Kapitel 11

2K 78 12
                                    

(Om du gillade det här kapitlet, får du gärna ge den röstning så vet jag. Eller till och med en kommentar, det är mer personligt.)

När Sam lämnat badrummet fortsatte jag torka min blöta tröja med ett leendet på läpparna. Jag kunde inte sluta tänka på de komplimanger han nyss gett mig. "Gullig" "Söta ansikte" Menade han verkligen det? Eller är det något han säger till varje tjej han stöter på? Är det så killar lägger in stöten nu för tiden, för isåfall tror jag det funkar.

De fnittriga tjejerna slank in i varsitt bås bakom mig och bara för det slutade de inte prata. Jag kunde inte heller hålla mig ifrån att tjuvlyssna på dem. Tjuvlyssna och tjuvlyssna de märkte att jag var här inne när de kom in och då måste de vara medvetna om att jag kan höra deras konversation. Dessutom pratar de väldigt högt så det går inte att undvika vad de snackar om.

"Jamen asså på tal om honom, jag hörde typ att han hade fått Sandra att komma fyra gånger under en halvtimme förra lördagen. Fattar du en halvtimme."

"Du skämtar, asså det är helt sjukt."

"Eller hur" utbrast den blonda tjejen bakom toalettdörren.

"Ja asså vem kan ens få det att hända."

"Asså det bästa min pojkvän fått mig att komma är 3 gånger under en timme. Fattar du en timme. Jag bara låg där och ba sätt igång." Båda brast ut i skratt.

"Asså jag är inte bra på matte men om han fick henne att komma fyra gånger på en halvtimme så borde han få mig att komma 12 gånger på en timme. Om jag tänker rätt."

"Jo men jag tror du tänker rätt, jaja matte är inte det viktigaste. Fattar du vilken tillfredsställning han kan göra. Mot dig dock inte mig, aldrig att jag skulle vara otrogen mot Alfred. Han är perfekt precis som han är. " Jag är inte heller särskilt bra på matte men jag är ganska säker på att 3+3 är 6 och inte 12. Hon måste dragit in multiplikation i hennes uträkning. Det kanske är jag som räknar fel. Nu blir jag osäker. Jag får helt enkelt fråga Herr Larsson nästa lektion. Eller kanske inte. En väldigt udda fråga att ställa. "Jo jag undrar om du får henne att komma 3 gånger på en halvtimme hur många gånger får du henne att komma på en timme?" Att jag skulle fråga en sådan olämpad fråga skulle aldrig komma på frågan.

Jag skakade bort tanken och fortsatte lyssna.

"Fattar du vilken dröm han är i sängen?" Konstaterade brunetten. "Asså det är det enda som står på min bucket list. Ha. Sex. Med. Sam." Fortsatte hon.

"Aa, tänk dig att bara låta honom göra vad som helst med din kropp." Jag satte luft i halsen och hostade till. Vad har hänt med att sex är något man delar med personen för att visa hur mycket man älskar varandra. Första gången är framförallt den mest betydelsefulla. Jag väntar fortfarande på att få ge min värdighet till killen i mina drömmar.

"Jag blir kåt bara av tanken." båda bröt ut i skratt. Själv stod jag helt förstelnad framför spegeln och försökte smälta vad jag precis hade fått höra av dem.

"Asså jag trodde henne först inte, bara för att jag tänkte att hon ville skryta om att hon hade legat med Sam men asså sen när jag funderade på det blir jag fan inte förvånad. Människan är en sexgud."

"Amen jag håller så med" Båda spolade toaletterna samtidigt och jag vaknade upp ur min trans. Jag fortsatte torka min tröja och låtsades som att jag inte hört vad de pratat om de senaste minuterna. Det kanske inte är den Sam jag tänker på.

Båda dörrarna till båsen öppnades och tjejerna steg fram till varsitt handfat för att tvätta händerna.

"Vad tror du? På fredag kanske det händer" frågade den blonda.

Leendet på hennes läpparDär berättelser lever. Upptäck nu