Kapitel 109

237 1 0
                                    

Jeg vågnede med et smil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vågnede med et smil. I dag var det Shawns fødselsdag og han blev endelig 19 år. Jeg satte mig op og kiggede på en sovende Shawn. Jeg rejste mig stille og roligt op, gik ind i køkkenet også begyndte jeg at lave morgen mad til ham. Jeg tog en skål, puttede cereal, puttede en skee i den også stillede jeg skålen på en bakke. Jeg fandt noget mælk fra køleskabet og stillede den på bakken. Jeg fandt et canadisk flag, stillede den på bakken også holdte jeg bakken. Jeg gik stille og roligt ind til Shawns værelse. Jeg smilede også begyndte jeg at synge. 

(I videoen siger hun en anden persons navn, men bare lad som om at hun synger Shawn. Spol frem i videoen til 0:40) 

Imens jeg sang, så vågnede Shawn stille og roligt med et smil. Jeg blev færdig med at synge, hvor han havde sat sig op. Jeg stillede bakken ved hans natbord, også satte jeg mig ned på sengen. Mig og Shawn kiggede på hinanden. Han grinede lidt, også tog han sit hoved hen til mit og kyssede mig. Vi trak os fra kysset, hvor vi begge smilede. 

"Tak babe. Det var smukt sunget" "Det var så lidt. Jeg har ikke puttet mælk i din cereal fordi jeg tænkte, at de nok ville blive bløde hvis jeg gjorde det" "Det helt okay. Men nu mangler jeg noget" "Hvad? Noget af drikke?" "Nej"

Shawn tog begge af sine hænder rundt om mig, lagde sig ned hvor jeg lagde mig ovenpå ham. Han kyssede mig, hvor jeg smilede i kysset. Vi trak os fra kysset og kiggede på hinanden. 

"Så hvordan vil Hr. Mendes have fejret sin fødselsdag?" "Faktisk nu hvor jeg bliver 19 år, så vil jeg gerne fejre det med en fest. Endelig må jeg drikke i canada, og det vil jeg gerne prøve med en fest sammen med, mennesker jeg holder af og måske nogle andre mennesker" "Det lyder okay. Så vil jeg købe ind til din fødselsdags fest" "Lad mig hjælpe dig" "Nej. For du skal inviter dine venner. Jeg køber ind til festen, pynter op til festen hvor du hjælper til, også inviter du venner og køber drikkelse for jeg må ikke købe alkohol. Men jeg kan købe sodavand, vand, snacks" "Okay. Det gør du" "Fint. Så vil jeg tag noget tøj på, også tag ud og købe ind til det" "Okay. Så vil jeg nyde min morgenmad"

Shawn tog sine hænder væk fra mig, også rejste jeg mig op. Jeg gik hen til min kuffert, fandt noget tøj også tog jeg mit nattøj af. 

Jeg tog nogle shorts på, en blå kort top, en kort lang ærmet trøje også nogle hvide sko. Jeg tog nogle øreringe på, også fandt jeg mit makeup frem. Jeg gik ud på badeværelset, ordnet mit hår og min makeup.

 Jeg gik ud på badeværelset, ordnet mit hår og min makeup

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Secret GeekWhere stories live. Discover now