Kapitel 50

314 5 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede stille og roligt. Jeg satte mig op, hvor jeg kunne mærke at min kind var øm.  Jeg sukkede, også rejste mig op. Jeg gik hen til mit skab, hvor jeg fandt noget tøj. 

Jeg fandt en blå kjole, med nogle blå sko og en jakke, også tog jeg mine ynglings øreringe på. Jeg ordnede mit makeup, også var jeg klar. 

Jeg smilede tilfreds, hvor jeg puttede ekstra makeup på min kind, for at skjule hævelsen lidt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilede tilfreds, hvor jeg puttede ekstra makeup på min kind, for at skjule hævelsen lidt. 

Jeg tog min taske og min mobil, også gik jeg ned af trappen og ind til køkkenet. Med det samme så tog min mor, min taske fra mig. 

"Hey. Den skal jeg faktisk bruge" "Ikke i dag unge dame" "Men jeg skal i skole" "Nej du skal ikke. Jeg tager en snak med inspektøren, også bliver du hjemme i dag, så din kind kan blive bedre" "Nej mor ikke gør det" "Beth, jeg er din mor. En fyr gav dig en lussing fra din skole, og det finder jeg ikke mig i. Så du tager ikke i skole i dag" "Men" "Ikke noget men. Jeg beskytter min datter, og Leon har lovet at han vil holde øje med dig" "Hvorfor bliver Leon hjemme?" "Han er syg. Han hoster og er forkølet. Men han kan nemt holde øje med dig, og høre dig for hans dør er åbent. Nu skal jeg smutte" 

Også gik hun ud af døren. Jeg sukkede, også ringede jeg til Anna. 

*"Hallo?" "Hey Anna" "Hey Beth. Jeg er allerede på skolen, så vi ses om 10 minutter?" "Nej ikke rigtig" "Hvorfor ikke?" "Fordi min mor tager og snakker med inspektøren, også vil hun have at min kind får det bedre. Det er et rent mareridt" "Så slemt er det hellere ikke. Du kan bare stikke af" "Nej for Leon er syg, og hans dør er åben" "Oh. og din bror høre alt" "Sådan følelse det nogen gange" "Synd for dig, men jeg må gå, fordi vores lære er kommet tidligere" "Oh. Held og lykke" "Tak vi ses"*

Også lagde vi på. Jeg sukkede, også tog jeg min taske og gik oven på igen. Jeg gik ind på mit værelse, hvor jeg lukkede døren. Tilde lå på min seng, og kiggede på mig. Jeg stillede min taske, ved siden af min seng, også satte jeg mig ned på min seng. Jeg begyndte at ae Tilde. 

"Det er synd for mig. Det må være let at være en hund"

Jeg smilede til hende, også rejste jeg fra min seng, og fandt en sang bog. Jeg åbnede den, satte mig ved mit skrivebord, og så begyndte jeg at skrive en ny sang. 

 Jeg kom på en melodi, hvor jeg begyndte at skrive en tekst ned.

  Now you finally tell me how you feel
Guess your words just came a little too late
All the drama boy it's overkill
Don't be mad at me cause you've been replaced, know your place  

 But if you woulda manned up, put your hand up, stand up
Tell me how you really felt
Then maybe it'd be different
If you spoke I would've listened
But now I'm with somebody else
And he loves me, too much for me to mess this up
And it sucks to be all in your pain, wondering
Where this thing could go, but  

Der blev pludselig banket på nede under. Jeg rejste mig op, gik ud, ned af trappen også hen til døren. Jeg åbnede døren, hvor jeg så Shawn. 

"Hvordan viste du at jeg var her?" "Jeg var inde i musiklokalet, for at lære unge mennesker guitar, også så jeg din mor ude på gangen. Hun sagde at du var hjemme, også blev jeg lidt bekymret"

Jeg begyndte at smile, også kyssede jeg ham. 

"BETH DU MÅ IKKE GÅ I SKOLE"

Jeg trak mig hurtigt fra kysset, hvor mig og Shawn kiggede. 

"Oh. Hey Shawn" "Hey" "Bare fortsæt med det i har gang i, så går jeg ovenpå igen"

Også gik han igen. Mig og Shawn kiggede på hinanden, også grinede vi. 

"Er han okay?" "Han er syg" "Oh okay. Synd for ham" "Ja. Nu håber jeg bare ikke at bliver smittet af ham" "Men hvis du gjorde, så vil jeg stadig kys dig" "Så bliver du jo syg" "Det er det værd. Så hvordan går det med albummet?" 

Jeg flettede min venstre hånd i hans højre, også gik vi ovenpå og ind på mit værelse. Tilde var gået ind til Leon, for at trøste ham. Shawn satte sig på min seng, hvor jeg mit hæfte. Jeg gik hen til ham, satte mig på hans venstre ben, også gav jeg ham hæftet. Han venstre arm kom rundt om mig, også holdte han hæftet med hans højre, også læste han sangen. Efter et lille stykke tid, så lagde han hæftet på min seng, og kiggede på mig med et smil.

"Den er helt vildt god. Jeg gætter på at du ikke er færdig med den endnu" "Nej. Jeg er lige begyndt at skrive den" "Hvornår er lige?" "Inden du bankede på døren" "Åh nej jeg er en dårlig kæreste. Jeg ødelagde min kærestes fokus på en sang" "Hold op. Du er verdens bedste kæreste" "Det synes jeg nu ikke. Men det vil hjælpe, hvis jeg fik 1 million kys fra en dejlig person"

Jeg smilede, også begyndte jeg at kys hans venstre kind, flere gange som fik ham til at smile. Jeg stoppede efter et stykke tid, hvor Shawn gav mig mit hæfte igen.

"Vil du arbejde videre med din sang?" "Men du er her" "Ja. Så kan jeg hjælpe dig som altid, også kan jeg lytte til din dejlig stemme" "Okay fint"

Jeg smilede, også rejste mig fra Shawn. Jeg gik hen til mit skrivebord, også skrev jeg videre. Nogle gange, så sang jeg hvor Shawn smilede over det. 

Jeg mærkede pludselig kys på venstre side af min hals, hvor jeg lænede mig tilbage. Jeg fjernede hans hoved, rejste mig op også kyssede jeg ham. Efter et stykke tid, så trak jeg mig.

"Jeg skal skrive videre. Så lang tid har jeg hellere ikke" "Du har 2 måneder tilbage. Men det er forståeligt. Så hjælper jeg videre"

Jeg smilede, så gik vi videre med sangen

Secret GeekWhere stories live. Discover now