Kapitel 25

479 7 0
                                    

I dag efter jeg kom hjem fra skole, skiftede jeg tøj til noget mere behageligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag efter jeg kom hjem fra skole, skiftede jeg tøj til noget mere behageligt. 

Jeg sad nu inde på mit værelse, og lavede lektier på mit værelse, imens jeg lyttede til musik. 

Mig og Shawn havde ikke snakket siden i går, fordi vi begge har travlt. Han har travlt med studiet, og jeg har travlt med skolen og vennerne. 

Jeg kiggede på klokken på mit ur, og sukkede. Jeg havde lavet lektier i 2 timer. Jeg valgte at holde en pause, for så svær var mine lektier ikke. Jeg valgte at gå ind på Anna's profil på facebook, også ind til videoen. Der var nu kommet 2000 del, 1000 tusind likes og dobbelt så mange kommentar. Jeg smilede lidt, også blev der ringet på døren nede under. Jeg rejste mig op, gik nede under også åbnede jeg døren. Shawn. Han kiggede op.

"Hey" "Hey" "Undskyld at jeg kommer uden at give besked" "Det gør ikke noget" "Har du tid til at snakke? " "Ja" "Hvad med en gå tur? " "Okay. Jeg skifter lige til noget andet" "Okay" "Vil du med ind og vente? " "Okay"

Han gik ind, også lukkede jeg døren. Jeg gik hurtigt op på mit værelse, også skiftede jeg til lyserød kjole, en vest, sorte ballarina, nogle øreringe, også var jeg klar. 

Jeg gik nedeunder igen, også gik vi ud

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg gik nedeunder igen, også gik vi ud. Jeg låste døren, også begyndte vi at gå. Shawn havde sine hænder i sin jakke lommer. 

"Undskyld angående i går. Din stil var ikke kedelig, den var bare meget anderledes i forhold til hvad din stil er nu" "Men den er stadig det samme. Jeg går bare ikke med tykke trøjer, eller nederdele. Det kan jeg gøre, men det ikke så tit" "Men din stil er stadig forandret. Og begge af dem var gode. Det vigtigste er at du er hvem du er, og at du er glad for det du går i. Du ligner overhovedet ikke de andre piger på din skole. De har ikke store flotte brune øjne, et flot smil som lyser hele byen op, også har de hellere ikke en dejlig personlighed, som jeg er forelsket i" 

Jeg begyndte at smile. Jeg stoppede med at gå, hvor Shawn også gjorde. Han kiggede forvirret på mig. Jeg gik hen til ham, også kyssede jeg ham. Hans højre hånd kom op fra hans lomme, også på min højre kind. Vi trak os fra kysset, også kiggede Shawn på mig, med et lille smil. 

"Hvad var det for? " "Fordi du sagde at du er forelsket i min personlighed, fordi du sagde alt det, også fordi du er min kæreste" "God grund. Nu hvor vi er her ude, hvad med at vi tager en hygge dag. Bare dig og mig" "Okay"

Han tog sin hånd væk fra min kind, flettede den ind i min venstre, også gik vi ned imod byen. Vi gik ind i et spise sted, hvor man kunne få vafler, pandekager, æg og bacon, og alle mulige andre ting. Vi fandt et bord, som vi satte os ved. Vi sad overfor hinanden. En tjener kom, hvor vi fik 2 menu kort. Da vi havde besluttet os for hvad vi ville have, kom en tjener. Vi fortalte hvad vi ville have, også gik tjeneren. Efter et lille stykke tid kom vores mad. Jeg fik en vaffel med en cola, og Shawn fik pandekager og sprite. Imens vi spiste, snakkede vi. 

"Hvorfor er det her første gang jeg har fået vafler? " "Seriøst? " "Ja. Og jeg fortryder det" "Hvorfor? Fordi de smager godt? " "De smager vildt godt. Hvordan går det i studiet? " "Dårligt. Jeg har ikke fået skrevet en sang mere. Andrew spurgte faktisk om dig" "Virkelig? " "Ja. Han spurgte om jeg kendte pigen i videoen, som synger og jeg sagde nej" "Hvorfor? " "Fordi jeg tænkte at du ikke vil det der berømte halløj" "Sandt men jeg har faktisk tænk på det" "Hvad mener du? " "Dengang jeg sang foran hele skolen, til talent showet. I starten var jeg vildt nervøs, men da jeg kom ned fra scenen så var jeg vildt glad. Jeg havde det godt med at gøre det. Bagefter havde jeg det dårligt" "Nok på grund af scene skræk" "Måske" "Du skulle måske gøre det noget mere, for indtil videre så leder en manager efter dig" "Hvem? " "Min manager" "Oh nej. Han må ikke finde ud af at det er mig" "Bare rolig. hver gang han snakker om stemmen, så siger jeg at jeg ikke kender den, og at den måske er fake. stemmen er lavet på en computer" "Okay. tak"

Vi smilede. shawn betalte for maden, også gik vi ud hånd i hånd. resten af dagen blev brugt på at have det sjovt i butikker med Shawn eller snakken.

Secret GeekWhere stories live. Discover now