throwback : savior

1.1K 214 121
                                    

Haziran | 16:31 - Okul/Arka Bahçe
Olaydan 5 ay önce.

SeoNeul'un acıdan titreyen bedeni öylece yerde yatıyordu. Eteği kalkmıştı ve her yeri yara bere içindeydi. Etrafa eşyaları saçılmıştı. Ağlamaktan gözleri şişmişti.

Donghyuck'un bir şey yapmadığına inanamıyordu.

O sırada kızların gitmesini sağlayan kişi SeoNeul'un yanına geldi. Yuvarlak endişeli gözlerin ona baktığını görünce daha çok ağlamaya başladı.

Jeno yavaşça kızın eteğini indirdi ve özel yerini örttü. Üzerinden hırkasını çıkarmadan önce SeoNeul'a seslendi.

"SeoNeul, beni duyuyor musun?"

Kız göz yaşlarını yaralı ve titreyen elleriyle silmeye çalıştı. Başını salladı. Onu bu halde görmesi kızı daha çok üzmüştü.

"Şimdi seni oturtacağım tamam mı?" Jeno tekrar sorduğunda kız başını yeniden salladı. Çocuk kızı incitmemek için çabalayarak omuzlarından tuttu ve yavaşça kızın sırtını duvara yasladı.

SeoNeul'un bedeni titrerken eski sevgilisi Jeno endişeden ne yapacağını bilemiyordu. Etrafina bakındı ardından üzerinden çıkardığı siyah hırkasını kızın titreyen omuzlarına bıraktı.

Ayağa kalkıp dağılmış eşyalarını düzgünce kızın çantasına geri koydu. Fermuarı kapatırken kızın ağlaması dinmişti, sadece derin iç çekişler kalmıştı. Jeno kalbinin yandığını hissetse de belli etmedi.

"İyi misin?" Jeno kızın yanına yere çökerek sordu. SeoNeul ne diyeceğini bilemiyordu. İyi değildi. Her yeri yanıyordu. Nasıl iyi olabilirdi ki?

SeoNeul başını iki yana salladı. Kanayan burnunu elinin tersiyle sildi. "Jeno..."

Sağ eliyle SeoNeul'un saçlarını kibarca geriye ittirdi ve yüzü ile boynundaki yaralara baktı. Morarmış ve tırnak izleriyle doluydu. Sinirlendi. "O kızları şikayet edeceğim. Yaptıkları-"

SeoNeul çocuğun saçlarındaki elini tuttu ve indirdi. Fakat bırakmadı. Jeno'nun kalbi teklerken kıza baktı.

SeoNeul yaşlarla dolu gözleriyle çocuğun parıldayan gözlerine baktı. "Teşekkür ederim Jeno." Zar zor konuşuyordu. Jeno bunu fark etti. "Sen olmasaydın..."

"Kendini zorlama," dedi Jeno kızın elini sıkarak. "Taksi çağırıp seni evine bırakacağım tamam mı? Bekle."

Başını salladı. Oğlan ayağa kalkıp kızın elini bıraktı; uzaklaşarak telefonla konuşmaya başladığında SeoNeul bayılmak üzereydi.

Eski sevgilisi Jeno, bu okulda ona hala değer veren tek kişiydi. Fakat SeoNeul, Donghyuck'u düşünmeyi bırakamıyordu.

×××Yukarıda SeoNeul ve Jeno'nun çıktığı zamanlardan kesitler var :,)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

×××
Yukarıda SeoNeul ve Jeno'nun çıktığı zamanlardan kesitler var :,)


Watty bu günlerde acayip sıkıcı herkes tatilde mi yahu mesaj atan yok.

Bu bölümü de sıkıldığım için attım artık sıkılabiliyorum wattpad de bile. Level atladım.

TAPESWhere stories live. Discover now