Kapitel 26

429 7 0
                                    

Jeg vågnede op med et lille smil. Jeg satte mig op, og slukkede min mobil's alarm. 

I går havde mig og Shawn det rigtig sjovt, og vi fik løst vores første skænderi sammen, på en god måde. 

I dag vil jeg prøve noget anderledes, tøj end jeg plejer. Normalt plejer jeg at have bukser på der ikke er hullet, eller trøjer som slet ikke viser maven, men i dag følte jeg mig modig. Jeg gik hen til mit klædeskab og fandt noget tøj, som jeg tog på. 

Mit outfit bestod af hullet sorte bukser, en hætte trøje som viste lidt mave, sorte sko også håret krøllede lidt. Jeg tog mine øreringe i, også ordnede jeg mit makeup

 Jeg tog mine øreringe i, også ordnede jeg mit makeup

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Jeg smilede tilfreds med mit tøj. Jeg tog min taske, min mobil og høretelefoner, også gik nede under. Da jeg var kommet nede under, gik jeg ind i køkkenet og lavet morgen som bestod af cereol og mælk, ned i en skål. Leon kom ned, hvor han kiggede mærkeligt på mig. 

"Hvad? " "Du ser anderledes ud" "Åh nej, jeg vidste at jeg ikke skulle tag det her på" "Nej. Det klær dig. Behandler Shawn dig stadig godt? " "Ja. Han er dejlig synes jeg" "Godt. Jeg tager over til en ven efter skole" "Okay" "Må jeg spørger om noget? " "Ja? " "Hvorfor lagde Anna en video op af dig, der synger i mørke? " "Hvad? Tror du det er mig? " "Jeg glemmer ikke min søsters sange stemme, på et par dage. Der skal år før jeg glemmer den" "Hun lagde den ud, fordi hun vil se hvor mange mennesker der kunne lide min stemme, fordi jeg synes den er dårlig" "Det er den tydeligvis ikke, for der er mange mennesker der har liket, del og skrevet en kommentar i den, og jeg har kun set posetive kommentare" "Ja samme her" "Min lille søster er berømt" "Nej det er jeg ikke, og det bliver jeg aldrig. Jeg må videre, jeg skal i skole" "Først om 30 minutter" "Jeg kan godt lide at være der i god tid" "Som altid. Vi ses" "Vi ses"

Jeg tog min taske, skyllede min skål, også gik jeg ud af døren. Jeg kom hurtigt op på skolen, hvor Anna stod ved mit skab, som altid. 

"Hey" "Hey" "Hvad er det for noget tøj du har på? Det ser vildt godt ud på dig" "Virkelig? Det er ikke for meget eller noget? " "Nej overhovedet ikke. Det klær dig rigtig godt. Hvis Shawn var her, så vil han sikkert savle" "Anna altså" "Hvad? Det er sandt. Har du set hvor mange mennesker der har liket, delt og kommenteret på videoen? " "Ja" "Jeg fik et opkald i går fra en" "Hvem? " "Du kommer til at hade mig resten af dagen, men en der hedder Scooter Braun" "Scooter Braun? Som i Justin Bieber's scooter Braun? " "Jep. Han fik fat i mit nummer og han spurgte om dig" "Hvorfor skulle jeg hade dig resten af dagen for det? " "Fordi jeg fortalte kun, at hvis han vil snak med dig, så skal han ringe til dig. Også gav jeg ham dit nummer" "Hvad! Anna af alle folk, så ved du at jeg ikke gider at være i den verden" "Hvorfor ikke? " "Fordi mig og Shawn kommer til at have lidt tid sammen, folk kommer til se høre mig synge mere, opmærksomhed som jeg hader, også har flere ansvarligheder" "Hvad for nogle ansvarligheder? " "Jeg skal være i et godt lys for mine fans, udgive albummer, være i tv-shows, være til award shows og alt sådan noget" "Award shows lyder sjovt. Tænk hvis du vandt en grammy en dag" "Anna. Jeg er seriøst. Hvad med skolen? Jeg kan ikke bare droppe ud af den" "Der er noget der hedder internet skole" "Det er ikke lige så godt, som skole hvor man selv er der, og er sammen med andre elever. Du har ret, jeg er sur på dig nu" "Beth" "Du skulle ikke have givet ham mit nummer, jeg skal til time. Farvel"

Jeg gik hurtigt ind til min historie time, hvor jeg satte mig foran. Anna satte sig ved siden af mig, også begyndte timen. Som altid skrev jeg mig, lyttede med.

Efter 2 timers historie, gik jeg ud af lokalet også hen til mit skab, hvor Anna også kom. 

"Beth du burde ikke være sur på mig" "Nå virkelig. Hvorfor ikke? " "Fordi jeg gjorde dig en tjeneste. du kommer til at opleve din drøm" "Hvilken drøm? Min drøm er at komme ud af skolen med rene 12 taller, også blive matematik lære. Jeg skal ikke være sanger" "Du kunne give det en chance" "Helt ærligt Anna. Det er som om at du vil have at jeg bliver berømt, så du kan komme til award shows, eller andre lande. Hvad med at du bliver berømt, også kan du selv gøre det"

Også gik jeg ind til min næste time. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now