Kapitel 15

736 17 0
                                    

Jeg var på vej over til skolen, hvor jeg kunne mærke at jeg var nervøs

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg var på vej over til skolen, hvor jeg kunne mærke at jeg var nervøs. 

Jeg kom over til skolen, hvor folk klappede af mig. Jeg kiggede ned på jorden, også gik jeg hurtigt ind i musiklokalet, hvor jeg gemte mig bag en reol. Jeg trak vejret ind og ud stille og roligt, hvor jeg prøvede at slappe af. Jeg gik ud af døren, hvor jeg så Shawn henne ved mit skab. Han kiggede rundt, som om han prøvede at lede efter noget. Hans blik stoppede, da han så mig. Jeg gik hurtigt ind igen, også hen til reolen igen. Døren til musiklokalet blev åbnet, hvor Shawn kom hen til mig.

"Beth vi har brug for at snakke" "Om hvad?" "Talentshowet" "Oh okay. Så vil jeg ikke snakke. Jeg skal faktisk til time" "Beth"

Jeg skulle til at gå, men Shawn tog sine arme ved siden af mit hoved, hvor han kom lidt tættere på mig, også kiggede vi på hinanden. 

"Det var dig hele tiden. Det var dig, som havde den stemme som jeg har ledt efter siden jeg kom. Hvorfor fortalte du det ikke?" "Fordi jeg var flov. Og jeg er jo nørden på skolen, det skal jeg blive ved med" "Hvad? Nej. Hvorfor kom du så på scenen i går?" "Jeg blev skubbet af Anna" "Jeg troede det var Jenna. Du gav hende lov til at bruge din stemme" "Nej. Jeg blev tvunget. Hun sagde at hun ville, sige at det var mig som ødelagde inspektørens bil, hvis jeg ikke gjorde det. Nu gør du det" "Hvad gør jeg?" "Du kigger på mig, som om jeg er noget meget værdifuldt, eller som om at jeg er noget særligt" "Det er fordi du er" "Jeg er ikke Camila Cabello" "Mig og hende er kun venner, og det bliver vi ved med at kun være. Hun er ikke dig"

Shawn tog sit hoved tættere på mit, hvor vi kiggede på hinandens læber. Jeg tog mit hoved væk, hvor jeg kiggede ned på jorden. 

"Vi kan ikke" "Hvorfor ikke?" "Fordi du passer ikke ind i mit liv. Du passer bedre med kendte folk. Også selv om, du siger at dig og Camila kun er venner, så ved jeg at i stadig flirter med hinanden. I passer perfekt sammen, det gør vi ikke" "Beth" "Vi passer kun sammen som venner"

Jeg fjernede hans ene arm, hvor jeg gik ud af musiklokalet. Jeg gik hen til mit skab, tog mine bøger, lukkede mit skab også gik jeg ind til min time, som var Geografi. 

Min lære snakkede om Spanien, om gamle byer derfra. Jeg sad og kiggede ned i min bog, hvor jeg tænkte på at mig og Shawn var tæt på at kysse, men jeg stoppede ham. Min time sluttede, hvor jeg tog mine bøger, og gik ud af lokalet. 

"Alle elever og lære skal ind på gymnastiksalen"

Det kom fra vores højttaler. Jeg gik ind til gymnastiksalen, hvor jeg stod ved dørkanten sammen med Anna. Vi smilede til hinanden. Alle elever og lære var kommet ind, også gik inspektøren på scenen, sammen med Shawn.

"I dag er det sidste dag, hvor Shawn er her. Han er færdig med hans eksamen, og skal videre. Og som slutning, vil han gerne synge en sang for jer"

Vores inspektør gik af scenen, hvor Shawn gik hen til mikrofonen sammen med hans guitar. Han kiggede på mig, hvor han begyndte at synge og spille. 

Oh, there she goes again,
Every morning it's the same
You walk on by my house
I wanna call out your name

I wanna tell you how beautiful you are from where I'm standing
You got me thinking what we could be 'cause...

I keep craving, craving,
You don't know it but it's true
Can't get my mouth to say the words they wanna say to you
This is typical of love
Can't wait anymore, I won't wait,
I need to tell you how I feel when I see us together forever

In my dreams you're with me
We'll be everything I want us to be
And from there—who knows?
Maybe this will be the night that we kiss for the first time.
Or is that just me and my imagination?

We walk, we laugh, we spend our time
Walking by the ocean side
Our hands are gently intertwined
A feeling I just can't describe
All this time we spent alone,
Thinking we could not belong
To something so damn beautiful
So damn beautiful

I keep craving, craving, you don't know it, but it's true
Can't get my mouth to say the words they wanna say to you
This is typical of love
Can't wait anymore, I won't wait,
I need to tell you how I feel when I see us together forever

In my dreams, you're with me
We'll be everything I want us to be
And from there—who knows?
Maybe this will be the night that we kiss for the first time..
Or is that just me and my imagination?

Imagination
Imagination
Whoa, whoa, whoa...

In my dreams, you're with me
We'll be everything I want us to be
And from there—who knows?
Maybe this will be the night that we kiss for the first time..
Or is that just me and my imagination?

I keep craving, craving,
You don't know it, but it's true
Can't get my mouth to say the words they wanna say to you


Han blev færdig med at spille, hvor folk klappede. Jeg løb ud hallen, også hen til mit skab. Jeg blev hurtigt vendt om, også bankede jeg min ryg ind i mit skab, hvor jeg hurtigt mærkede nogen læber på mine. Han ene arm kom ved siden af mit hoved, hvor hans anden arm tog mine bøger. Jeg tog mine hænder rundt hans nakke, også kom hans hoved tættere på mit. Vi trak os fra kysset, hvor jeg tog mine hænder til mig. Vi kiggede på hinanden.

"Mig og Camila passer ikke sammen, men det gør vi. Ja vores liv er anderledes, men det er jo det som skal gøre det spændende. Jeg vil give os en chance. Vil du?"

Jeg nikkede, hvor vi begge smilede. Han gav mig mine bøger igen, også kyssede han mig. Vi trak os fra kysset, hvor han smuttede. Jeg tog hurtigt fat i hans arm, hvor han ventede sig om og kiggede på mig.

"Du skal jo videre. Hen til et andet sted"

Han smilede, hvor han kom hen til mig igen, også kiggede han på mig dybt i øjne.

"Jeg går ingen steder. Jeg laver musik her i byen. Når jeg er færdig med mit album, så får jeg travlt men jeg vil altid komme tilbage hertil" 

Jeg smilede, hvor han kyssede mig på kinden også gik han. Jeg bidt mig selv i læben, hvor jeg åbnede mit skab og gik videre med min skole dag. 

Secret GeekWhere stories live. Discover now