after : feeling like giving my last breath

1.2K 212 145
                                    

4 Aralık | 17:54 - Okul
Olaydan 12 gün sonra.

Yumruğumu olabildiğince sıkıyordum. Sinir tepeme çıkarken karşımdaki çocuğa öldürücü bakışlar atıyordum.

"Ne dedin sen?"

Çocuk onu ittirdiğimde ve sırtını duvara çarptığımda hafifçe inledi fakat bana sinir bozucu bir gülümseme atmayı ihmal etmedi.

"1 senede gelip birilerini dövmeye başladın diye kendini kral mı sanıyorsun?" Alayla onu sıkıştırdığım okulun arka bahçesine baktı. "Altına aldığın kızların sayısı kaç? Peki ya SeoNeul? Onu da becermiş miydin?"

Sinirden başım zonklarken üzerimdeki hırkayı çıkarıp yere koydum ve tekrar önümdeki çocuğa baktım. Özür dilemesi için 3 saniye verecektim.

"Ne oldu? Yoksa cidden ölü kızı altına mı aldın?" Alayla güldü.

"Süren doldu."

Sağ yumruğumu sol yanağına geçirdim. Bedeni duvara savrulurken kaburga boşluğuna, ciğerlerinin arasına tekme attım. Bir kere daha yumruğu yüzüne geçirdim. Dudağının kenarından kan süzülürken umursamadım. Benim hakkımda atıp tutması sikimde değildi. SeoNeul hakkında asla böyle konuşamazdı.

"Bir daha desene!" Yumruğu kulağı ile gözünün arasına geçirdiğimde yere devrildi. Sinirden gözüm dönmüştü. Karnına oturup yüzünü iki elimle de yumruklamaya başladım. "Bir daha desene orospu çocuğu! HADİ!"

Yüzü kanlar içinde kalıp beni ittirmeye çalışmayı bırakana kadar o kadar yumruk attım ki ellerimin üzeri kanamaya başladı. Terlemiştim ve çılgınlar gibi bağırıyordum. Ayağa kalkıp çocuğun bedenini tekmelerken iki büklüm olup durmamı söylüyordu. Ama sanki suyun altındaymışım gibi her şey buğuluydu. Kalbim gümbür gümbür atıyordu.

Birileri gelip beni kollarımdan tuttuğunda ve uzaklaştırmaya çalışınca kurtulup yerdeki çocuğa ilerledim. Yüzüne tükürüp son bir kez kaburga boşluğuna tekme attım.

Arkamdaki 'arkadaşlarım' beni çekiştirince sertçe kollarını ittirdim. "BIRAK!" Bağırıp nefes nefese kalmış bir şekilde yerdeki çantam ile hırkamı aldım. "EĞER BİR DAHA ONUN ADINI AĞZINA ALIRSAN SENİ GEBERTİRİM! ANLADIN MI?"

Yerdeki çocuk kanlar içinde belli belirsiz başını salladığında diğerlerine bir şey demeden hızlı adımlarla okulun çıkış kapısına ilerlemeye başladım.

Yolda ilerlerken soğuk rüzgar bile içimdeki ateşi söndüremiyordu. Ciğerlerim o kadar yanıyordu ki her nefesimde sanki sen kez nefes veriyormuşum gibi hissediyordum.

Yara kaplanmış ellerimle alnıma yapışan saçlarımı geriye attım ve derin bir nefes alıp okuldan yeterince uzaklaştığıma karar verince kaldırımın kenarına yavaşça oturdum. Ellerim yanıyor ve acıdan titriyordu. Başımı avuçlarıma yaslayarak nefesimin düzene girmesini bekledim. Gözlerimi yumdum.

Göğsümdeki alevler giderek küçülüyordu. Terlemem gitmiş, yerini keskin bir üşümeye bırakmıştı. Ellerimin titremesi azalsa da yaralar hala canımı yakıyordu.

Başımı kaldırıp ellerimin üzerindeki yaralara göz gezdirdim, kanayan yerleri siyah tişörtüme umursamazca silip yanıma bıraktığım sırt çantama baktım. İçindeki şey tüm gün beni boğmuştu. Artık su yüzeyine çıkmak istiyordum.

Acıyan ellerimle çantamın fermuarını açtım. Ardında içindeki kasedi çıkardım. tereddütle kulaklığı başımın üzerinden geçirirken kimsenin olmadığı, müstakil evlerle dolu sokağa göz gezdirdim. Yalnızdım.

Son kez nefes aldım. Ve kırmızı başlat düğmesine bastım.

×××

NCT DREAM WE YOUNG TEASERI ÇIKTI MARK'IN BAKIN DERİM.

MARKIN TEASER FOTOĞRAFLARI FAREWELL HANDS ÖZEL BÖLÜMÜ HATIRLATTI BİRKAÇ KİŞİYE...

BEN NEYİM MEDYUM MUYUM AQ.

ve profilime dedikoduları yazdım konsept hakkında girip bakabilirsiniz.🙃

TAPESWhere stories live. Discover now