throwback : 3 friends, 2 alive, 1 dead body.

1.1K 205 231
                                    

Medya Jeno ve Donghyuck arkadaşken.

***

Ekim | Olaydan çok önce.

"Hey Renjun! Yarışa ne dersin?"

Yan yana ilerleyen 3 motordan ortadaki Donghyuck, sağındaki oğlana sordu. Renjun omuzlarını silkip kaskının önündeki camı kaldırdı. "Bilemiyorum Donghyuck. Saat gecenin 1'i."

En soldaki motorda ilerleyen Jeno Renjun'a dudak büzerek baktı. "Hadi Renjun! Yarış! Yarış! Yarış!"

Donghyuck da ona katıldığında Renjun gözlerini devirerek kaskının önündeki camı indirdi. Ardından motoru hızlandırarak onları geride bıraktı. Jeno ve Donghyuck da birbirlerine gülümseyp hızlandılar.

3 motor da asfaltta çığlıklar atarak hızla ilerliyordu. Hava soğuktu. Hepsinin kalpleri gümbür gümbür atarken neşeyle bağırıyorlardı. Mutlulardı, hem de çok.

Renjun en önde, ardından gelen Jeno ve Donghyuck'a baktı.

"Kaplumbağa mısınız yoksa motorlu çocuklar mısınız?!" Gülerek bağırdı. Jeno "Şimdi seni sollayacağım, o zaman götümü izleyeceksin!" Diye alay etti.

Fakat o sırada kırmızı ışık yanmıştı.

En önde olan Renjun arkadaşlarına bakarken ışığı fark etmedi.

Ve diğer yönden gelen otobüs ona çarptı.

Gülüşler, kahkahalar havada asılı kaldı. Arkada kalan iki çocuk şok içinde otobüsün çaptığı Renjun'a bakıyorlardı. Her şey ağır çekimde gibiydi.

Renjun motorla beraber savruldu. Kaskı çatladı ve cam yer kırılıp kafatasına girdi. Motordan fırlayıp 5 metre yerde sürüklenirken baş üstü düştü. Motoru da savrulup kendi bedenina çaptı. Hala dönen tekerinin altında kalan karnı parçalandı. Otobüs 2 kere takla attı. Sürücü kanlar içinde koltukta yatıyordu.

Donghyuck'un tüm bedeni boşalırken motorunu yavaşlatıp durdu. Elleri titriyordu. Kaskını çıkarırken kalbi durmuş gibiydi.

Jeno ise hızlıydı. Hemen durdu ve motordan koşarak indi. Kaskını yere fırlattı. Bağırarak arkadaşının kanlar içindeki bedenine ilerledi. Üzerindeki motoru kapatıp bağırarak indirdi. Yüzünden okunan tek şey dehşetti. Ağlıyordu. Motoru yere düşürdü ve arkadaşının üzerine eğildi. Dizlerini taşlar yırtarken elleriyle Renjun'un kolunu tutup sarstı.

"Renjun! Uyan!" Göz yaşları isli yüzünde izler bırakırken bağırıyordu. Fakat çocuğun nabzı atmıyordu. "UYANSANA!"

Donghyuck'a döndü. "AMBULANSI ARA! ÇABUK OLSUNLAR!" Bağırıyordu. Donghyuck hala şoktan çıkamamıştı. Jeno dehşet içinde tekrar bağırdı. "ACELE ETSENE!"

Donghyuck kendine gelip ambulansı aradı. Titreyen sesiyle olanları ve yerlerini söyledi. Kapattığında Jeno yere çökmüş ağlıyordu.

"Lanet olsun. Renjun, lütfen dayan..." Hıçkırıklar arasında söyledi Jeno. Donghyuck da olduğu yere çöktü. Emekleyerek kanlar içindeki arkadaşının yanına geldi. Yerdeki camlar ellerini kesti.

Donghyuck ağlıyordu ama sesi çıkmıyordu. Hepsi onun suçuydu.

O gece 3 arkadaş vardı. 1'i öldü. Geriye hiç arkadaş kalmadı.

×××

Şimdi neden öyle olduklarını anlıyorsunuzdur.

Bur de asıl açıklayıcı bölüm 2 bölüm sonra sabredin.

TAPESWhere stories live. Discover now