Kapitel 28

415 7 0
                                    

I dag skulle jeg mødes med Scooter Braun, i en cafe nede i byen og jeg var nervøs

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag skulle jeg mødes med Scooter Braun, i en cafe nede i byen og jeg var nervøs. 

Jeg sad i min sidste time og lyttede med som altid. Jeg skrev alt ned som læren sagde. 

Timen sluttede hurtigt, også gik jeg hen til mit skab. Hurtigt kom Anna. 

"Beth vi skal snakke" "Om vores skænderi? " "Ja. Jeg er ligeglad med om du er berømt eller ej. Det vigtigste for mig er at du kommer til at leve din drøm, og det jeg så til talentshowet, var min veninde rocke løs på en scene. Ja du stod stille, men du stod side til side. Da du kom ned fra scenen så kunne man se, at du var vildt glad. Du kunne ikke stoppe med at smile. Jeg kunne se på dig, at du nød at være på den scene" "Jeg har ikke så meget tid" "Lad være med at undgå mig" "Det gør jeg ikke. Jeg skal til møde" "Med hvem? " "Scooter Braun" "Ham jeg snakkede om? " "Ja" "Omg. Hvad skal du med ham? " "Høre hvad han har tænkt sig, med min stemme, hans tilbud, også om livet. Jeg snakkede med Shawn om det i går og jeg tager imod hans råd" "Som var hvad? " "Høre hvad Scooter har at se om det, også bruge weekenden til at tænke over det. Men jeg burde virkelig smutte, for jeg skal mødes med ham" "Okay. Held og lykke" "Tak"

Jeg gik hurtigt ud af skolen, også ned af mod byen. Mig og Scooter skulle mødes ved Starbucks udenfor. 

Jeg kom hurtigt der over, hvor jeg kiggede rundt også stoppede jeg. Han sad på en stol med en kop kaffe. Jeg gik stille og roligt der over. Scooter rejste sig op, og tog en hånd hen til mig. Jeg ignorerede den, hvor han nikkede, også tog han sin hånd væk. 

"Hej. Jeg er scooter. Og du er? " "Beth" "Hyggeligt at møde dig. Tak fordi du mødes med mig" "Det var så lidt" "Lad os sætte os ned" 

Vi satte os ned.

"Okay så lad os komme til sagen. Din stemme i den video er fantastisk, du vil kunne lave nogle gode albummer" "Hvordan kommer det hele til at foregå hvis jeg siger ja? " "Jeg tænker at vi starte med det samme" "Den er jeg ikke med på. Jeg vil gøre skolen færdig" "Og hvornår er du færdig med den? " "Om 5 måneder" "Okay. Kan du skrive sange? " "Ja jeg har faktisk nogen med" "Må jeg se dem? " "Okay"

Jeg åbnede min taske, fandt et hæfte frem, også gav jeg ham det. Han åbnede hæftet, også læste han. Efter et stykke tid, så gav han det til mig. Jeg lagde det ned i min taske, også lukkede jeg den. 

"Okay. Det sange du selv har skrevet? " "Ja" "Okay. Det var rigtig gode. Jeg tænker at indtil du er færdig med skolen, så skriver du sange til dit første album. Vi kan gå i studiet og optag dem, og lige så snart du er færdig med din skole, så udgiver vi albummet. Men Jeg er nødt til at sige til folk at jeg har en ny kunstner" "Hvad med min kæreste? " "Hvem er din kæreste? " "Shawn Mendes" "Oh waow. Shawn. Han er en god fyr. Og han er berømt, hvilket gør det svært fordi i begge får travlt. Lige så snart dit album er udgivet, så får du travlt. Det er derfor at i holder kontakten med mobilen, besøger hinanden. Hvis i vil se hinanden, så skal jeg nok finde på noget og gør at du kan mødes med ham ansigt til ansigt. Angående tour, det kan vi snak om senere. Studiet er det samme som Justin's og fordi jeg arbejder meget med Justin så kommer i til at se hinanden meget, og andre gange så er du nødt til at arbejde alene, fordi jeg lige skal noget med Justin" "Okay" "Jeg har kontrakten med mig, hvis du er klar til at skrive under" "Jeg har brug for at tænke over det, i weekenden" "Okay. Du kan tag kontrakten med dig" "Okay" "Er der andet du vil vide? " "Hvis jeg skriver under, og begynder på musik livet, så vil jeg ikke ændre mig. Min personlighed kommer til at være det samme, jeg skriver sange som jeg har lyst til at skrive, og jeg tager det tøj på, som jeg har lyst til at tag på" "Okay. Det er helt okay. Brug weekenden til at tænke over det" "Okay tak" "Okay. Tak fordi du vil mødes med mig" "Det var så lidt" "Farvel" "Farvel"

Vi rejste os op, gav hinanden hånden. Jeg tog kontrakten, og puttede ned i min taske, også gik vi. På vej hjem, tænkte jeg over det han sagde. 

Jeg kom endelig, hvor jeg kom ind af hoved indgangen. Min mor kom hurtigt hen til. 

"Hvor har du været Beth? " "I byen" "Var du sammen med Anna? " "Nej jeg var til møde" "Med hvem? " "Scooter Braun" "Ham manageren? " "Ja. Jeg har fået en kontrakt med hjem, så jeg har hele weekenden til at tænke over hans tilbud" "Oh. Han vil gerne være din manager" "Ja. Han sagde at jeg kunne bruge 5 måneder til at skrive sange og optage sange. Når jeg er færdig med skolen, så kunne jeg udgive albummet"  "Oh okay. I det mindste gør du skolen færdig" "Ja men jeg vil bruge weekenden til at tænke over det" "God ide. Gør det du følelse er rigtigt. Og du får jo weekend i morgen" "Jep. Nu går jeg op på værelset, og laver mine lektier"

Jeg gik op af trappen, også ind på mit værelse, hvor jeg begyndte på mine lektier. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now