28

1.4K 146 31
                                    


       Aiden se umplu de nervi şi frustrare, pe care hotărî să le amorțească prin nenumărate pahare de tărie, consumate la unul dintre barurile frecventate adesea împreună cu John.

       Dracu să te ia, Simon! Îl blestemă în gând şi izbi paharul pe care îl golise, pe tejgheaua barului, atrăgând astfel atenția celei care îl servise şi mai devreme.

      — Încă unul? Îl întrebă fetişcana  la vreo douăzeci de ani, o blondă apetisantă, apropiindu-se lasciv de blatul tejghelei pentru a-şi flutura sânii mai mult dezbrăcați decât îmbrăcați, prin fața lui Aiden şi clipind des cu acele gene exagerat de lungi sub care se ascundeau ochii de un albastru intens, ce nu-l scăpau din priviri nici măcar pentru o secundă. Era nouă în acel bar, dar asta nu însemna că nu ştia cine este el.

      — Îhm! Îngâimă Aiden, fixând-o cu privirea aceea aproape încețoșată, efect al băuturii pe care o consumase.

       Știu ce vrei! Ce vreți toate de altfel, gândi dezgustat, dând băutura proaspăt turnată peste cap și  dezaprobând ca pentru sine.

       Nici nu apucă să realizeze cum, din fața ochilor săi, în cele câteva clipe de neatenție, se trezi cu blonda, mângâindu-i spatele pentru a-i atrage atenția şi afişând un zâmbet aproape pervers.

       — Ce-ai zice dacă mi-aş lua liber pentru tine? Şopti aceasta atât de aproape de urechea lui, încât respirația ei îi creă senzația de mângâiere a lobului, fapt care-l stârni.

       Se întoarse spre ea întărâtat de gesturile sale, analizând din priviri oferta. Blonda se putea mândri ca fericită posesoare a unui trup svelt, îmbrăcat destul de sumar încât să-ți pună pe jar imaginația, completat perfect de un piept voluptuos şi de un chip drăguț, aproape natural, dacă e să facem abstracție de buzele uşor mărite la vreun estetician. Varianta mai ieftină a Amandei.

       — S-ar putea să accept, răspunse Aiden evaziv, spre mulțumirea barmaniței îndrăznețe.

        Aceasta nu aşteptă prea mult şi se lipi de el atingându-i pieptul destul de lucrat, pentru ca mai apoi să-i facă semn unui coleg să o înlocuiască. Îl luă de mână pe Aiden ca să o urmeze, iar el doar se lăsă tras afară din bar, spre unul din apartamentele aflate în aceeaşi zonă, analizând din mers formele apetisante ale femeii.

        Era prea băut ca să-i mai pese de consecințe şi singurul lucru la care se gândea era să elimine acea tensiune care simțea că-l sufocă.

        Încă din momentul în care uşile liftului s-au închis, blonda se arătă dornică de afecțiune, căci se repezi la buzele lui Aiden, antrenându-l într-un sărut destul de pasional.

        Acesta fu surprins de repeziciunea lucrurilor şi nu avu timp de reacție, desprinzându-se din buzele focoasei abia când amândoi aveau nevoie disperată de aer.

       — Am ajuns! Îl anunță blonda, trăgându-l afară din lift şi conducându-l spre apartamentul ce avea ca număr douăzeci şi trei.

       Mânat de aburii alcoolului şi de femeia al cărui nume nici nu se obosi să-l afle, o urmă înăuntru, deşi fărâma de conştiință pe care o mai avea, începu să bată în retragere.

        E greşit! Gândi, când femeia îl ajută să-şi dea jos geaca, făcându-l să rămână în tricoul cu mâneci scurte, ce îmbrăca perfect acel piept şi acel abdomen.
       
        Nu avu timp pentru păreri de rău căci blonda îl sărută încet la baza gâtului, fãcându-l să se încălzească şi în secunda doi să o tragă în brațele sale, cu picioarele încolăcite în jurul taliei, pentru a se lăsa condusă pe canapeaua din sufrageria ei.

Birocrația Washingtoniană (finalizată)Where stories live. Discover now