SAVAŞ VAKTİ

15.2K 1K 249
                                    

Saçmalamıştı resmen...

Nasıl kendisinden onun odasına taşınmasını isteyebilirdi ki? Herşeyden öte o bir erkekti ve bir erkekle aynı odayı paylaşma düşüncesi bile şimdiden uykusuz gecelerin sinyalini veriyordu. Hele ki o adam Egemen gibi esrarengiz, yakışıklı ve fırtına gibi bir adamsa...

Bütün vücudu bu düşünceyle titredi.

Allah'ım sen bana yardım et(!)

Son eşyasını da kendisine verilen dolaba yerleştirdi. Etrafına şöyle bir baktı. Belki bu odaya defalarca kez girmişti ama şimdi kendisi de burada, hem de Egemen'le birlikte kalacaktı.

İyi de bu odada sadece bir yatak var!

Kapının açılmasıyla içeriye giren varlık, kesinlikle fazlaca testesteron salgılıyordu. Yutkunup gerginlikten ağzına gelen ne varsa saydırdı.

"Neden hala senin odana taşındığımı anlamıyorum? Hem bu odada nasıl rahat edeceğim ben? Farkındaysan sen bir erkeksin ve ben bir kızım! Üstelik tek bir yatak var bu odada!!"

Egemen kızın düşük çenesinden dolayı yaptığına pişman olduğunu hissetti. Duru tam ağzını yeniden açıyordu ki bunu engellemek için üzerine gidip onu yatağa ittirdi. Duru gözleri şaşkınlıktan kocaman açılmış bir şekilde kendisine bakıyordu. Egemen kızın şaşkınlığına biraz da utanç katmak adına yüzüne doğru yaklaştı. Nefesini yüzüne üfleyerek konuşmaya başladı.

"Bana bak... Artık benim odamda kalmaya başlayacağın için kurallarımızı bir belirtelim. Birincisi düşük çeneli kızlardan hoşlanmam. Bu sebeple sesini fazla duymak istemiyorum. İkincisi gece kesinlikle bu odadan dışarı adımını atmayacaksın aksi halde bir dahaki sefere seni bağlarım. Son olarakta..."

Üzerine iyice eğilip kulağına fısıldadı bu kez.

"Seni bir kız olarak görmüyorum. O yüzden aramızda bir etkileşim olabileceğini düşünüp o kafanda hayaller kurma."

Hızla Duru'nun üzerinden kalkıp ceketini aldığı gibi kapıdan dışarıya çıktı. Duru ise yatakta hala yatar vaziyette duruyordu. Gözünün kenarından bir damla göz yaşı aktı. Dedikleri nedense incitmişti. Eliyle akan tek damla yaşı sildi. Sinirle yerinden doğruldu ve sanki ona fırlatırcasına yataktan aldığı yastığı kapıya fırlatıp arkasından bağırdı.

"Seni pislik! Kalpsiz manyak herif!!! Bende Duruysam sana dediğin lafları yedireceğim görürsün! Duydun mu beni aptal adam! Sana nasıl bir kız olduğumu göstereceğim! İşte o zaman sen ayaklarıma kapanacaksın!"

Duru kendi kendine ant içmişti. Egemen'i her ne pahasına olursa olsun kendisine aşık edecekti. Aklında bazı planlar vardı ve tabi bir kaç yardımda alsa fena olmazdı. Dolaba yönelip dışarı çıkmak için üzerine bir kot şort ve tişört seçti. Hızlıca üzerindekileri değiştirdi ve odadan dışarıya çıktı.

Hedef doğruca kitapeviydi(!)

•••

Dükkandan içeriye girdiğinde mağaza görevlisi kızın yanına gitti.

"Afedersiniz bana yardımcı olabilir misiniz?"

"Tabi buyurun."

"Bana şey kitabı lazım. Ya bak sende kızsın anlarsın beni. Biri gururumu çok incitti. Ben ona bir ders vermek istiyorum. Yani kısacası onu kendime aşık etmek için ipuçları gibi şeylere ihtiyacım var. Anlatabiliyor muyum?"

Kız bir an düşünür gibi olduktan sonra yüzü parladı. Reyonların arasına karışıp elinde iki - üç kitapla döndü.

"Bunlar sanırım işini görür. Ama ben en çok şunu tavsiye ederim."

Kız elinde tuttuğu bir kitabı Duru'ya uzattı. Duru uzatılan kitabı alıp ismine baktı.

~Erkekleri tavlama sanatı~

İşte bu(!)

"Çok teşekkür ederim. İhtiyacım olan kitap tam da bu!"

Duru heyecanla kızın üzerine atılıp ona sarıldı.

"Onu iyice benzet kızım!"

Duru da şeytanca gülümseyip kıza karşılık verdi.

"Düz duvara tırmandıracağım. Bu arada tanışmadık ben Duru."

"Bende Simay. Memnun oldum."

"Yeniden görüşelim olur mu? Seninle iyi anlaşacağa benziyoruz. Hem ayrı bir görüşede ihtiyacım olabilir." Kızlara bu konudan bahsetmeye niyeti yoktu. Bilseler planı alt üst olurdu. Çünkü bu oyuna girişmesine asla izin vermezlerdi. Kırılan gururuydu. Ve geri dönmek gibi bir niyeti yoktu.

"Havadisleri bekliyorum o zaman. Mutlaka bana da anlatmalısın."

İki kız aralarında numaralaştıktan sonra vedalaştılar. Duru kasada ödemeyi yaptıktan sonra evin yolunu tuttu. Hemen okumaya başlamalıydı.

•••

Eve vardığında kızlara yorgun olduğunu ve yatacağını mesaj atıp hemen kitabını eline aldı. İlgisinin hepsini kitaba vermek istiyordu. Aptal adam gelmeden ne okusa kârdı.

Yatağa uzanıp ilk sayfayı okumaya koyuldu.

Merhaba hanımlar,
Bu sayfaları her çevirişinizde karşınızdaki adamın aslında ne kadar ulaşılabilir olduğunu göreceksiniz. Tek bir kuralımız var! Kendine asla sınır koyma(!) Şaşırtmaya ve olacaklar karşısında sende şaşırmaya hazır ol!
Haydi bakalım ilk önce 'erkek doğası'nı bir kavrayalım...

Kitap bu şekilde devam ediyordu. Yaklaşık iki saattir kesintisiz okumuştu. Bilmediği bir çok şey gün yüzüne çıkmış, tecrübesizliğine ışık tutmuştu bu kitap. Daha önce de sevgilisi olmuştu ama yinede ilişkiler konusunda pek bir tecrübesi yoktu. Okuduğu bu kitap sayesinde ufku aydınlanmıştı. Yinede gerçek tabiki de bu satırlarda geçenler gibi değildi ama çok yardımcı olacağıda bir gerçekti. Tek amacı Egemen'i bir şekilde ayartıp, kendine aşık olduğunu görmesiydi. Gururu o kadar incinmişti ki emeline ulaşana kadar durmaya niyeti yoktu.

Çekinerek bu odaya girmesine rağmen, şimdi bu oda da olduğu için çok şanslı hissetti kendisini. İlk iş önce Egemen'in kendisini bir kadın gibi görmesini sağlamaktı. Dolabına yöneldi ve üzerine dikkat çekici birşeyler giymeye karar verdi.

Aynı oda da uyuyacaklardı ve madem Duru'yu kadın olarak görmüyordu bakalım bu kıyafetle görse ne yapacaktı?

Savaş başlasın(!)...

Evet, evet evet!! heyecanlı bir bölüme giriş yapacağız bir daha ki sefere. Umarım çok bekletmemişimdir sizleri. Elimden geldiğince kısa sürede yazmaya çalışıyorum.

Desteklerinizi hiç çekmemeniz dileğiyle(!)
Seviliyorsunuz... yazarınız GathrieL 😙😙😎😎

Karanlığın Prensleri "Günahlar Evi"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin