Kapitola 39- Dean

5.1K 249 27
                                    


Pretancovali sme celú noc. Dokonca som tancovala aj s Willom. Sám ma vyzval do tanca a tam sa mi ospravedlnil, že ho to mrzí.

Vraj bol pripitý a nevedel, čo robí. Potom už vraj nemal čas na kontaktovanie ma, tak využil príležitosť povedať mi to osobne.

Blížil sa koniec plesu, či že nastával čas na záverečný tanec. Alex ma vyzval, aby som si ho s ním zatancovala.

(Pustite si ten tanec hore. To je to, čo tancovali s tým, že koniec som si vymyslela, tak aby sa mi hodil ku príbehu :) )

Hudba začala hrať. Krok dopredu, hlava hore a oddať sa tanečnému inštinktu. Prvá otočka a skončila som pri Mikovi.

Zostávala mi už len posledná otočka a tanec bol u konca. Privrela som oči pustila Mikovú ruku, zatočila sa a pristála na niekoho hrudi.

Do nosa mi udrela hneď mne známa vôňa. Otvorila som oči a pozrela hore. Kolená sa mi roztriasli. Dýchanie sa mi sťažilo a srdce bilo ako o závod.

Tie oči na mňa prekvapene hľadeli cez masku. Dívala som sa do nich a nezmohla sa na nič. Boli presne také aké som si ich pamätala.

Boli tajomné. Presne ako z mojich spomienok. Sýto zelené, ktoré svietili na míle ďaleko. Tie v ktorých som videla túžbu. Tie v ktorých som sa strácala. Tie do, ktorých som sa zamilovala.

"Dean." Hlesla som potichu a jemu sa oči rozžiarili. Zatancovala v nich iskrička šťastia. Na tvári sa mu zjavil úsmev.

"Jess." Povedal svojím úžasným hlasom. Dúfala som, že toto nieje len ďalší výplod mojej fantázie, ale že je to skutočné.

Moje srdce aj rozum potrebovali vzduch. Pustila som mu ruku a vymanila sa z jeho zovretia. Bez jediného obzretia som ušla z plesu. 

Vyšla som zadným vchodom, tak aby novinári nezistili, že som preč. Nemala som za potrebu, aby o mne písali v zajtrajších novinách.

Vyšla som zadným vchodom a tam som zamierila do blízkeho lesa. Dobre som vedela kam dorazím, keď cez neho prejdem.


***


Vyšla som pri jazierku. Usadila som sa na moje obvyklé miesto a vtedy to na mňa všetko doľahlo. Rozplakala som sa.

Plakala som, lebo som dúfala, že toto je len sen. Nejaký výplod mojej fantázie. Že ten koho som videla na plese nebo Dean.

No pocit, že je toto všetko reálne a nieje to len v mojej hlave, ma zraňoval ešte viac. Predstava, že Dean žije, a že som ho nezabila bola pre mňa priam srdcervúca.

To, že som kvôli nemu preplakala nespočetne veľa nocí. To, že som si vyčítala, že som ho zabila. To, že som kvôli nemu ohrozila svoj život, na to kašlem.

No to, že som kvôli nemu už nedokázala milovať. Bolo pre mňa to najhoršie. Nikto nedokázal vyplniť tu prázdnotu v mojom srdci. Ani Alex.

Ja viem, že som povedala, že ho milujem. Viem, že k nemu niečo cítim, no nieje to taká láska akú som cítila ku Deanovi.

Vždy, keď som s Alexom mám pocit, že sa tá prázdnota v mojom srdci zapĺňa, no nikdy nie natoľko, aby bolo celé.

Viem, že je to odo mňa sebecké, no vy neviete ako sa ja cítim. Nikdy nikto nepochopí aké je to stratiť svoju prvú lásku.

Je to horšie než milión rozchodov a verte mi, že viem o čom hovorím. Za celé tie roky som snažila si nájsť niekoho, koho by som milovala, tak ako Deana, no nikto sa taký nenašiel.

No potom som spoznala Alexa. Myslela som si, že som konečne našla náhradu za Deana. Avšak osud mi nadelil všetko zlé, a tak sa to ani s ním nedarilo.

V duchu som trúchlila nad mojím osudom. Avšak nedokázala som už viac cítiť všetku tú bolesť, tak som potlačila svoje emócie.

Zotrela som si slzy a schopila sa. Postavila som sa zo zeme a oprášila si šaty. Spravila som pár krokov a zostala stáť ako zmeravená.

Opäť on. Opäť jeho vôňa, ktorá ku mne dorazila za pomoci vetra. Opäť jeho oči, ktoré sa pomaly približovali.

"Jess, predtým než niečo povieš, ja ti to všetko vysvetlím." Prehovoril a priblížil sa ku mne.




Ahojte, takže máme tu novú časť :P

Myslím, že toto nikto nečakal, no bol to môj zámer už od začiatku :)

Mrzí ma, že nikto neuhádol, že čo bude v dnešnej časti, no o to je to väčšie prekvapenie, no nie? :)

Inak napíšte mi, či sa Vám páči vrátenie Deana alebo nie, pretože ja s ním mám ešte plány :)

Mafia nás spojilaWhere stories live. Discover now