Kapitel 51

300 6 0
                                    

Jeg vågnede stille og roligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede stille og roligt. 

Endelig havde vi weekend, og min weekend skulle bruges på at slappe af. Shawn skulle være til en del interviews, Leon havde fået det bedre og mine venner skulle være sammen med deres familie. Også er der min mor. Hun skulle være på hendes arbejde hele weekenden, også skulle hun noget andet, så det var kun mig i huset.

Jeg sad i min seng, med min telefon. Tilde lå og sov på ved bunden af min seng. Jeg rejste mig op, hvor jeg pludselig sagde nyste. Jeg ignorerede det lidt, også gik jeg ud af mit værelse, ned af trappen, også ind i køkkenet. Endnu engang så nyste jeg, hvor tilde fik et chok af det. Jeg mærkede min pande, hvor jeg kunne mærke at den var varm. Jeg tog min mobil, og ringede til min mor. 

*" Hallo?" "Hej mor. Jeg tror Leon har smittet mig" "Åh nej. Første gang skulle jo komme. Prøv at se, om du kan få det bedre i weekenden" "Okay. Vi ses" "Vi ses"* 

Jeg lagde på, også lavede jeg en kop te. Jeg fandt nogle servietter, også en pose til at smide servietterne ud. Jeg tog en kop, også lavede jeg teen. Da jeg blev færdig med den, så gik jeg ovenpå, stillede min kop te på mit natbord, også satte jeg mig på min seng. Jeg stillede posen, og servietterne ved siden af min seng, også brugte jeg dem, hver gang jeg nyste. Jeg tog min mobil, også skrev jeg til Anna og Jenna. 

*Det her rent helved. -B*

*Jeg kender det. Min bror er mega nederen. -J*

*Nej jeg snakker om at være syg. -B*

*Åh nej er du syg? Det må være første gang -A*

*Jeg ved det. Leon smittede mig. -B*

*Helt ærligt Leon. Så du skal bare slappe af. -J*

*God bedring. -A*

*Taaak. -B*

Jeg smilede, også nyste jeg igen. Min mobil ringede lige pludselig, hvor jeg tog den op til mit øre.

*"Hallo?" "Hey babe" "Hey Shawn" "Jeg er færdig med mit interview, så hvad med en hyggelig tur i byen?" "Det kan jeg ikke" "Okay hvad med at vi ser en film hjemme hos dig?" "NEJ. Du må ikke komme i huset fuld af sygdom" "Sygdom?" "Leon har smittet mig, og du må ikke blive syg, på grund af mig" "Okay. Jeg ville bare lige fortælle dig, at jeg er færdig med interviewet" "Gik det godt?" "Ja det gik meget fint. Men jeg må smutte. God bedring" "Tak. Vi ses" "Vi ses"*

Også lagde vi på. Jeg rejste mig op, gik hen til mit skrivebord. Jeg tog min computer, også stillede jeg den på min seng. Jeg satte mig på min seng, hvor jeg begyndte at lave lidt lektier imens, jeg tørrede min næse, hver gang jeg nyste. 

Jeg kiggede på klokken, og så at der var gået 1 time. Jeg kiggede hen på mit natbord, og så at jeg havde drukket min te færdig. Jeg smilede, rejste mig op og tog min kop. Jeg gik ud af mit værelse, ned af trappen, også gik jeg ind til køkkenet, også begyndte jeg at lave min te. Imens jeg lavede den, så begyndte jeg at synge, for at høre om min stemme lød som det samme. 

 Across the ocean, across the sea,
Starting to forget the way you look at me now
Over the mountains, across the sky,
Need to see your face, I need to look in your eyes

Through the storm and through the clouds
Bumps on the road and upside down now
I know it's hard, babe, to sleep at night
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights,
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

All alone, in my room
Waiting for your phone call to come soon
And for you, oh, I would walk a thousand miles,
To be in your arms, holding my heart

Oh, I,
Oh, I,
I love you
And everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the long nights
And the bright lights
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

You know that I care for you
I'll always be there for you
I promise I will stay right here, yeah

I know that you want me too,
Baby we can make it through anything
'Cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights,
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights,
Don't you worry
Everything's gonna be alright  

Jeg blev færdig med sangen, hvor jeg kunne høre at den ikke var så høj, som normalt. Der blev pludselig banket på døren, hvor jeg kiggede der over.

Jeg stoppede med at lave te, også gik jeg hen til døren og åbnede den. Shawn. Han stod med blomster, noget varm i en kop, servietter og alt muligt andet. 

"Shawn jeg sagde jo til dig, at du ikke må komme, fordi jeg ikke vil gøre dig syg" "Det er jeg ligeglad med. Du er syg, og som kæreste så er det mit job, at gør alt for at få dig til at blive bedre. Ved at få dit humør op, eller prøve at hjælpe dig med at blive rask. Og jeg kan hurtigt blive rask igen. Jeg har suppe, blomster, servietter, film og popcorn"

Jeg smilede, også tog jeg imod koppen, hvor Suppen var i. Vi gik ind, også lukkede jeg døren. Vi gik ind til køkkenet, også tog jeg en skål frem, og puttede suppen i den. Jeg tog en skee, hvor Shawn stillede tingene på bordet. Jeg tog skeen i suppen, også gik jeg hen til Shawn og kyssede ham på kinden. Han kiggede på mig, med et smil.

"Hvad var det for?" "For at være en god kæreste" "Du vil have gjort det samme" "Ja" "Hvad var det du gjorde lige før, inden jeg kom?" "Hvad mener du?" "Jeg hørte dig synge, inden jeg bankede på" "Nååå. Jeg ville se om min stemme lød anderledes, når jeg er syg og det gør den" "Forståeligt. Så nu bruger du hele weekenden på at blive rask?" "Ja det er planen. Jeg nægter at være syg, efter sommerferien" "Så du vil gør alt, for at blive rask" "Alt. Det er første gang at jeg er syg" "Vent hvad? Har du aldrig været syg før?" "Nej" "Hellere ikke som lille?" "Nej. Ja jeg var en af de børn, der aldrig blev syg, fordi skolen var så vigtig for mig" "Wow. Det er ret imponerende" "Så du har det fint med, at din kæreste aldrig har været syg?" "Ja. Men første gang skal jo komme, så jeg synes ikke at du skal blive rask, så du kan mærke hvordan det er at føle den smerte, man har når man er syg. Men jeg vil stadig prøve at hjælpe, med at gøre dig rask" "Okay. Mine venner har dog sagt, at de glæder sig til den dag, jeg er syg for så ved jeg hvordan det er. Og det er forfærdeligt" "Men så er det godt, at jeg er her, så jeg kan give dig råd til at blive rask"

Jeg smilede. Resten af dagen blev brugt, på at blive rask, film også masser af snakken med Shawn.  

Secret GeekWhere stories live. Discover now