tog imod det. Da brødene var færdig, tog han pålæg chokolade på dem, også gav han mig det ene. Jeg smilede, også kyssede jeg på kinden, som fik ham til at smile.

"Hvad var det for? " "For at lave morgenmad til mig, og fordi jeg elsker dig" 

Shawn smilede, også kyssede han mig. Vi trak os fra kysset, hvor vi spiste vores morgenmad. Shawns mobil begyndte pludselig at ringe. 

"Hallo? Hey andrew. Jeg spiser morgenmad med Beth. Hvad så? Ja det har jeg. Virkelig? Fedt, det vil hjælpe mig rigtig meget. Så kan jeg bare synge mit første album til koncerterne indtil videre, og lige så snart jeg har en ny sang, så kan jeg synge den til koncerterne. Okay det lyder fint. Tak. Ja vi ses"

Også lagde han på. 

"Hvad nu?" "Andrew har givet mig mere tid, til at lave mit andet album. Han siger at hvis jeg har skrevet en ny sang, så kan jeg bare synge den til koncerterne, og synge sangene fra mit første album" "Jeg føler mig som en dårlig kæreste nu" "Hvad nu? " "Jeg har ikke hørt dit første album" "Hvad? Det er utilgiveligt"

Også ventede han sig om, og kiggede væk. Jeg tog mine hænder på hans skuldre, også skubbede jeg ham tættere på mig, hvor jeg begyndte at kysse hans højre kind, som fik shawn til at smile. 

"Undskyld, men jeg kommer til at gøre det"

Også ventede sig om og kiggede på mig. 

"Lover du det? " "Jeg lover" "Okay"

Han så trist ud, hvor jeg kyssede hans venstre kind

"Men det der, følelse rigtig godt"

Jeg smilede, også kyssede jeg ham på munden. Vi trak os fra kysset, også spiste vi videre. Vi blev færdig med at spise, hvor min mobil begyndte at brumme. Jeg tog min mobil, og en besked fra et ukendt nummer. 

*Du er godt nok dum, hvis du tror at udgive en musikvideo gør dig populær. Bare vent til du kommer i skole, efter weekenden. Du kommer til at ønske at du var død*

"Hvad?"

Jeg kiggede op, også viste jeg beskeden til Shawn. Han kiggede op på mig. 

"Hvem skriver sådan noget? " "En som bare vil være populær, og jeg ved allerede hvem det er" "Hvem?" " Jenna" "Waow. Hun vil bare være populær" "Jeg gør intet af det her, for at blive populær, men fordi jeg forfølger min drøm" "Ja nemlig. Du må sige det til din mor, eller din storebror, også sig det til inspektøren" "Det må jeg vel. Hvad nu hvis jeg gør det hele værre?" "Det gør du ikke. Du gør bare det du synes er rigtig. Du beskytter dig selv" "Ja. Men jeg vil ikke gør det værre. Jeg tror bare jeg siger det til Leon, også må han tag fat i Jenna" "Det er dumt. Du burde sige det til din inspektør" "Men det gør jeg ikke" "Men det burde du" "Hvorfor burde jeg det? " "Så de kan smide hende ud" "Hun fortjener ikke at blive smidt ud" "Jo hun gør så. Hun låste dig inde i et skab, hun mobber dig, også siger hun at du ikke skal tag i skole på mandag, fordi så vil du ønske at du var død" "Det kan være at hun gøre de ting, på grund af en god grund" "Hvilken grund? At hun vil mobbe dig indtil du gør selvmord, bare for at være den mest populær pige?" "Så langt tror jeg ikke hun går" "Beth. Du må få det ind i dit hoved, at hun vil gør alt for at være den mest populær person. Og hvis du gør selvmord, så er hun ret ligeglad, så længe hun er den populæreste pige på din skole" "Og du må få det ind i dit hoved, at jeg tror ikke at det kommer til at ske. Ja hun er ond, men ikke så ond. Måske har hun oplevet noget forfærdeligt i sit liv, som gør at hun opføre sig sådan" "Du er åndssvag at du tænker sådan" "Nå virkelig. Så nu er jeg åndssvag. Du er åndssvag fordi du ikke giver hende en chance" "Jeg giver ikke hende en chance, fordi hun er led" "Lige nu er hun ikke led, men du er fordi du opføre dig sådan. Du gir hende ikke en chance, men det gør jeg. Jeg er den der skredet"

Jeg rejste mig op, og skulle til at gå. 

"Vent beth" 

Jeg ventede mig om og kiggede på ham.

"Du burde have noget tid for dig selv lige nu. Blive klar i hovedet"

Jeg ventede mig om igen, hvor jeg gik ind til Shawn's værelse, tog mit tøj på, pakkede mine ting, også gik jeg ud af hans værelse, og ud af hoved indgangen, også hjem. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now