Kapitel 24

422 8 0
                                    

Jeg vågnede op stille og roligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede op stille og roligt. Den her gang var det Anna der vågnede først. Jeg satte mig op, også kiggede hun på mig med et kæmpe smil.

"Hvad? " "Tjek videoen jeg lagde ud i går"

Jeg tog min mobil frem, også gik jeg ind på facebook. Jeg gik ind på Anna's profil også fandt jeg videoen. Jeg gik ned og kiggede på kommentarerne.

*Omg din ven har en fantastisk stemme. Virkelig flot*

*Wow en kæmpe stemme. Hun bliver stor en dag*

*Hvornår kommer der et album fra hende?*

*Hvorfor er der helt mørkt? Hvis hun er smuk så har hun det hele. En flot stemme og et flot udseende*

*Omg hvem ende du er, så burde du gøre noget ved den stemme, for den er fantastisk. Mega flot stemme, please syng noget mere*

Jeg kiggede på Anna.

"Folk er vilde med min stemme" "Jep. Og videoen er blevet delt 1000 gange, der er masser af kommentar og der er 500 tusind mennesker der har liket videoen. De fleste af dem kender jeg ikke" "Det er nok fordi videoen er blevet delt 1000 gange" "Og hver gang jeg opdatere, så er der flere likes, flere folk der har kommenteret og delt den. Du er berømt" "Åh nej" "Gad vide hvad Shawn siger til det" "Åh nej. Shawn"

Med det samme ringede det på døren nede under. Lyden af nogle åbne døren, kom frem, også blev min dør pludselig åbnet. Det var min mor. 

"Beth du har en gæst"

Vi rejste os på fra sengen, også gik vi begge ud af døren også nede under. Anna stillede sig inde i køkkenet, så hun kunne se hoved indgangen. Jeg gik hen til hoved indgangen, også åbnede jeg den. Shawn stod med en buket roser, også et kæmpe smil. Han tog sit hoved hen til mit, også kyssede han mig. Vi trak os fra kysset, også kiggede vi på hinanden. 

"Hey" "Hey" "Hvor er jeg stolt af dig" "Stolt? " "Ja. Der er mange der har delt videoen hvor du synger. Jeg har jo hørt dig synge 3 gange, så jeg vidste at det var dig. Roserne er til dig, bare fordi jeg vil være romantisk" "Waow. Du købte blomster til mig, det er aldrig sket før. Tak" "Det var så lidt"

Shawn gav mig roserne, også gik vi ind. Jeg gik ind i køkkenet, også puttede jeg roserne ned i en vase, med vand i. Jeg gik hen til Shawn også kyssede jeg ham. Vi trak os, også smilede vi.

B: "Tak for roserne, de er meget smukke" S: "Det var så lidt" D: "Det var meget pænt af dig at købe blomster til min datter" S: "Det var så lidt. Jeg vidste ikke om du var hjemme fru. Valentine. Jeg tænkte at de var på arbejde" D: "Det skulle jeg også, men så var min chef syg, så jeg fik fri" S: "Heldigt" D: "Jep" S: "Men jeg kom bare for at aflevere roserne også for at sige at jeg er stolt af Beth"

Jeg kiggede ned på jorden, også op igen. Jeg flettede min højre hånd i Shawn's venstre. Han kiggede på mig, også trak jeg ham væk. Vi gik ovenpå også ind på mit værelse, hvor jeg lukkede døren. Vores hænder var stadig flettet ind i hinandens. 

"Alt okay? " "Folk er stolte af mig" "Ja? " "Kun fordi de tror at jeg vil blive berømt en dag" "Nej. Vi er stolte af dig, fordi du faktisk viste noget frem, som du har gemt. Vi er også stolte over at du er så klog, at du er dig selv da du ændrede din stil, så du lignede de andre piger på din skole" "Vent hvad? Ligner jeg de andre piger? Har jeg trøjer på som viser min navle? Har jeg stramme bukser på? Ligner jeg en snobbet pige? " "Hvad nej du gør ikke" "Det lød ellers som om at du sagde det. Jeg ligner jo de andre piger på min skole. Vent så hvis jeg ligner de andre piger, så betyder det at du falde for de andre piger" "Hvad nej Beth. Du havde jo dit kedelig tøj på, første gang jeg så dig, og det var din personlighed jeg faldt for" "Oh så nu var mit tøj kedelig. Bare gå Shawn" "Beth" "Gå" 

Han sukkede også gik han ud. Jeg sukkede, også satte jeg mig på min seng. 


Secret GeekWhere stories live. Discover now